Belépés
WTCR/Kamion Eb - Mégis együtt rendezik a hungaroringi viadalokat
... legfontosabb versenyt. Címvédőként ez biztosan különleges élmény lesz" - fejtette ki Michelisz.
Hozzáfűzte, az áprilisi versenyhétvégéhez képest az időjárásban nem számít jelentős különbségre, a hangulat pedig "független az időjárástól - az mindig parádés a Hungaroringen".
Kiss Norbert ugyancsak örömét fejezte ki, mint mondta, ez nem csupán a csapatnak, "hanem az egész m...
2020-05-28 20:20:24
Koronavírus - Az Európai Bizottság új, 9,4 milliárd euró költségvetéssel rendelkező egészségügyi programot java
... Kínából.
Emellett a program több cselekvési tervet tartalmaz, az egészségügyi szakemberek képzése és mobilizálása tekintetében, továbbá elősegíti a tagállamok egészségügyi rendszerei közötti különbségek kiegyenlítését. Mivel azonban, az egészségügy a tagállamok hatáskörébe tartozó szakpolitika, az unió ezen a területen ösztönző és támogató szerepet tölthet csak be.
A cs...
2020-05-28 19:33:26
Bánki Éva tollából
... anya névre. Hisz mi is a bajom Beával? Mi lehet a bajom egy másik szöszke, aranyos kislánnyal? Egy zsigeri ösztönök által vezérelt genetikai hulladék vagyok, aki gyerek és gyerek között különbséget tesz.
Emésztem magam otthon. Tényleg hulladék vagyok?
Tényleg rossz anya voltam? Tényleg nem szeretem a gyerekeket?
Lehet. Három év múlva kapok egy orvosi szakvéleményt,...
2020-05-27 19:35:29
Schanda: a szakképzésben is jelentős változások lesznek június másodikától
...
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára kifejtette: a szakképzésben különösen fontos a gyakorlati tudás elsajátítása, és nagy különbségek vannak abban, hogy az egyes szakmákat mennyire lehet hatékonyan tanítani digitális távoktatási formában. "Az intézmények vezetői bírnak megfelelő információkkal arról, hogy miként lehet a lehet...
2020-05-27 15:32:36
Június 2-ig lehet beváltani a rezsiutalványokat a postákon
... lehetőség. Az utalványokat földgáz- és villamosenergia szolgáltatás kifize...
2020-05-27 10:51:30
Anthony de Mello: Nyereség és veszteség
... Állítsd szembe azzal az érzéssel, ami akkor ér, ha igazán örömmel végzed a munkád, ha teljesen elmerülsz abban, amit éppen csinálsz. S vedd észre ismét a földi és lelki érzés közti minőségi különbséget!

Más. Emlékezz vissza, milyen érzés volt az, amikor hatalmad volt, amikor te voltál a főnök, felnéztek rád, amikor az emberek tőled kaptak utasítást, vagy amikor népszerű...
2020-05-27 09:49:20
Koronavírus - Tízezer alatt a brit kórházakban ápoltak száma, Észak-Írországban nem volt haláleset
... cég kedd este ismertetett vizsgálata szerint a konzervatív párti miniszterelnök nettó támogatottsági mutatója - a tevékenységével elégedett és elégedetlen választók százalékos arányának különbsége - a múlt hét végén mért plusz 19-ről alig négy nap alatt mínusz egyre zuhant.
Matt Hancock egészségügyi miniszter a kedd esti sajtótájékoztatón - kérdésre válaszolva - utalást tett ...
2020-05-26 21:33:18
Pio atya szentmiséje
Tulajdonképpen minden szentmisének egy az értéke. Csupán annyi különbség van szentmise és szentmise között, hogy ki hogyan mutatja be.

Leírhatatlanul szépen mutatta be szentmiséjét. Lelkiatyjának írt levelében ezt olvassuk: ,,Amikor oltárhoz lépek, egész lényem oly tűzben ég, hogy nem tudom leírni. Főleg azt érzem, hogy arcom, tekintetem egészen áttüzesedik."|...
2020-05-26 12:48:29
Hollik: nekünk Magyarország az első
... fogadta el az egyszerűsített honosításról szóló törvényt, megnyitva ezzel a lehetőséget a határon túli magyaroknak a magyar állampolgárság megszerzésére.
Ez a két esemény jól mutatja a különbséget - mondta a fideszes politikus. Úgy fogalmazott: "Az őszödi beszéd a baloldali politika lényegét tárja elénk, melynek célja a hatalom megszerzése és mindenáron való megtartása."...
2020-05-26 12:22:20
Koronavírus - Olasz külügyminiszter: június 15-én Európa egyszerre nyissa meg határait
... kell tennie annak érdekében, hogy az olaszországi "minőségi" vendéglátás készen álljon a beutazók fogadására. "Egységes óvintézkedési szabályrendszert kell alkalmaznunk, nem lehetnek különbségek az olasz tartományok között, mivel ez megtéveszti és elbizonytalanítja a turistákat" - hangoztatta.
Luca Zaia, az északkeleti Veneto tartomány kormányzója egy korábbi interjúban azt ...
2020-05-26 10:31:57
1 2 3 .................1714 1715 ........2572 2573 .........3428 3429 3430 
Címkék: Kamion Eb, Európai Bizottság, Bánki Éva, Kiss Norbert, Technológiai Minisztérium, Matt Hancock, Luca Zaia, hungaroringi viadalokat, brit kórházakban, áprilisi versenyhétvégéhez, hangulat pedig, mindig parádés, program több, egészségügyi szakemberek, tagállamok egészségügyi, tagállamok hatáskörébe, unió ezen, területen ösztönző, bajom Beával, másik szöszke, zsigeri ösztönök, orvosi szakvéleményt, szakképzésben különösen, gyakorlati tudás, egyes szakmákat, intézmények vezetői, utalványokat földgáz-, emberek tőled, konzervatív párti, tevékenységével elégedett, kedd esti, egyszerűsített honosításról, határon túli, magyar állampolgárság, fideszes politikus, őszödi beszéd, baloldali politika, hatalom megszerzése, beutazók fogadására, olasz tartományok, északkeleti Veneto, korábbi interjúban, szabályrendszert, költségvetéssel, külügyminiszter, tevékenységével, villamosenergia, leírhatatlanul, támogatottsági, miniszterelnök, információkkal, tulajdonképpen, kiegyenlítését, állampolgárság, egyszerűsített,
© 2013 TVN.HU Kft.