Belépés
Névnapjukon szeretettel köszöntöm a kedves ANNÁKAT!
... kecsesség, báj
Név eredete:
Héber eredetű

Név elemzése:
Az Anna név éles eszű személyiség kialakulását támogatja. A név viselői érzékenyek, ötletesek és fogékonyak a különféle művészeti ágakra. Szociális beállítottságúak, kedvesek, türelmesek másokkal. Olyannyira fontos számukra mások társasága, hogy az is előfordul, hogy szavaiknak túl nagy jelentőséget ...
2021-07-26 17:15:42
A mellrák megelőzéséről
... hormonok szintjét a szervezetben, ami befolyásolja az immunrendszert, ez pedig hozzájárulhat a mellrák kialakulásához is. Stressz levezetésére alkalmazhatjuk a meditációt, a jógát és a különféle mozgásformákat.

Nagyon sokféle gyógynövény és kiegészítő segíthet a mellrák megelőzésében. Ide tartozik a D-vitamin, a kurkuma, a melatonin vagy akár a zöld tea.
Forrás : [...
2021-07-25 21:00:22
Az ezeroldalú szegfűszeg
... antimikrobiális és rákellenes hatássokkal is rendelkezik.

A szegfűszeget a mezőgazdaság is előszeretettel alkalmazza, mégpedig azért, hogy az élelmiszereket, a terményeket megvédjék a különféle mikroorganizmusoktól és az általuk okozott károsodásoktól.

Ez a fűszernövény előnyös lehet az egészségünkre nézve, több ok miatt is. Jó hatással van az emésztésre. Egy...
2021-07-25 20:57:49
Ásványi anyagok, vitaminok, kiegészítők a meleg időszakban
Dübörög a nyár! Azonban nemcsak télen van szükségünk vitaminokra, ásványi anyagokra és különféle immunrendszert is támogató kiegészítőkre, tápanyagokra, hanem bizony nyáron a melegebb időszakban is nagy hasznát vesszük ezeknek a tápanyagoknak. A cikkben néhány remek kiegészítőt mutatunk be.

Ásványi anyagok közül ki kell emelni a magnéziumot, amely több mint 300 biokémiai...
2021-07-21 23:10:17
Harmonia.......
... Gyógyulás hatja át.

Kőfal - Védelem

A kövek, kötőanyag nélkül is megállnak egymáson. A kőfal, kőkerítés, a biztos alapra épített házat jelképezi. Élőhelyet nyújt a különféle kis állatoknak, a mediterrán, horvát, görög, spanyol tájak sajátja. Szabadon épülést jelent. A képzés nélküli tudást mutatja. A szakrális mágia és a felismerések asszociációját hordozza. ...
2021-07-21 13:06:48
A citromfű a bőrbetegségek doktora
... menstruációs fájdalmak, görcsök gyötörnek bennünket. Ebből a gyógynövényből ajakbalzsamot is készítünk, hiszen nagyon hatékony például a herpesz eltüntetésében. Emellett alkalmazhatjuk még különféle bőrbetegségekre, de akár szúnyogcsípésre is - egyébként egy nagyszerű rovarriasztó gyógynövényről van szó.

A citromfű abban is segítségünkre lehet, hogy kicsit nyugodt...
2021-07-21 09:13:17
Napfényvitamin és csontegészség
... sűrűsége, ami fokozza a csonttörések kockázatát.

A D-vitamin javítja az immunitást, így elengedhetetlenül fontos a szerepe az erős immunrendszerhez, hogy védelmünk lehessen a különféle kórokozók támadásaival, fertőzésekkel, az influenzával és az egyéb légúti betegségekkel szemben.

A mentális betegségek kialakulása ellen is hasznos a D-vitamin, hiszen jó hangu...
2021-07-20 16:23:10
C-vitaminban gazdag barackos turmixital egyszerűen
... nézve. Ez a két vitamin nem más, mint az A- és az E-vitamin. Emellett kiváló forrása a béta-karotinnak, a luteinnek és a zexantinnak, amelyek szintén védelmet jelentenek a szem számára a különféle károsodássokkal szemben.

A bőrproblémák kiváltó okai lehetnek környezeti tényezők, mint például az UV- sugárzás, a cigarettafüst vagy a levegő szennyezettsége, azonban a sárga...
2021-07-16 22:40:53
Az időszakos böjt előnyei
... vélik, hogy a böjt segítséget nyújthat a lélek megtisztulásában is. Az orvosok csak a 20. század elején figyeltek fel arra, hogy a böjt a fizikai egészségnek is nagyon jót tesz. Először különféle betegség kezelésénél alkalmazták, úgy mint cukorbetegség vagy epilepszia.

Az időszakos böjtölésnek nagyon sok előnye létezik. A testünknek szüksége van glükózra, de amikor hoss...
2021-07-16 22:38:02
Mai harmónia kártyám
... Gyógyulás hatja át.
Kőfal - Védelem

A kövek, kötőanyag nélkül is megállnak egymáson. A kőfal, kőkerítés, a biztos alapra épített házat jelképezi. Élőhelyet nyújt a különféle kis állatoknak, a mediterrán, horvát, görög, spanyol tájak sajátja. Szabadon épülést jelent. A képzés nélküli tudást mutatja. A szakrális mágia és a felismerések asszociációját hordozza. ...
2021-07-16 10:05:15
1 2 3 ..........1027 1028 .....1540 1541 .....2053 2054 2055 
Címkék: kedves ANNÁKAT, mellrák megelőzéséről, ezeroldalú szegfűszeg, meleg időszakban, bőrbetegségek doktora, időszakos böjt, különféle művészeti, mellrák kialakulásához, különféle mozgásformákat, mellrák megelőzésében, melatonin vagy, terményeket megvédjék, általuk okozott, fűszernövény előnyös, egészségünkre nézve, melegebb időszakban, cikkben néhány, biztos alapra, képzés nélküli, szakrális mágia, felismerések asszociációját, gyógynövényből ajakbalzsamot, herpesz eltüntetésében, nagyszerű rovarriasztó, citromfű abban, csonttörések kockázatát, erős immunrendszerhez, különféle kórokozók, egyéb légúti, mentális betegségek, szem számára, különféle károsodássokkal, bőrproblémák kiváltó, cigarettafüst vagy, levegő szennyezettsége, böjt segítséget, lélek megtisztulásában, orvosok csak, fizikai egészségnek, időszakos böjtölésnek, testünknek szüksége, beállítottságúak, megtisztulásában, immunrendszerhez, bőrbetegségekre, szennyezettsége, szúnyogcsípésre, antimikrobiális, károsodássokkal, kialakulásához,
© 2013 TVN.HU Kft.