Belépés
Illegális bevándorlás - Embercsempészet gyanújával tartóztattak le egy bolgár férfit Romániában
... román határrendészet arról, hogy szombaton a moldovai-ukrán-román hármashatár közelében található Botosani városában tartóztattak fel nyolc, románul nem tudó, iratokkal nem ren...
2018-10-01 12:32:14
Illegális bevándorlás - Huszonnégy határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken tizenöt, szombaton nyolc jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. Az ukrán, a román és a horvát határszakaszon csupán egy embert fogtak el. Három gyanúsított ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.
Az e...
2018-08-06 11:58:19
Illegális bevándorlás - Tizenkilenc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken és vasárnap kilenc-kilenc, szombaton egy jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ...
2018-07-30 11:10:39
Illegális bevándorlás - Harminc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 18, szombaton hét, vasárnap három jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román határszakaszon kettő migránst fogtak el.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlá...
2018-07-23 07:05:01
Illegális bevándorlás - Nyolc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken egy, szombaton kettő, vasárnap öt jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. Embercsempészés miatt négy gyanúsított ellen indult eljárás.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömege...
2018-06-25 07:04:39
Illegális bevándorlás - Tizenkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken négy, szombaton hat jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon két határsértőt fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 28 határsértőt tartóztattak föl, és kísé...
2018-06-18 07:04:53
Illegális bevándorlás - Tizenöt határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint szombaton és vasárnap hat-hat jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon három határsértőt fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 31 határsértőt tartóztattak föl és kí...
2018-06-11 07:05:05
Illegális bevándorlás - Kilenc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint szombaton négy, vasárnap öt jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. Embercsempészés miatt egy gyanúsított ellen indult büntetőeljárás.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándo...
2018-06-04 07:05:11
Illegális bevándorlás - Tizenhat határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken öt, szombaton hat, vasárnap öt jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország ter...
2018-05-21 07:05:07
Illegális bevándorlás - Ötvenkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 15, szombaton 22, vasárnap 14 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román határon egy embert fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 88 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendő...
2018-05-14 11:56:07
1 2 3 .......23 24 ...34 35 ...45 46 47 
Címkék: bolgár férfit, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, horvát határszakaszon, embert fogtak, tömeges bevándorlás, román határszakaszon, tömeges bevándorlá, elmúlt héten, gyanúsított ellen, tömeges bevándo, román határon, embercsempészés, embercsempészet, büntetőeljárás, határszakaszon, határrendészet, válsághelyzet, jogszabályok, tartóztattak, jogellenesen, egyenruhások, statisztika, határsértőt, bevándorlás, gyanúsított, tizenkilenc, hármashatár, ideiglenes, tartózkodó, gyanújával, állítottak, határzáron, biztonsági, romániában, huszonnégy, bevándorlá, szombaton, területén, illegális, rendőrség, honlapján, közelében, olvasható, található, külföldit, városában, iratokkal, hatályos, kísértek, hétvégén, pénteken, vasárnap, tizenkét, tizenhat, összesen, ötvenkét, migránst, moldovai, botosani, határon, szerint, alapján, harminc, március, bevándo, tizenöt, tömeges, eljárás, románul,
© 2013 TVN.HU Kft.