Belépés
Megvan az asztaliteniszezők csapat-világbajnokságának új időpontja
... kisebb, regionális versenyekben gondolkodnak, valamint úgynevezett buborékban zajló tornákat hoznána...
2020-07-13 17:02:09
A miniszterelnök szerint válságos az árvízhelyzet Nyugat-Ukrajnában
... hidakban és utakban okozott súlyos károkat a térségben a viharos széllökésekkel kísért eső. Ivano-Frankivszk megyében több mint 200 települést árasztott el a víz, 29-et vágott el a külvilágtól. Három ember vesztette életét, egyet eltűntnek nyilvánítottak.
Három régióban, Ivano-Frankivszk, Lviv és Csernyivci megyében együtt 429,7 kilométernyi útszakaszt és 130 hidat tett tönk...
2020-06-24 14:31:44
Halálos áldozatokat is követelő áradások pusztítottak Nyugat-Ukrajnában
... semmisült meg és 29 település vált közúton megközelíthetetlenné. A katasztrófavédelem egy helikoptere több mint két tonna élelmiszert szállított az egyik faluba, amelyet a vihar elvágott a külvilágtól.
Kárpátalja megyében 70 háztáji gazdaságot és 40 hektár legelőt árasztott el a víz. Ezen felül vízátfolyás történt Munkács és az Ivano-Frankivszk megyében lévő Rohatin közti fő...
2020-06-23 21:56:36
A mentális problémák előjelei
... áttevődhet az akarati életre is, ami az elhatározásokat, döntéseket ellehetetleníti, mindez társul a késztetések csökkenésével.

Szociális élet: bizalmatlanság, eltávolodás a külvilágtól, és a saját, belső világba való visszavonulás, ami egyrészt a többi tünet következménye, másrészt annak is köszönhető, hogy a környezet reakciói a tünetekre általában negatívak.
...
2020-06-05 23:45:59
Illegális bevándorlás - EU-főtanácsnok: jogellenes őrizetnek minősül a menedékkérők elhelyezése a röszkei tranz
... menedékkérőknek magasabb szintű védelmet biztosít, mint az emberi jogok és az alapvető szabadságok védelméről szóló európai egyezmény. Pikamae véleménye szerint az ott elhelyezett menedékkérők "a külvilágtól fizikailag el vannak vágva, és arra vannak kényszerítve, hogy elszigetelt helyzetben éljenek", továbbá "meg vannak fosztva mozgásszabadságuktól", a tranzitzóna elhagyása pedig...
2020-04-23 12:41:39
Román kormányalakítás/Koronavírus - Ismét Ludovic Orbant kérte fel kormányalakításra az államfő
... Orban valószínűleg nem változtat a jelenleg ügyvivői hatáskörrel működő kormánya névsorán.
A koronavírus-járvány közepette Ludovic Orban lehet az első olyan román kormányfő, aki a külvilágtól elszigetelve, házi karanténban veszi át mandátumát. Orban és az ügyvivő kormány tagjai azt követően vonultak elkülönítőbe, hogy a PNL egyik szenátora, aki az utóbbi napokban a pártvezeté...
2020-03-13 16:03:01
Mindszenty József az ország legnyomorultabb fegyence...
... lehetőségeket, és a ,,közlekedési szabályokat". A beléptetés után körülnézünk a börtönudvaron, a teret egykor magas ,,kínai fal" (ahogy Mindszenty írja) választotta el a külvilágtól.
1956-ban megszűnt az ÁVÓ, a börtön elvesztette jelentőségét, később a folyamatban lévő bűnügyek bűnjeleit őrizték itt. A cellákból bűnjelraktárak lettek, átépítés nem történ...
2020-02-26 11:12:58
Sango Villagren versei
... fakad,
az is csoda, ha olykor-olykor néhány jó szó akad.

De mégis vajon mi lehet egy szép karácsony titka?
Egy családban, hol az egyetértés, s a fenyőfa is ritka.
A külvilágtól elzárkózva a szobám padlóját nyomom,
műfenyőmmel árválkodva panaszaim versbe fonom.

Egy lakásban, hol a családiság szikrája sem lobban,
s akár egy rossz szóból...
2020-01-30 13:30:12
Nárcisztikus kapcsolat
... ki tudlak hozni a sodródból, és sírsz, tombolsz, tehetetlen vagy. Ezután persze szeretem, hogy mindezért hibáztathatlak, és mindig elérem, hogy bocsánatot kérj.
Szeretem, hogy a külvilágtól elszigetelhetlek, hogy nem tarthatsz szabadon kapcsolatot a családoddal, barátaiddal, és csak az enyém vagy.
Szeretem, hogy szeretetmegvonással büntethetlek, így mindig tudod, hol a h...
2020-01-30 07:26:39
Spanyolországban nyolcra nőtt az ítéletidő halálos áldozatainak száma
... lassanként elvonuló Gloria nevű vihar vasárnap csapott le az Ibériai-félszigetre erős széllel, heves esőzésekkel és hóeséssel.
Az intenzív havazás több települést vágott el napokra a külvilágtól Aragónban, Katalóniában és Valenciában, utóbbiban 350 katonát vezényeltek ki a felgyülemlett hó eltakarítására.
Sok helyen szünetel az áramszolgáltatás, mivel az szolgáltatók s...
2020-01-22 17:11:36
1 2 3 ..............46 47 .......69 70 .......92 93 
Címkék: Ismét Ludovic Orbant, Mindszenty József, Sango Villagren, Ludovic Orban, miniszterelnök szerint, árvízhelyzet Nyugat-Ukrajnában, mentális problémák, menedékkérők elhelyezése, röszkei tranz, ország legnyomorultabb, ítéletidő halálos, viharos széllökésekkel, helikoptere több, egyik faluba, vihar elvágott, akarati életre, késztetések csökkenésével, többi tünet, környezet reakciói, tünetekre általában, emberi jogok, alapvető szabadságok, külvilágtól fizikailag, tranzitzóna elhagyása, jelenleg ügyvivői, első olyan, külvilágtól elszigetelve, ügyvivő kormány, utóbbi napokban, beléptetés után, teret egykor, börtön elvesztette, folyamatban lévő, cellákból bűnjelraktárak, szép karácsony, külvilágtól elzárkózva, szobám padlóját, családiság szikrája, rossz szóból, külvilágtól elszigetelhetlek, enyém vagy, intenzív havazás, külvilágtól Aragónban, spanyolországban, elszigetelhetlek, áramszolgáltatás, elhatározásokat, ellehetetleníti, menedékkérőknek, legnyomorultabb, kormányalakítás, bűnjelraktárak,
© 2013 TVN.HU Kft.