Belépés
Sok műkorcsolyázó hagyta el az olimpiai falut
... rövidprogram bemutatásáig.
Az amerikai csapat női tagjai (Mirai Nagasu, Karen Chen és Bradie Tennell) is elhagyták a falut, és egy meg nem nevezett helyszínen készülnek az egyéni küzdelmekre. Az orosz és a japán válogatott egy része a Koreai Köztársaság helyett Japánban edz a héten.
A jégtánc versenyt jövő hétfőn és kedden, a női egyéni küzdelmeket jövő hét szerdán és pé...
2018-02-22 17:51:29
Nyilas Samu: Fény és homály.
... tetőre,
Lekiált az elmenőre :
Láss meg engem, én vagyok!
Mig a szerény - böleselkedve,
S csigaként házába rejtve :
Titkon, mint a gyöngy ragyog.

Magát küzdelmekre edzi,
Nagy szív , nagy erény jellemzi;
Szilárd lelkű és nemes -
Magasban is el nem szédül,
S alatta - bár viz örvényül:
Mentő deszkát nem keres.

Seb...
2017-12-11 09:26:02
Cselgáncs-vb - Változások a magyar keretben
... kategóriában szerepel majd" - idézi a kommüniké Nagy András szakágvezetőt. A BHSE világbajnoki bronzérmesének súlycsoportváltásával teljessé vált a magyar válogatott az első vegyescsapat küzdelmekre is. Ez a versenyszám már szerepel a 2020-as tokiói olimpia programjában, a világbajnokságokon pedig szeptember 3-án Budapesten mutatkozik be.
A csapatversenyen hat-hat fő szerepel...
2017-08-10 09:21:34
Kilenc csapattal rajtol a hokiliga
... jelezték, hogy nem támogatják a Galac indulását, így két romániai együttes, a Brassó és a Csíkszereda játszik majd a magyar elitosztályban.
A következő csapatok nevez...
2017-07-01 12:09:37
Bordó-sárgába öltözött Róma városa Francesco Totti búcsúztatására
...
Ritkán látott telt ház előtt zajlott a Roma-Genoa találkozó, amely Francesco Totti búcsúmeccseként kerül be az olasz fővárosi klub történetébe. Az AS Roma játékosai mezükön (bal karjukon) Tottit búcsúztató emblémát viseltek, és a Genoa is hasonlóan köszönt el a nagy vetélytárstól.
A mintegy hetvenezer néző nagy része 10-es számú mezt viselt a kapitány tiszteletére. A bor...
2017-05-28 21:14:35
Érettségi - OH: lezajlottak a történelem írásbelik
... korszakon átívelve várta el egy jelenség vagy probléma bemutatását, másik típusában pedig két, időben párhuzamos jelenséget kellett összehasonlítani. Idén ez a két feladat a magyar-török küzdelmekre, illetve a kommunista és a nemzetiszocialista ideológiára vonatkozott. A feladatokhoz minden esetben szöveges vagy képi forrás, térképvázlat, adatsor kapcsolódott. A megoldás ezeknek f...
2017-05-10 17:33:49
Cseri Kálmán - NEVELVE NEVELŐDÜNK
... feladatává teszi. Fontos igazság: a család papja a család apja. Nagy lehetőség és nagy felelősség is kicsi kortól tanítani a gyermekeket Isten igazságaira, felvértezni őket a rájuk váró küzdelmekre, és felkészíteni a győzelmekre.

A komolyan végzett lelki nevelés azonban ránk is visszahat, mi is nevelődünk közben. Mert az ige, amit másnak mondunk, számunkra is igévé lesz...
2017-05-04 21:10:59
Bemutatták a férfi röplabda-válogatott új kapitányát
... bajnoki döntőt is játszhatott. Az utóbbi két szezonban az Egyesült Arab Emírségekben dolgozot...
2017-05-04 16:53:25
Cselgáncs-vb - Már kaphatók a jegyek
... előzetes regisztráció alapján kedvezményes belépési lehetőséget biztosít tagegyesületei részére.
A világbajnokságon az első hat napo...
2017-04-25 13:25:33
A betegek szentsége / kenetének felvétele
... szenvedéseivel
Felkészülés az utolsó átmenetre: befejezi hasonulásunkat Krisztus halálához és feltámadásához. Megszilárdítja életünk végső földi szakaszát s mindegy szilárd bástyává teszi az utolsó küzdelmekre előretekintve az Atya házába történő belépés előtt.
Egyházi előírások és gyakorlati tudnivalók (az Egyházi törvénykönyv szerint)
A szentség kiszolgáltatói csa...
2017-03-12 21:00:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Nyilas Samu, Francesco Totti, Cseri Kálmán, NEVELVE NEVELŐDÜNK, Mirai Nagasu, Karen Chen, Bradie Tennell, Koreai Köztársaság, Nagy András, Egyesült Arab Emírségekben, olimpiai falut, magyar keretben, történelem írásbelik, betegek szentsége, amerikai csapat, egyéni küzdelmekre, japán válogatott, jégtánc versenyt, gyöngy ragyog, kommüniké Nagy, magyar válogatott, első vegyescsapat, 2020-as tokiói, csapatversenyen hat-hat, magyar elitosztályban, következő csapatok, olasz fővárosi, nagy vetélytárstól, mintegy hetvenezer, kapitány tiszteletére, jelenség vagy, magyar-török küzdelmekre, feladatokhoz minden, megoldás ezeknek, család papja, család apja, gyermekeket Isten, rájuk váró, komolyan végzett, utolsó átmenetre, utolsó küzdelmekre, szentség kiszolgáltatói, világbajnokságon, összehasonlítani, csapatversenyen, búcsúmeccseként, szenvedéseivel, bronzérmesének, tagegyesületei, kiszolgáltatói, hasonulásunkat, elitosztályban, búcsúztatására, megszilárdítja, feltámadásához, műkorcsolyázó, szakágvezetőt, előretekintve,
© 2013 TVN.HU Kft.