Belépés
Fűben fában
... hatásai, és hogyan javíthatja egészségi állapotát a megfelelő étrend követésével.

Mandula
A mandula E-vitaminban, rézben, és magnéziumban gazdag. Emellett jó minőségű fehérjéket tartalmaz és egészséges telítetlen zsírsavakat.

Kutatásokkal bizonyították, hogy a mandula fogyasztása segítheti a keringési rendellenességek és a rák kialakulásának kockázatát, ...
2021-10-17 05:01:23
Közkedvelt ételek jótékony egészségügyi hatásai
... hatásai, és hogyan javíthatja egészségi állapotát a megfelelő étrend követésével.

Mandula
A mandula E-vitaminban, rézben, és magnéziumban gazdag. Emellett jó minőségű fehérjéket tartalmaz és egészséges telítetlen zsírsavakat.

Kutatásokkal bizonyították, hogy a mandula fogyasztása segítheti a keringési rendellenességek és a rák kialakulásának kockázatát...
2021-10-14 10:23:47
A szervezet méregtelenítése csalánnal
... anyagok szervezetből történő kiürítésében. Ezt a gyógynövényt a tavasz elixírjének is nevezik, nem véletlen, hiszen segíthet a télen felhalmozódott méreganyagoktól megtisztítani a szervezetünket.

Pozitív hatással van a szív működésére és a keringésre, ugyanis nagy mennyiségben tartalmaz vasat és C-vitamint, káliumot, amely csökkenti az erekben és az artériákban a feszül...
2021-10-14 09:27:30
Szép versek a természetről
... változott,
Ódon és nemes muzsikája,
Ha van szép szív, ma is megleli.

Színe, könnye, búja a régi,
Nótái is a régiek,
Tud altató szépet mesélni,
De fölváj régi sebeket is.

Szépek, akik ma élni mernek,
Egy-egy feledő mosolyuk:
Drága, élet-folytató gyermek
S minden könnyük felébredt halott.

...
2021-10-12 21:30:22
140 éve született Kittenberger Kálmán
... ismerik, de a kalandos utat bejárt Kittenberger Kálmán élete ennél sokkal többről szólt. Nevével kirándulás közben a Dunakanyar és a dél-börzsönyi táj több pontján is találkozhatunk, igaz emléket ugyanakkor híres barátja, Fekete István állított neki, aki a nimbusz mögé látva írta meg a vadász hányattatott történetét.

Manapság a termés...
2021-10-10 19:15:38
A legszebb őszi versek
... tanítás.

Ősz. Búskomor és keserédes, színes és borongós, elmélázó és újrakezdő, kirándulós és plédbe bújós. Sokszínű és sokféle, így szeretjük mi is és ezért ihleti meg időről időre az írókat, költőket is. Tölts egy teát, bújj kötött pulcsiba és jöhetnek az őszi versek!


...
2021-09-28 22:00:13
Hazánk 9 legkülönlegesebb vára, amik tökéletesek lesznek a h
Hazánk 9 legkülönlegesebb vára, amik tökéletesek lesznek a hétvégi kiránduláshoz


Annyi gyönyörű nevezetességgel büszkélkedhet hazánk, hogy nehéz eldönteni melyiket is válasszuk a hétvégi kirándulásunk helyszínéül. Most a legkülönlegesebb várakat vesszük sorra, hogy kicsit segítsünk a döntésben.

Magyarorszá...
2021-09-24 20:45:23
Éles látást segítő szemvitaminok
... bővelkednek, amelyek nagyon hasznosak a szem egészségének megóvásában. Az omega-3 zsírsavak a retina egészségét biztosítják, illetve az öregkori makula degenerációval szemben is megóvhatnak bennünket. Emellett a halolaj a száraz szem problémájára is kiváló segítség lehet.

A tojás kiváló forrása a luteinnek és zeaxantinban is bővelkedik, de nagy mennyiségben megtalálható...
2021-09-20 17:29:56
Ferenc pápa Magyarországon
... zárómiséjén mondott beszédében a budapesti Hősök terén vasárnap. Ferenc pápa a hívőkhöz fordulva azt mondta,

engedni kell, hogy "a találkozás Jézussal az eucharisztiában átalakítson bennünket, ahogyan átalakította a nagy és bátor szenteket, akiket tiszteltek, mint Szent István és Szent Erzsébet is".

"Csakúgy, mint ők, mi se elégedjünk meg kevéssel: ne érjük...
2021-09-12 20:30:44
Parlagfüvet pusztító bogár terjed Magyarországon
... növény ellen, mint amit mi, magyarok valaha is parlagfű-mentesítés címén fel tudtunk mutatni. Ehhez az kell, hogy nagy egyedszámban el tudjon terjedni, és ne változtassa meg az étvágyát, de mindkettőre jó esély látszik. Külföldi tapasztalatok szerint az új jövevény inkább barát lesz, mint ellenség.

Magyarország nemzetközi viszonylatban is a parlagfűvel legszennyezettebb...
2021-09-10 21:15:29
1 2 3 ..................896 897 .........1344 1345 .........1791 1792 1793 
Címkék: Kittenberger Kálmán, Fekete István, Szent István, Szent Erzsébet, szervezet méregtelenítése, legszebb őszi, megfelelő étrend, mandula E-vitaminban, mandula fogyasztása, keringési rendellenességek, tavasz elixírjének, télen felhalmozódott, szív működésére, kalandos utat, nimbusz mögé, vadász hányattatott, őszi versek, hétvégi kiránduláshoz, hétvégi kirándulásunk, legkülönlegesebb várakat, szem egészségének, omega-3 zsírsavak, retina egészségét, öregkori makula, száraz szem, tojás kiváló, budapesti Hősök, hívőkhöz fordulva, találkozás Jézussal, eucharisztiában átalakítson, parlagfűvel legszennyezettebb, legkülönlegesebb, rendellenességek, nevezetességgel, eucharisztiában, méregtelenítése, méreganyagoktól, magyarországon, kialakulásának, degenerációval, felhalmozódott, szervezetünket, találkozhatunk, szemvitaminok, megtisztítani, bizonyították, büszkélkedhet, kirándulásunk, viszonylatban, kiránduláshoz, tapasztalatok, szervezetből, mennyiségben, kutatásokkal, megtalálható, magnéziumban, zeaxantinban,
© 2013 TVN.HU Kft.