Belépés
A feketebors gyógyhatásairól
... mg nátriumot és 2 gramm rostot tartalmaz.

A feketeborsban más anyagok is találhatóak: C-vitamin tartalma körülbelül 2%-át teszi ki a szükséges napi bevitelnek, míg a kalciumtartalma 3%-ot, vastartalma pedig 10%-ot. Ezenkívül a fűszerben 0,7 gramm protein található.
Forrás: https://drtihanyi.com/termeszetes-gy ogymod/a-feketebors-borre-hajra-es-e geszsegre-gyako...
2018-11-04 19:43:52
Tallóztam
... élelmiszer. Sőt, a tejmítoszt bár sikeresen elültették a köztudatban, valójában csak egy nagy marketing lufi.

Vagyis valójában nincs összefüggés az erős csontok és a tej kalciumtartalma között. Éppen ellenkezőleg...

A legfrissebb kutatások ugyanis azt hozták ki, hogy a tej nagy mennyiségben való fogyasztása valójában a csontritkulással függhet össze, és e...
2018-10-15 13:29:14
A koriander gyógyhatásai
... gyógynövény értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal van tele. Megtalálható benne az A-, C- és a K-vitamin, de B-komplex-vitaminokban is gazdag. Ásványi anyagok közül a kálium- és a kalciumtartalma kiemelkedő, de vasat, mangánt és nátriumot is tartalmaz.

Hogyan segíthet a koriander meggyógyítani a testet és a lelket? Segítséget nyújt a szorongás enyhítésében. Hosszú t...
2018-08-28 20:28:53
A koriander gyógyító ereje
... gyógynövény értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal van tele. Megtalálható benne az A-, C- és a K-vitamin, de B-komplex-vitaminokban is gazdag. Ásványi anyagok közül a kálium- és a kalciumtartalma kiemelkedő, de vasat, mangánt és nátriumot is tartalmaz.

Hogyan segíthet a koriander meggyógyítani a testet és a lelket? Segítséget nyújt a szorongás enyhítésében. Hosszú t...
2018-08-25 00:38:07
Érdekesség
... értékeire is komoly hatással van. Analitikai vizsgálatok szerint a növények szárazanyagtartalma 25%-kal, fehérje tartalma 18%-kal, cukortartalma 19%-kal, káliumtartalma 18%-kal, kalciumtartalma 10%-kal míg vas- és magnéziumtartalma 77%-kal magasabb mint a konvencionálisan termelt növényeké.

A holland vízízű paradicsomok jelképévé váltak az intenzív termelésből adódó íz ...
2018-08-07 22:44:09
A hasi zsírpárnák leadásának otthoni módszerei
... életmódot és a természetes étrendkiegészítőket súlyfeleslege leadásához.

12. Fogyasszon alacsony zsírtartalmú tejet, joghurtokat, és egyéb tejtermékeket, amelyek kalciumtartalma segíti a zsír csökkentését és az anyagcserefolyamatok felgyorsítását.

13. Mindenképpen keresse fel orvosát, amennyiben nem tapasztal semmilyen mértékű fogyást a tanácsok betar...
2018-07-28 05:14:38
Gyógyító méz: melyik fajta mire jó?
A méz egészségünkre gyakorolt kiváló hatását már nem kell ecsetelni: a sejtek táplálásához szükséges minden anyagot tartalmaz, emellett természetes immunerősítő, baktériumölő, gyulladásgátló. Jó, ha tudjuk, hogy az egyes mézfajták hatóanyaga eltér egymástól.

Milyen panaszra milyen mézet fogyasszunk?

A méz jótékony hatása a benne található 100-nál is több arom...
2018-05-29 19:13:20
Vitaminhiány
... az állam az összes laborból, vizsgálati helyről bekéri az eredményeket és azt átlagolja). Elemzéséből az látszik, hogy vannak olyan növények, amelyeknek drasztikusan csökkent a kalciumtartalma az elmúlt évtizedekben.

A kimutatás szerint ilyen például a paradicsom, aminek 1962-ben még 500 mg/kg, 2005-ben viszont már csak 90mg/kg volt a kalciumtartalma. Ezen anyag mennyi...
2018-04-19 12:36:21
Hagymát eszem hagymával
... nyálkát. A 20. század elején sikerült kivonni a póréhagyma nedvéből olyan hatóanyagokat, amelyek gyógyítják a garat, a gége, a légcső, valamint a hörgők gyulladását.
A magas kalciumtartalma serkenti a veseműködését.
A póré megtisztítja a gyomrot és a beleket a gombáktól és a baktériumoktól. Bizonyított tény, hogy gátolja a belekben a rothadást előidéző baktériumok szapo...
2018-04-12 13:58:06
A gyermekláncfű levelének gyógyhatásai
... szervezetünket vitaminokkal és ásványi anyagokkal töltik fel, még a vérnyomást is szabályozzák, illetve az immunrendszert is megerősítik.

A gyermekláncfűleveleknek magas a kalciumtartalma, vasban gazdagok és alacsony kalóriatartalommal rendelkeznek. Ezen kívül magas a fehérjetartalmuk és gazdag forrása a B-vitaminoknak is.

Tavasszal készíthet a levelekből sal...
2018-04-06 20:57:54
1 2 3 ...11 12 .16 17 .21 22 23 
Címkék: feketebors gyógyhatásairól, koriander gyógyhatásai, koriander gyógyító, hasi zsírpárnák, gyermekláncfű levelének, szükséges napi, kalciumtartalma 3%-ot, nagy marketing, erős csontok, legfrissebb kutatások, csontritkulással függhet, kalciumtartalma kiemelkedő, koriander meggyógyítani, szorongás enyhítésében, konvencionálisan termelt, holland vízízű, intenzív termelésből, zsír csökkentését, tanácsok betar, sejtek táplálásához, egyes mézfajták, benne található, összes laborból, elmúlt évtizedekben, kimutatás szerint, póréhagyma nedvéből, hörgők gyulladását, magas kalciumtartalma, póré megtisztítja, rothadást előidéző, konvencionálisan, csontritkulással, fehérjetartalmuk, kalciumtartalma, gyógyhatásairól, felgyorsítását, káliumtartalma, baktériumoktól, szervezetünket, gyulladásgátló, immunrendszert, egészségünkre, súlyfeleslege, meggyógyítani, cukortartalma, gyermekláncfű, feketeborsban, veseműködését, tejtermékeket, hatóanyagokat, évtizedekben, vitaminoknak, vitaminhiány, mennyiségben, gyógyhatásai,
© 2013 TVN.HU Kft.