Belépés
Egy év tíz hónap börtönt kapott az állampusztai szökött rab
... indult.
Hétfőn álnéven és hamis személyi adatokkal jelentkezett be egy szállóba, ott fogták el két nap múlva solti rendőrök, majd visszaszállították az állampusztai börtönbe.
A Kalocsai Járási Ügyészség fogolyszökés és hamis magánokirat felhasználás miatt pénteken - gyorsított eljárásban - bíróság elé állította a férfit, a Kalocsai Járásbíróság pedig 1 év 10 hónap börtö...
2020-07-10 11:52:01
Szökött rabot keres a kalocsai rendőrség
...
A férfi kisebb bűncselekmények miatt töltötte szabadságvesztését, szökésekor az állampusztai intézet melletti lovardában dolgozott - írta honlapján a büntetés-végrehajtás.
A rendőrség a lakosság segítségét kéri a 39 éves, üllési Sárközi Sándor megtalálásában....
2020-07-06 15:02:01
Június 30-án nyújtja be a Paks II Zrt. az új atomerőmű engedélykérelmét
... újabb négy épületre kapott a zrt. létesítési engedélyt, amelyek alapján megkezdődhet egy irodaház, étkező, konyha, szerelőcsarnokok építése.
Közölte, hogy 2024 elejére készül el a kalocsai Duna-híd, amely nem feltétele az atomerőműi beruházásnak, de lehetőséget biztosít, hogy a Duna bal partján élők be tudjanak kapcsolódni a beruházásba.
Utalt arra, hogy az Országgyűlés ...
2020-06-26 14:11:49
Hagyományos Jézus Szíve-búcsút ünnepeltek Kalocsán
Idén 158. alkalommal rendezték meg a jezsuiták által elindított, mára háromnaposra bővült Jézus Szíve-búcsút Kalocsán június 19-től 21-ig.
A pénteki ünnepi szentmisét Fülöp Ernő kalocsai plébános mutatta be litániával és szentségi áldással. Szombaton a délutáni szentségimádást követően az ünnepi litániát és szentmisét Csorba Dávid kiskunhalasi káplán, kinevezett bajai plébános...
2020-06-23 09:53:48
Többeket megkárosított egy magát ördögűzőnek, halottlátónak kiadó nő
...
A Kalocsai Járási Ügyészség által benyújtott vádirat szerint a nő az első, egy közösségi oldalon megismert áldozatától először kisebb összeget kért, hogy a pénzt oltárra helyezve kiűzze a gonoszt a sértettnek szerelmi csalódást okozó férfiból. Később azzal fenyegette, hogy ha nem fizet neki újabb összegeket, akkor az ördög rosszat fog tenni a családjával. A sértett a kapott ú...
2020-06-11 11:12:30
Várszegi Asztrik: Róma püspökeként mindenkihez köze volt
... született. Roma locuta, causa finita."
- Ennyire személyes hangúak voltak a találkozások...
- Igen, egy másik alkalommal, amikor úgy adódott, hogy éppen mellette voltam a kalocsai érsek úrral együtt, azt mondtam neki: ,,Szentatya, úgy állunk itt Ön előtt, mint a Varsói Szerződés volt katonái. És lehet, hogy a magunkfajták miatt omlott össze a paktum...R...
2020-05-17 07:35:43
Moretti Gemma versei
... voltam bajai könyvtárban működő Sugókör Irodalmi Társaságnak. A kör által megjelentetett Jelkysváros című kiadványokban is rendszeresen publikáltam.
Rendszeresen jelentek meg verseim a Kalocsai szó és kép valamint a Tolna megyei alkotók Kézjegy antológiáiban is.

Verseim önálló kötetbe rendezve először 2001-ben jelentek meg ,,Felhők viszik az időt" címmel...
2020-04-25 19:30:16
Moretti Gemma
... voltam bajai könyvtárban működő Sugókör Irodalmi Társaságnak. A kör által megjelentetett Jelkysváros című kiadványokban is rendszeresen publikáltam.
Rendszeresen jelentek meg verseim a Kalocsai szó és kép valamint a Tolna megyei alkotók Kézjegy antológiáiban is.

Verseim önálló kötetbe rendezve először 2001-ben jelentek meg ,,Felhők viszik az időt" címmel...
2020-04-25 19:29:41
Országszerte sok a szabadtéri tűz
... összehordott hulladék, a helyi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat.
Az ózdi hivatásos tűzoltókat Uraj és Susa között szintén kigyulladt nádashoz riasztották, míg a kiskőrösi és a kalocsai hivatásos, valamint a keceli önkormányzati tűzoltók Dunapataj és Kiskőrös térségében dolgoznak, ahol több helyen is lángra kapott a bozótos.
Balmazújváros közelében a 3323-as út mell...
2020-04-18 18:51:06
Alapítvány gondozza Dargay Lajos szobrászművész szellemi örökségét
... alkotásainak legjavát, számtalan tervrajzát, szobai műhelyét, kéziratait, naplóit, értékes magyar és idegennyelvű könyvtárát, kortörténeti szempontból is figyelemre méltó levelezéseit a kalocsai családi házban és a műteremben együtt őrzik.
A Dargay Lajos Művészeti Alapítvány mindennek megőrzésére, feldolgozására, értő bemutatására és alkotó továbbfejlesztésére vállalkozott -...
2020-04-01 16:02:46
1 2 3 ...................118 119 ..........177 178 ..........236 237 238 
Címkék: Paks II Zrt, Hagyományos Jézus Szíve-búcsút, Várszegi Asztrik, Moretti Gemma, Dargay Lajos, Kalocsai Járási Ügyészség, Kalocsai Járásbíróság, Sárközi Sándor, Jézus Szíve-búcsút Kalocsán, Fülöp Ernő, Csorba Dávid, Varsói Szerződés, Sugókör Irodalmi Társaságnak, Dargay Lajos Művészeti Alapítvány, állampusztai szökött, kalocsai rendőrség, magát ördögűzőnek, állampusztai börtönbe, férfi kisebb, állampusztai intézet, lakosság segítségét, kalocsai Duna-híd, atomerőműi beruházásnak, jezsuiták által, pénteki ünnepi, délutáni szentségimádást, ünnepi litániát, közösségi oldalon, pénzt oltárra, sértettnek szerelmi, ördög rosszat, másik alkalommal, kalocsai érsek, magunkfajták miatt, helyi hivatásos, ózdi hivatásos, kalocsai hivatásos, keceli önkormányzati, kalocsai családi, műteremben együtt, szerelőcsarnokok, engedélykérelmét, szentségimádást, bűncselekmények, szobrászművész, megjelentetett, feldolgozására, megtalálásában, halottlátónak, kiadványokban, megkárosított, antológiáiban, önkormányzati,
© 2013 TVN.HU Kft.