Belépés
Horvát elnökválasztás - Magasabb a részvétel, mint öt éve
... Károlyváros-megyében (Karlovac) és Zágráb-megyében volt.
A választások nyugalomban zajlanak, rendkívüli eseményről nem érkeztek hírek, ugyanakkor több jelölt is megsértette a kampánycsendet valamelyik közösségi oldalon tett bejegyzésével.
A szavazóhelyiségek reggel 7 óra óta vannak nyitva, és valamivel több mint 3,8 millió szavazásra jogosult állampolgár adhatja le voks...
2019-12-22 13:12:32
Tizenegy jelölt indul a horvát elnökválasztáson
...
Ezzel hivatalosan is megkezdődött a választási kampány, amely 16 napig tart, és december 20-án éjfélkor ér véget, miután kampánycsend lép életbe.
A független Horvátország hetedik elnökválasztásán bejegyzett politikai pártok vagy a választók indíthatnak jelölteket, akiknek legkevesebb 10 ezer támogató aláírást kellett összegyűjteniük. A legtöbb, 13 jelölt 2005-ben volt, ...
2019-12-05 14:05:33
Önkormányzat 2019 - Egész nap szabad kampányolni a 150 méteres határokon kívül
...
A voksolás ideje alatt nincs általános kampánycsend, de a szavazókörnek helyet adó épület bejáratától számított 150 méteren belül, közterületen nem lehet semmilyen kampánytevékenységet folytatni. A választási törvényben meghatározott területi korlátozás azonban nem vonatkozik a 150 méteren belüli magánterületekre.
A választási szervek tagjai a szavazás napján nem viselhe...
2019-11-10 07:05:01
Katalán válság - Tüntetések zajlanak a kampánycsend idején is Katalóniában
... eseményt a Demokrácia Cunami nevű, internetes közösségi oldalakon mozgósító katalán függetlenségi csoport szervezte azzal a céllal, hogy a hivatalosan az elmélkedés napjának nevezett kampánycsend idején a spanyol államot "késztessék elmélkedésre", valamint emlékeztessék arra, hogy nem korlátozhatja a véleményszabadságot, sem a szabad gyülekezés és a tüntetés jogát.
A felhívás...
2019-11-09 20:15:38
Katalán válság - Megerősítik a biztonságot Katalóniában a választások zavartalansága érdekében
... rendbontásoktól, mert Katalóniában három hete folyamatosak a tüntetések, és a hétvégére is megmozdulások várhatók.
Szombat délután, a hivatalosan elmélkedés napjának nevezett kampánycsend idejére a Demokrácia Cunami nevű, internetes közösségi oldalakon mozgósító katalán függetlenségi csoport hívja utcára az embereket.
Mint fogalmaztak, ezen a napon az államot akarják elm...
2019-11-06 20:03:11
Önkormányzat 2019 - Egész nap szabad kampányolni a 150 méteres határon kívül
...
A voksolás ideje alatt nincs általános kampánycsend, de a szavazókörnek helyet adó épület bejáratától számított 150 méteren belül, közterületen nem lehet semmilyen kampánytevékenységet folytatni.
A szavazás napján választási gyűlést sem lehet tartani.
A választási szervek tagjai a szavazás napján nem viselhetnek ruházatukon jelöltet, jelölőszervezetet népszerűsítő...
2019-10-13 07:03:51
Orosz ellenzékiek tevékenységét is figyeli a külföldi beavatkozást vizsgáló orosz bizottság
... tüntetésről.
A testület vezetője, Vaszilij Piszkarjov közölte, hogy górcső alá kerül a Facebook és a Google tevékenysége is, mert a választás napján politikai hirdetést közöltek, megsértve a kampánycsendet.
Egy moszkvai bíróság kedden több mint 1,2 millió rubel, a Moszgortransz moszkvai közlekedési vállalat számára kifizetendő kártérítésre kötelezett kilenc ellenzéki pol...
2019-09-10 20:42:47
Befejeződtek a helyi választások Oroszországban, Medvegyev szerint a kormánypárt megőrizte vezető szerepét
... tömegtájékoztatási és távközlési hatóság (Roszkomnadzor) azzal vádolta meg a Google-t, a Facebookot és a YouTube-ot, ...
2019-09-08 20:52:05
A kárpátaljai magyar képviselőjelöltek elleni újabb provokációra hívta fel a figyelmet a KMKSZ
...
A KMKSZ nyilatkozata a magyar jelöltek elleni újabb provokációnak nevezi a kampánycsendet megsértő akciót, és felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy senki ne dőljön be a hamis üzeneteknek, mindenki őrizze meg a nyugalmát, és legyen figyelmes. A magyar szervezet közölte, az ügyben feljelentést tettek az illetékes hatóságnál.
A KMKSZ korábban ugyancsak nyilatkozatban íté...
2019-07-20 12:21:19
EP-választás - Romániában azért kell eltávolítani a választási óriásplakátokat, mert kezdődik a kampány
... indul.
A ...
2019-04-26 11:41:08
1 2 3 ...14 15 ..22 23 .28 29 30 
Címkék: Demokrácia Cunami, Vaszilij Piszkarjov, horvát elnökválasztáson, kampánycsend idején, biztonságot Katalóniában, választások zavartalansága, külföldi beavatkozást, helyi választások, kormánypárt megőrizte, kárpátaljai magyar, választási óriásplakátokat, választások nyugalomban, kampánycsendet valamelyik, szavazóhelyiségek reggel, választási kampány, független Horvátország, választók indíthatnak, voksolás ideje, szavazókörnek helyet, választási törvényben, választási szervek, szavazás napján, elmélkedés napjának, spanyol államot, szabad gyülekezés, tüntetés jogát, hivatalosan elmélkedés, államot akarják, testület vezetője, választás napján, moszkvai bíróság, magyar jelöltek, kampánycsendet megsértő, lakosság figyelmét, hamis üzeneteknek, magyar szervezet, ügyben feljelentést, illetékes hatóságnál, magánterületekre, elnökválasztáson, elnökválasztásán, óriásplakátokat, összegyűjteniük, rendbontásoktól, elnökválasztás, zavartalansága, oroszországban, nyilatkozatban, kampánycsendet, provokációnak,
© 2013 TVN.HU Kft.