Belépés
Gyógyító kövek
... annak, hogy megvalósítsd az álmaidat és a tervezett projekteket!

21. Cinkit: A közeljövőben hatalmas energia áramlik be az életedbe. Ennek következményeként az életed és a kapcsolataid sokkal átláthatóbbak és tisztábbak lesznek.

22. Achát: Ideje, hogy csendben elgondolkodj az életcélodon.

23. Amazonit: A közeli jövőben össze kell szedned a bátorság...
2021-02-06 00:07:40
Holdteszt
... igen nehéz időszak mindenki számára nem csak neked. Próbálj egy kicsit jobban figyelni önmagadra, csinálj olyan dolgokat, amelyek boldogsággal töltenek el, de ne hanyagold el a baráti kapcsolataidat sem.

Hallgass a szívedre, próbálj arra koncentrálni, mire lenne leginkább szükséged, tervezd meg előre a következő időszakot.

Ha a második Holdat választottad...
2020-12-06 23:36:34
Előző életekre vonatkozó jelek
... szokások
A szenvedélyeknek van egy sötét oldala is, ezek pedig a kontrollálhatatlan szokások és rögeszmék, amelyek olykor képesek az életed már-már uralni is, és még a szociális kapcsolataid is rombolhatják.

Ebbe a kategóriába esnek az elhízással küzdő kényszerbetegek vagy éppen azok, akik tízszer is ellenőrzik, hogy lekapcsolták-e a villanyt, mielőtt elmennek otth...
2020-09-02 14:48:32
A magány bizonyítottan káros
... betegségekhez, csökkent immunitáshoz és depresszióhoz vezethet.
Annak érdekében, hogy a lehető legegészségesebb légy, a tudatos táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a pihenés mellett a kapcsolataid ápolására is gondot kell fordítanod.
Ha úgy érzed, hogy te egyáltalán nem vagy magányos, akkor vess egy pillantást a következő listára, majd tedd a szívedre a kezed és mon...
2020-06-11 20:34:08
Lelki fény
... emészti a testet. Gyűlölet, kétségbeesés.

Rákos daganat: Elfojtott harag, bánat.

Reuma - Tehetetlenségérzet, szeretethiány, keserűség, neheztelés. Önmagad és kapcsolataidat nem tudod elfogadni.

Rekedtes hang: ha csak a torkodból képzed a hangod, nem adod ki teljesen magad, titkolózol a környezeted előtt.

Ritmus: univerzális rend, élet, p...
2020-01-04 07:10:39
A szavak életet adhatnak
... Egy kis erőfeszítéssel viszont és ha gyakoroljuk az alázatot, akkor megtanulhatjuk a 'mások megerősítésének művészetét'. Szánj rá egy kis időt és most rögtön vess számot magadban. A kapcsolataid során meg szoktál másokat erősíteni? Szeretnek az emberek veled lenni, mert úgy érzik, hogy minden találkozásotok után megépülve váltok el? Ugyanannyira könnyű megerősíteni, megépíteni más...
2019-09-30 18:13:01
Fókuszban a nő 1.
... Viszont azt ne felejtsd el, hogy pont ettől vagy
különleges, egyedi, értékes darab, akár egy félrenyomott postai bélyeg.
Lehet, hogy megfogod szenvedni a sorra tönkre menő kapcsolataidat,
lehet hosszú hónapokig, évekig tartó egyedüllétek várnak rád. Aztán
megismersz egy hozzád hasonló hibás darabot, akivel elfogadjátok
a másikat a hibáival együtt, már...
2019-04-17 23:00:31
Tekints önmagadra és másokra is az angyalok szemével
... inkább imádkozz a jó egészségért,a boldogságért.
Ez sokkal pozitívabb hatással van minden érintettre,önmagadra is,és növeli harmóniádat,önbizalmadat,továbbá gyógyító hatással van kapcsolataidra is.
Ne erőltess semmit,legyen az bármi,melyre áhítozik szíved,így békésebben érkezik el hozzád a vágyott,vagy a még jobb végkifejlet,mely mindenki számára áldásos.
Tekints ön...
2018-08-05 08:51:38
Ne bíráld magad, és más embertársaid
Ne bíráld magad, és más embertársaid, inkább imádkozz a jó egészségért, lelki békéért, és boldogságért.
Az imádság pozitív hatással van kapcsolataidra, növeli önbizalmad, harmóniát ad lelkednek, felemeli rezgésszinted, ami bizony áldásos az egész emberiség, és az univerzum számára.
Emelkedj felül a negatív dolgokon, érzéseken, és emelj magasabbra másokat is, akár kedves...
2018-07-06 06:56:16
A Tao numerológiája: születésnap számunk
... köszönhetően általában el is éred, amire vágysz. Képes vagy az álmaidat valóra váltani. Belső hited minden akadályt elhárít az utadból. Melegszívű és érzelmes vagy, harmonikusak az emberi kapcsolataid. Sokan szeretnek, mert mindenkihez van egy jó szavad egy használható tanácsod. Sikeres lehetsz művészi pályán, ahol megmutathatod a benned rejlő tehetséges, érzelmi gazdagságot. Érze...
2018-05-21 12:12:43
1 2 3 .....20 21 ...30 31 ..39 40 41 
Címkék: magány bizonyítottan, szavak életet, angyalok szemével, tervezett projekteket, közeljövőben hatalmas, kapcsolataid sokkal, közeli jövőben, kicsit jobban, baráti kapcsolataidat, következő időszakot, második Holdat, sötét oldala, életed már-már, szociális kapcsolataid, kategóriába esnek, elhízással küzdő, lehető legegészségesebb, tudatos táplálkozás, rendszeres testmozgás, pihenés mellett, kapcsolataid ápolására, következő listára, torkodból képzed, környezeted előtt, kapcsolataid során, emberek veled, félrenyomott postai, sorra tönkre, hozzád hasonló, hibáival együtt, imádság pozitív, egész emberiség, univerzum számára, negatív dolgokon, álmaidat valóra, emberi kapcsolataid, használható tanácsod, benned rejlő, legegészségesebb, megerősítésének, szenvedélyeknek, kényszerbetegek, kapcsolataidra, kapcsolataidat, találkozásotok, megtanulhatjuk, erőfeszítéssel, átláthatóbbak, megmutathatod, depresszióhoz, numerológiája, rezgésszinted, betegségekhez, bizonyítottan, szeretethiány, kapcsolataid, elgondolkodj,
© 2013 TVN.HU Kft.