Belépés
Útravaló – 2020. február 23
... kiszakadást jelentett a választott népből, és élete kioltását vonta maga után. Máté ebben a közegben tárja elénk az ellenségszeretet parancsát.
Ezek a törvények tehát mindennapi kapcsolataink átformálására adattak. Ahogy a szívből jön minden gonoszság, úgy az átalakult szívből forrásozik a jóság. Nem véletlenül kéri a zsoltáros: ,,a titkos bűnöktől tisztíts meg engemet&#...
2020-02-23 09:09:09
Brexit - Az EU külképviseletet nyitott Londonban
... területén.
Borrell reményét fejezte ki, hogy szoros együttműködés alakul ki az unió "brit barátaival" a közös kihívások megoldása terén regionális és globális szinten egyaránt.
"Kapcsolataink közös értékeinkben és érdekeinkben gyökereznek, amelyek földrajzi, történelmi, valamint közös európai örökségünkből fakadnak" - tette hozzá a főképviselő.
Péntek este levonták ...
2020-02-01 07:05:33
Brexit - Von der Leyen: az erő a közös munkával felépített unióban rejlik
...
A három vezetőnek az Egyesült Királyságnak az Európai Unióból (EU) történő kilépéséről és az EU jövőjéről tartott sajtótájékoztatóján Von der Leyen kijelentette: a lehető legjobb és legszorosabb együttműködést kell kiépíteni az Egyesült Királysággal, noha sosem lesz, és soha nem lehet olyan kapcsolat a szigetországgal, mint amilyen olyan országok között szövődhet, amelyek uni...
2020-01-31 20:36:21
A figyelem hiánya oda vezet, hogy sok mindent elmulasztunk
"A figyelem hiánya oda vezet, hogy sok mindent elmulasztunk, sok minden mellett elmegyünk, ez pedig kihat a kapcsolatainkra is. Egyszerre több dolgot csinálunk, és meg sem állunk, hogy számba vegyük, hányadán állunk. Olykor elakadunk, lebénít bennünket a "mi lenne" és a "bárcsak"...
2020-01-25 09:36:30
A ho’oponopono 6 titkos trükkje
... megfelelő biztonságot adhat. Ennek elérését elvárásokkal és elképzelésekkel akarjuk megvalósítani, amivel megöljük a bennünk és környezetünkben meglevő spontaneitást.
Az emberi kapcsolatainkat pedig szerepjátszássá torzítjuk. Valódi értékek és érzések nélküli sivár egymás mellett éléssé. Mely a maradék biztonságérzetet is kiöli belőlünk. S itt a kör bezárul.
A Ho’...
2020-01-20 08:59:33
Az EU kereskedelmi biztosa szerint újraindíthatók Washington és az Európai Unió kereskedelmi kapcsolatai
... Steve Mnuchin pénzügy- és Wilbur Ross kereskedelmi miniszterrel, valamint Robert Lighthizerrel, az Egyesült Államok kereskedelmi főtárgyalójával.
"Ez jó kezdet volt kereskedelmi kapcsolataink újraindításához" - fogalmazott az európai uniós politikus. Leszögezte ugyanakkor, hogy a kapcsolatok lényeges javításához "még sok a teendő".
Az uniós biztos kiemelte, hogy Brüssze...
2020-01-17 07:04:23
Brexit - Brit nagykövet: az Egyesült Királyságban élő magyarok számára nem hoz változást a kilépés
... csatlakozáskor az államok elveszítik szuverenitásuk egy részét, "most pedig mi visszaszerezzük ezt a szuverenitást, és szeretnénk megragadni a lehetőséget, hogy megerősítsük a kétoldalú kapcsolatainkat, többek között Magyarországgal is" - fogalmazott a nagykövet.
Január 31-e után Nagy-Britannia lesz Magyarország legnagyobb, az Európai Unión kívüli kereskedelmi partnere, ráadá...
2020-01-16 11:11:21
A fél híd
... vannak, akiknek a szívüket. Hány olyan dolgunk van, amit szívesen, nagy lelkesedéssel kezdünk el, aztán feladunk. Hány ügy, elintézendő dolog szerepel így életünkben? S ez jellemzi kapcsolatainkat is. Félbemaradt barátságok, szerelmek magasodnak torzóként kapcsolataink folyója felett. S talán hitünkben is átéltük, hogy milyen szépen kezdődött, lelkesedtünk, majd valami megtört, el...
2020-01-11 17:23:19
Putyin és Erdogan felavatta a Török Áramlat gázvezeték fekete-tengeri szakaszát
... fogalmazott az orosz elnök, aki reményét fejezte ki, hogy akár más területeken is még sok közös projekt megvalósul.
Erdogan beszédében kiemelte: "a Török Áramlat mind a kétoldalú kapcsolatainkat, mind a térség energiatérképét tekintve történelmi projekt."
A török elnök szintén reményét fejezte ki, hogy a mostani együttműködésre alapozva további közös sikereket is elérnek...
2020-01-08 16:43:01
A jövőbe tekintve . . .
... leselkedő
veszélyeket , káros indulatokat , az élet veszélyes
csapdáit , s ebben a fényben újra egymásra találunk .
Felleljük igazi értékeinket , rendezhetjük emberi
kapcsolatainkat , teljesíthetjük félbehagyott ígéreteinket ,
mert isten közelségében, minden értékké válik , mi
az emberi cselekedetekhez mindenkor méltó ![...
2019-12-31 22:25:03
1 2 3 ................108 109 ........162 163 ........216 217 
Címkék: Európai Unió, Egyesült Királyságban, Török Áramlat, Egyesült Királyságnak, Európai Unióból, Egyesült Királysággal, Steve Mnuchin, Wilbur Ross, Robert Lighthizerrel, Egyesült Államok, Európai Unión, közös munkával, figyelem hiánya, választott népből, közegben tárja, ellenségszeretet parancsát, törvények tehát, átalakult szívből, titkos bűnöktől, közös kihívások, három vezetőnek, lehető legjobb, emberi kapcsolatainkat, maradék biztonságérzetet, európai uniós, kapcsolatok lényeges, uniós biztos, államok elveszítik, kétoldalú kapcsolatainkat, orosz elnök, térség energiatérképét, török elnök, mostani együttműködésre, élet veszélyes, fényben újra, emberi cselekedetekhez, biztonságérzetet, ellenségszeretet, kapcsolatainkat, szerepjátszássá, külképviseletet, együttműködésre, főtárgyalójával, energiatérképét, magyarországgal, cselekedetekhez, elképzelésekkel, környezetünkben, szigetországgal, újraindításához, kapcsolatainkra, visszaszerezzük, csatlakozáskor, szuverenitásuk, együttműködést, újraindíthatók,
© 2013 TVN.HU Kft.