Belépés
Áder János a német államfővel egyeztetett Athénban
... években - jelentette ki Áder János.
Közölte azt is, hogy a mig...
2019-10-12 12:47:51
Mi történt veletek fiatalok? Egyre ritkábban látok ...
... telefont, étterembe, randin is, nem néztek egymás szemébe, nem tudjátok, hogy a másik mit szeret, mit akar, nem ismeritek és nem is akarjátok megismerni egymást.
Szelfi és chat kapcsolatokban éltek, nem akarjátok megélni a valós boldogságot.

Rohantok, vásároltok, rohantok, autóval, gyalog, egymás mellett.
Nem néztek fel, nem mosolyogtok.
Aszexuálisok vagy...
2019-10-11 08:10:15
Szijjártó: a szorosabb együttműködésből Románia és Magyarország is profitálhatna
... további provokációkat" - utalt a román nacionalista szervezetek által október 25-re meghirdetett úzvölgyi megemlékezésre.
Hozzátette: komoly előrelépést jelentene a kétoldalú kapcsolatokban, ha mind a kommunista román hatalom által államosított magyar vagyon visszaszolgáltatása, mind pedig a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem (MOGYE) magyar karának a létrehozás...
2019-10-07 11:11:35
Magyar-lengyel történészkonferencia kezdődött a Magyar Tudományos Akadémián
... balatonboglári lengyel gimnázium, a magyar-lengyel együttműködés a világháború alatt, a 70-80-as évek lengyel-magyar "gazdasági turizmusa", ellenzék és ellenkultúra a magyar-lengyel kapcsolatokban és a nyugati magyar-lengyel emigráció együttműködése a kommunizmus időszakában.
A konferenciához kapcsolódóan szerdán délután egy "előrendezvényt" is tartottak a Francia Intézetben ...
2019-10-03 19:50:26
Szijjártó Péter: a magyarok jogai nem sérülhetnek a Brexit után sem
... későbbi együttműködést nehezítené - tette hozzá.
"Láttuk korábban, hogy például az amerikai elnökre kifejtett európai médianyomás milyen kihívásokat teremtett az európai-amerikai kapcsolatokban, és ezt most jó lenne elkerülni" - mondta a külgazdasági és külügyminiszter.
Hozzátette: ebben egyetértés született valamennyi brit tárgyalópartnerével.
Azokra a brit sajtóta...
2019-10-03 15:27:59
Fidesz-kongresszus - Semjén: közös szenvedélyünk Magyarország
... magyarnak születtek, azok is szeretnének magyarrá válni.
Kitért a magyar kormány kiemelt támogatására, és arra is, hogy néhány éve még elképzelhetetlen volt az, ami a szerb-magyar kapcsolatokban mára megvalósult. Nincs még két olyan nép a térségben, amelynek történelme ennyire "terhelt" lett volna, ennek ellenére a két ország és két nép közötti viszony soha nem volt olyan jó,...
2019-09-29 12:21:35
Szijjártó: Magyarország épít erős kétoldalú kapcsolataira az Egyesült Államokkal
... erősödése egész Európa érdeke.
Mint mondta, az Orbán-Trump találkozón is téma volt a közép- és kelet-európai térség szerepe a nemzetközi együttműködésben, így a transzatlanti kapcsolatokban.
Megemlítette, hogy mindkét ország fontosnak tartja felemelni szavát a keresztény közösségek üldöztetése ellen számos konfliktustérségben.
A panelbeszélgetést vezető Edward Luca...
2019-09-23 19:12:24
Illegális bevándorlás - Seehofer: az új olasz kormány lehetőséget kínál a migrációs politika továbbfejlesztésér
... belügyminiszterrel előző nap folytatott megbeszélését értékelve kiemelte: az új olasz kormány munkájának megkezdésével megnyílhat "a jó együttműködés egy új fejezete" a német-olasz kapcsolatokban.
Hozzátette: a hét végén Máltára utazik, ahol Olaszország és több más európai uniós tagország képviselőivel együtt kidolgoznak egy szabályrendszer-tervezetet a tengeri mentési művele...
2019-09-19 16:41:35
Szijjártó: kölcsönös tiszteletre van szükség a nemzetközi kapcsolatokban
...
Elmar Mammadyarov azeri külügyminiszter jubileumi medált adott át az azerbajdzsáni diplomáciai szolgálat alapításának századik évfordulója alkalmából a magyar politikusnak.
Az eseményen Szijjártó Péter kiemelte: a magyar és azeri vezetők mindig őszinték lehetnek egymással, ezért hatékony az együttműködésük.
Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy éppen így folytassuk...
2019-09-19 16:02:00
Szijjártó: Indonézia fontos gazdasági és politikai partnerünk
... sajátosságokat. Nem helyes, ha nagy nemzetközi szervezetek felelőtlenül alkotnak ítéletet egyes országokról, ezért a kölcsönös tisztelet alkalmazása érdekében kell fellépni a nemzetközi kapcsolatokban is - vélekedett.
Kifejtette: az egész világ keresi az együttműködés lehetőségeit Délkelet-Ázsiával, amely gazdaságilag hasznos, sok kereskedelmi és befektetési lehetőséget kínál...
2019-09-17 11:51:45
1 2 3 ......................137 138 ............206 207 ...........274 275 
Címkék: Áder János, Magyar Tudományos Akadémián, Szijjártó Péter, Egyesült Államokkal, Marosvásárhelyi Orvosi, Gyógyszerészeti Egyetem, Francia Intézetben, Edward Luca, Elmar Mammadyarov, német államfővel, szorosabb együttműködésből, magyarok jogai, migrációs politika, nemzetközi kapcsolatokban, valós boldogságot, román nacionalista, kétoldalú kapcsolatokban, kommunista román, magyar-lengyel együttműködés, világháború alatt, 70-80-as évek, magyar-lengyel kapcsolatokban, nyugati magyar-lengyel, kommunizmus időszakában, konferenciához kapcsolódóan, amerikai elnökre, európai-amerikai kapcsolatokban, brit sajtóta, magyar kormány, szerb-magyar kapcsolatokban, nemzetközi együttműködésben, transzatlanti kapcsolatokban, keresztény közösségek, panelbeszélgetést vezető, német-olasz kapcsolatokban, tengeri mentési, azerbajdzsáni diplomáciai, magyar politikusnak, eseményen Szijjártó, kölcsönös tisztelet, egész világ, együttműködés lehetőségeit, elképzelhetetlen, együttműködésből, együttműködésben,
© 2013 TVN.HU Kft.