Belépés
Nem véletlenül kaptad az óvodai jeledet. Itt van melyik mit
... másoknak. Ösztönösen nyitott a spiritualitásra, amit szeretne felszabadítani magában.

palota: gyermeklelkű, álmodozó, aki vágyik a biztonságra, a védelemre. Stabil pontokra, kapcsolatokra és számára ismerős helyzetekre van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát.

papírsárkány: játékos kedvű, tervezgető nagy álmokat dédelgető, fantáziadús, de a hétköznapok szürk...
2018-05-09 15:07:39
Márai Sándor - Idézetek
...


Idézetek

A leggyönyörűbb Márai Sándor-idézetek kapcsolatokról, életről


Mindig, mindent adjál oda hazádnak.
A világnak nincsen semmiféle értelme
számodra hazád nélkül.
Ne várj jót a hazától, s ne sop...
2017-12-08 20:00:35
Andrásfalvy Bertalan: A MAGYARSÁGKÉP TORZULÁSAI A VILÁGBAN
... többször is fel akartunk szabadítani a németek elnyomásától, békét
és igazságot hozva a magyar népnek, dehát nem sikerült nekünk!"
Visszatekintve a magyar-török történeti kapcsolatokra, valóban megtaláljuk az Oszmán
Birodalomnak számos kísérletét arra, hogy a magyarokat a szultán szövetségesként maga
mellé állítsa és közös hadjáratra bírja a Habsburg Biro...
2017-08-11 21:45:29
MTA-közgyűlés - Elnököt is választ a köztestület 188. közgyűlése
... Ádám főtitkár beszámol az MTA kutatóhelyeinek tudományos tevékenységéről, a nagy kutatási programok és beruházások helyzetéről, a pályázati eredményekről, nemzetközi és társadalmi kapcsolatokról, valamint az akadémia költségvetéséről és pénzügyi helyzetéről.
Kedden zárt ülésen választják meg három évre az MTA új tisztségviselőit. Az MTA három fő vezetői posztján nem várható v...
2017-05-07 07:03:44
Felbecsülhetetlen értékű hun aranylelet került elő
... múzeum szakembereivel. A lelet jelentősége szakmai szempontból beláthatatlan, mert teljesen átrajzolja a korszak temetkezési rítusáról, illetve a Kárpát-medence és a sztyeppe közötti kapcsolatokról alkotott képünket.

Vendég: Szenthe Gergely régész


...
2017-03-01 20:27:19
A problémák bedobozolásának lehetőségéről szól Fülöp László új koreográfiája
...
Fülöp Lászlót megszállottan foglalkoztatja, hogyan lehet emberi kapcsolatokról beszélni a tánc nyelvén. Előadásaiban pszichológiai problémákat jár körül, amelyeket nem a szavak, hanem a test eszközeivel és némi játékossággal szed ízekre - olvasható a Trafó MTI-hez eljuttatott ismertetőjében.
A fiatal táncost, koreográfust ezúttal Erwin Schrödinger osztrák fizikus gondola...
2016-11-10 15:02:07
Problémáink lelki okai
... bizonytalanság.
Alacsony vérnyomás: Félsz a felelősségtől, nem mersz elmenni a végsőkig.
Alkar: cselekvőképesség
Alkoholizmus: vágy a konfliktusmentességre, barátságos kapcsolatokra. Talajvesztettség, értéktelenség tudata. Lelkiismeret-furdalás. Az Én elutasítása.

Allergia: Az allergén által szimbolizált tulajdonságot elutasítod. Pollenallergia esetén pél...
2016-10-26 15:24:00
A jelek körülöttünk vannak
... magát másoknak. Ösztönösen nyitott a spiritualitásra, amit szeretne felszabadítani magában.
palota: gyermeklelkű, álmodozó, aki vágyik a biztonságra, a védelemre. Stabil pontokra, kapcsolatokra és számára ismerős helyzetekre van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát.
papírsárkány: játékos kedvű, tervezgető nagy álmokat dédelgető, fantáziadús, de a hétköznapok szürkeségét...
2016-08-10 21:53:30
166 éve született a modern novella egyik atyja.....
... társadalom minden rétegében. Hittételként vallotta, s kezdettől végig gyakorolta, hogy világosan, szabatosan és szépen kell megfogalmaznia, amit megtudott emberekről és emberek közti kapcsolatokról. De hát mindehhez eleve nagyon tehetséges volt, csak úgy áradt belőle az elmondandó történet. Talán Boccaccio óta ő volt a leggazdagabb képzeletű novellaíró." (Hegedűs Géza)[1]...
2016-08-05 19:57:12
Rogán Antal, hazánk timbuktui nagykövete
... Gabriellával tették, amikor már mindenkinek az ellopott nyugdíjvagyon jutott eszébe róla, vagy Budai Gyulával, aki jelenleg mindenféle hülye ötletekkel áll elő az orosz-magyar kereskedelmi kapcsolatokról, előtte viszont naponta jelentette be, ki mindenkit jelentett fel aznap. A leszámoltatási biztost sem rúgták ki sikertelensége ellenére, hanem amikor már röhögésben tört ki minden...
2016-07-18 01:02:04
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Márai Sándor, Andrásfalvy Bertalan, MAGYARSÁGKÉP TORZULÁSAI VILÁGBAN, Fülöp László, Rogán Antal, Márai Sándor-idézetek, Habsburg Biro, Szenthe Gergely, Fülöp Lászlót, Trafó MTI-hez, Erwin Schrödinger, Talán Boccaccio, Hegedűs Géza, Budai Gyulával, óvodai jeledet, problémák bedobozolásának, jelek körülöttünk, modern novella, hétköznapok szürk, leggyönyörűbb Márai, világnak nincsen, németek elnyomásától, magyar népnek, magyar-török történeti, szultán szövetségesként, nagy kutatási, pályázati eredményekről, akadémia költségvetéséről, lelet jelentősége, korszak temetkezési, sztyeppe közötti, tánc nyelvén, test eszközeivel, fiatal táncost, allergén által, hétköznapok szürkeségét, elmondandó történet, leggazdagabb képzeletű, ellopott nyugdíjvagyon, orosz-magyar kereskedelmi, leszámoltatási biztost, tisztségviselőit, cselekvőképesség, költségvetéséről, talajvesztettség, bedobozolásának, szövetségesként, spiritualitásra, kutatóhelyeinek, tevékenységéről, sikertelensége, visszatekintve, bizonytalanság,
© 2013 TVN.HU Kft.