Belépés
Az ajándék
... nem látott.
De mielőtt rászánta volna magát a találkozásra, táviratot kapott, hogy az apja meghalt. Haza kellett mennie a szülővárosába, és intézni a temetéssel, a hagyatékkal kapcsolatos teendőket.
Amikor szülei házához ért, hirtelen szomorúság és bűnbánat töltötte el a szívét. Miközben a dolgozószobában átnézte néhai apja fontos papírjait, meglátta az asztalon a még mi...
2023-12-08 23:02:04
Színterápia a téli lehangoltság és az alacsony teljesítmény
... rózsaszínnel, amely szín még az étvágyat is csökkenti. A zöld egy természetes szín, amelyet az emberek a fűvel, a fával és más növényekkel társítanak. A természet és a természettel kapcsolatos gondolatok kipihentebbé és nyugodtabbá varázsolnak bennünket.

A citromsárga az egyik legjobb szín, ha eluralkodna rajtunk a depresszió, ugyanis ez a szín jobb kedvre derít, fokozz...
2023-12-08 21:13:45
Támogatja az agyi és a fizikai egészséget – gyömbér
... gyógynövény. Milyen tüneteket csökkenthet a gyömbér? Ilyen például a fejfájás, a migrén, a gyakori vizelési inger és a fokozott szomjúságérzet.

A gyömbér a menstruációval kapcsolatos tüneteket is enyhíteni tudja, ide tartozik a görcsök és a fájdalom csillapítása. A gyömbér lehet olyan hatékony, mint egyik-másik fájdalomcsillapító gyógyszer. Nemcsak a menstruációs fájdal...
2023-12-08 00:01:39
Fejfájás, nők, hormonok - van összefüggés?
A nők sokkal gyakrabban küzdenek fejfájással, mint a férfiak, aminek többek között a hormonok az okai.

A hormonokkal kapcsolatos fejfájás kiváltói között szerepel többek között a menstruáció, a terhesség, az orális fogamzásgátlók szedése, illetve a klimax is.

A női nemi hormonnak kiemelkedő a szerepe, azaz az ösztrogén fontos szerepet tölt be a női testben. E...
2023-12-07 21:10:14
Minden elmúlik egyszer

Minden elmúlik egyszer (...). A harag, a csalódottság, a félelmek, az örömök, a fáradtság. Amik az utolsó pillanatig megmaradnak, azok a szeretteinkkel kapcsolatos emlékeink, akár életben vannak azok, akikről szólnak, akár nem.

Virginie Grimaldi


...
2023-12-03 18:59:18
Amikor egy illóolaj illatát a mély relaxációval azonos
... az agy limbikus területére, különösen a hippokampuszba és az amigdalába. Ezek az agy azon területei, amelyek az érzelmekkel, a hangulattal, a fájdalommal, az örömmel és az emlékekkel kapcsolatosak. A szagok, illatok az érzelmekkel is társulnak és felidézhetnek egyes emlékeket is.

Amennyiben a meditáció alatt valamilyen illóolajat használunk, akkor megtanuljuk társítani ...
2023-12-02 18:11:49
Görögdinnye az alhasi zsír és artériás lerakódások ellen
... görögdinnye sem kivétel ez alól. Rendszeres fogyasztása segít a zsírlerakodás kezelésében és az ideális testsúly elérésében, miközben csökkenti a koszorúér lerakódással és szívbetegséggel kapcsolatos kockázatokat.

A kutatók egereken végeztek kísérletet, az egyik csoport magas koleszterin tartalmú étrendet és kiegészítésként görögdinnye levet kapott, míg a másik csoporto...
2023-12-01 22:01:42
Győztes vagy áldozat?
... felismerése

A kertésznek fel kell ismernie a gyomokat ahhoz, hogy gyökerestől kitéphesse őket. Amerikában van egy kutatóközpont, amely helyet ad egy évente megrendezésre kerülő, gyomnövényekkel kapcsolatos kiállításnak, hogy a gyomok kipusztításában ezáltal is közreműködhessen.
A Bibliában pedig Isten mutatja be, és tárja fel számunkra mindazokat a haszontalan és k...
2023-11-28 23:09:50
Magas vérnyomással kapcsolatos tények
... is megunják, nem tartják fontosnak folytatni, így a betegségük kezeletlen marad, és a rizikótényezők ismét ott lebegnek a fejük fölött. Sokan azt gondolják, hogy a magas vérnyomással kapcsolatos hírek, információk csupán mítoszok, pedig ez egyáltalán nincs így. Mutatunk is néhány olyan tényt, amelyet mindenkinek tudnia kell a magas vérnyomással kapcsolatban.

A magas vér...
2023-11-26 21:21:03
Halláskárosodásra
... brokkoli sok rostot és C-vitamint tartalmaz. A C-vitamin megállíthatja a szabad gyökök képződését a szervezetben, amelyek számos betegséget okozhatnak. Segíthet csökkenteni a hallással kapcsolatos betegségek kockázatait is.

A fokhagyma kiváló a szív számára és rendkívül hatékony a koleszterinszint csökkentésében is. Enyhíti a fülgyulladást, emellett csökkenti a vérnyomá...
2023-11-26 21:08:20
1 2 3 ............2550 2551 .......3825 3826 ......5099 5100 5101 
Címkék: Virginie Grimaldi, téli lehangoltság, alacsony teljesítmény, fizikai egészséget, illóolaj illatát, mély relaxációval, alhasi zsír, apja meghalt, hagyatékkal kapcsolatos, dolgozószobában átnézte, természetes szín, természettel kapcsolatos, egyik legjobb, szín jobb, gyakori vizelési, fokozott szomjúságérzet, menstruációval kapcsolatos, fájdalom csillapítása, gyömbér lehet, menstruációs fájdal, hormonokkal kapcsolatos, orális fogamzásgátlók, ösztrogén fontos, utolsó pillanatig, szeretteinkkel kapcsolatos, emlékekkel kapcsolatosak, meditáció alatt, zsírlerakodás kezelésében, ideális testsúly, koszorúér lerakódással, kutatók egereken, egyik csoport, másik csoporto, gyomokat ahhoz, évente megrendezésre, gyomok kipusztításában, betegségük kezeletlen, rizikótényezők ismét, fejük fölött, magas vérnyomással, szabad gyökök, hallással kapcsolatos, fokhagyma kiváló, szív számára, koleszterinszint csökkentésében, koleszterinszint, közreműködhessen, gyomnövényekkel, dolgozószobában, kiegészítésként,
© 2013 TVN.HU Kft.