Belépés
Egyre kelendőbbek az egészséges és fenntartható gazdálkodásból származó termékek Németországban
... söröket is egyre többen társítják a sportosabb és egészségesebb életmóddal, miután feleannyi kalóriát tartalmaz, mint a hagyományos sör. Ez az oka annak, hogy mára 500 fajta alkoholmentes sör kapható a sörnagyhatalom Németország piacán. Az ilyen termékek piaci részesedésre elérte a 7 százalékot, és iparági becslések szerint hamarosan 10 százalékra emelkedik, míg a hagyományos sörö...
2019-07-16 20:23:14
Mérgezések összehasonlítása gyermekeknél
... számunkra, hogy megnézzük a kannabisz esetében jelentett mérgezési esetek számát, és összehasonlítsuk ezeket más közönséges drogokkal és háztartási anyagokkal, többek között recept nélkül kapható fájdalomcsillapítókkal, pelenka krémekkel és kontaktlencse-folyadékkal. Ezek közül párat, az alábbi táblázatba foglaltunk.

...
2019-07-16 09:09:04
WHO: Magas cukortartalmúak és a babák számára nem megfelelőek a bébiételek
... egymáshoz viszonyított aránya. Ennek alapján meghatározható, mely ételek ajánlhatók a korcsoportnak.
Kidolgozták a módszertant is, mellyel azonosítani lehet a kereskedelmi forgalomban kapható bébiételeket és össze lehet gyűjti a címkéken, csomagoláson és a promóciókban lévő, az összetevőkre vonatkozó és egyéb adatokat.
Ezzel a módszerrel gyűjtötték össze a WHO európai r...
2019-07-15 17:01:59
Szép napot mindenkinek!
... hétköznapokba egy picit még. Amennyiben városi ember vagyok, akkor a legjobb esetben is piacon vásárolok élelmiszert (de nagyobb az esélye, hogy egy csilli-villi szupermarketben, ahol WC papír is kapható és tartós elem), az olvasáson és sportoláson túli szórakozási lehetőségeimet többnyire városi sétákban, éttermi vacsorákban, mozizásban, esti kocsmázásban, baráti összejövetelek á...
2019-07-14 09:58:21
Széles levelű útifű gyógyhatásairól
... kertben ott van, ám azt kevesen tudják, hogy milyen hihetetlen gyógyerővel rendelkezik!! Rokona, a lándzsás útifű elterjedt nyákoldó, köhögés elleni szer, aminek a tinktúra méregdrágán kapható a patikákban.

Te tudtad, hogy a széles levelű útifű legalább olyan hatásos, mint lándzsás rokona?! Egyszerűen tépd le, és a friss levélből készíts gyógyteát, leforrázással.
|...
2019-07-10 13:25:07
ITM: 36 milliárd forint támogatást kapnak környezetbarát buszok beszerzésére a települések
... cseréje.
Az államtitkár kitért arra is, hogy a program 2021-ig a tiszta meghajtásláncú járművek cseréjét szélesebb körben segíti. Euro 6-os és földgázmeghajtású buszok beszerzéséhez is kapható támogatás, de 2022 januárjától már csak az elektromos meghajtású buszokhoz.
A zöld busz program kormányzati támogatását a tíz év alatt a szén-dioxid kvóta értékesítéséből befolyó b...
2019-07-08 15:41:46
Vívó-vb - Ötvenforintos emlékérme jelent meg a vb tiszteletére
... Eb-győztes...
2019-07-08 12:41:27
Facebookon kaptam
Szervusz Kedves Évi !
Jó reggelt , kellemes ébredést ,
nagyon szép napot kívánok sok szeretettel .
Puszillak

Ne kutasd a múltat , gondolj a jövőre !
Örülj a mának , s várd a holnapot ...
Minden percet ajándékba kaphatod !
...
2019-07-02 09:32:55
Szobrot állítanak Melania Trumpnak a szülővárosához közeli dombon
... különféle sütemények, kozmetikai készítmények, csokoládék, csokoládéval bevont szárított almaszeletek, valamint gyógyteák és porceláncsészék.
A településen az amerikai választások óta kapható Melania Trumpról elnevezett palacsinta, poharas desszert és méz is, ám a legnagyobb médiafigyelmet a Melania torta kapta, amellyel egy helyi pékség rukkolt elő.
A Ljubljanától min...
2019-07-01 18:41:52
Az interneten kapható veszélyes szerre figyelmeztetnek a hatóságok
...
Azt írták: az MMS (Miracle Mineral Solution, Miracle Mineral Supplement) elnevezésű készítményt súlyos megbetegedésekre (többi között HIV és rák esetén) javasolják forgalmazói, az országos tisztifőorvos azonban azt ajánlja, hogy az emberek ne használják. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legalább 18 ország esetében tud káros hatásokról (köztük súlyos következményekről, hal...
2019-06-17 19:02:44
1 2 3 .................848 849 .........1272 1273 .........1695 1696 1697 
Címkék: Melania Trumpnak, Szervusz Kedves Évi, Melania Trumpról, Miracle Mineral Solution, Miracle Mineral Supplement, Egészségügyi Világszervezet, babák számára, szülővárosához közeli, interneten kapható, sörnagyhatalom Németország, ilyen termékek, hagyományos sörö, kannabisz esetében, alábbi táblázatba, kereskedelmi forgalomban, promóciókban lévő, összetevőkre vonatkozó, módszerrel gyűjtötték, legjobb esetben, csilli-villi szupermarketben, lándzsás útifű, tinktúra méregdrágán, széles levelű, friss levélből, államtitkár kitért, program 2021-ig, tiszta meghajtásláncú, elektromos meghajtású, zöld busz, szén-dioxid kvóta, amerikai választások, legnagyobb médiafigyelmet, helyi pékség, országos tisztifőorvos, összehasonlítása, megbetegedésekre, összehasonlítsuk, szupermarketben, cukortartalmúak, értékesítéséből, gyógyhatásairól, figyelmeztetnek, porceláncsészék, orvosikannabisz, németországban, gazdálkodásból, szülővárosához, lehetőségeimet, sörnagyhatalom, környezetbarát, meghatározható, összejövetelek,
© 2013 TVN.HU Kft.