Belépés
Roma holokauszt - Karácsony: emlékeznünk kell azokra, akik a rasszizmus áldozatai lettek
...
Karácsony Gergely azt írta: augusztus 2. a roma holokauszt emléknapja, ezért szombat délutántól vasárnap estig húsz országban tartanak megemlékezést, ahol olyan emberek nevét olvassák fel, akiket erőszakkal elhurcoltak és a haláltáborokban megöltek.
A vészkorszak idején a koncentrációs táborokban több mint 12 ezer romát gyilkoltak meg.
Magyarországon 12 ezer ember...
2020-08-02 15:12:58
Szabó M. Gita: Naplórészlet......
... kibotorkáltam a mosdóba.
Pizsama nadrág le, leülök az ülőkére, és az velem együtt a földön landol.
Mit mondjak, voltam már boldogabb is
Na gondoltam egy kiadással több Karácsony előtt, és dolgom végezetlenül visszamentem a hálószobába.
Erre akkor jöttem rá, mikor leültem az ágy szélére.
Visszamentem, és láttam hogy a fa is eltört nem csak a zsanér.
Ki...
2020-08-01 12:35:59
Nem hitelesítették a kiegészítő nyugdíjemelésről szóló népszavazási kérdést
...
Karácsony Mihály magánszemélyként, hitelesítésre benyújtott kérdése úgy szólt: "Akarja-e Ön, hogy a Társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény 62.§ (3) (4) bekezdését az Országgyűlés úgy módosítsa, hogy; Amennyiben a fogyasztói árak növekedésének negyedévi tényadata legalább egy százalékponttal meghaladja a törvényben rögzített éves előrejelzés mérték...
2020-07-30 16:42:12
Karácsony: környezetbarát gyomirtást tesztel a Főkert
...
A Bardóczi Sándort, Budapest főtájépítészét idéző bejegyzés szerint hamarosan jogszabály tiltja Európa-szerte a glifozát használatát. A szert széles körben alkalmazták a főváros zöldfelületein is, ugyanakkor a méhekre gyakorolt negatív hatását több tanulmány is kimutatta.
Az új angol módszer lényege, hogy egy keverékkel "megfőzik" a burkolatból kinőtt növényt. A keverék...
2020-07-29 07:16:16
Kaszás Zoltán versei
... mentőkézre.

Boldogtalanság az,
mikor hazaérvén ugyanaz
a pénztelenség és nyomor fogad,
ami az egész eddigi életemet körbefonta.

Boldogtalanság az,
mikor a karácsony már nem a meghitt
és mesebeli nap,
mint azt gyerekkorodban átélted.

Boldogtalanság az,
mikor a halandó lét által nyújtott
semmi földi jóban nem t...
2020-07-24 20:00:20
Koronavírus - Karácsony: legendás magyar filmekből tartanak vetítéseket a Főpolgármesteri Hivatal udvarán
...
Karácsony Gergely hozzátette: a Budapest Film új vezetése a koronavírus-járvány kezdetétől újabb és újabb ötletekkel igyekezett minél többet megadni klasszikus moziérzésből a nézőknek, az óvatos újranyitásnak pedig szimbóluma lett a fővárosban a "Budapest Kertmozi" rendezvénysorozat elindítása. A kerületekkel közösen szervezett vetítések egytől egyik telt házzal mentek és men...
2020-07-20 18:42:21
Borbély Lénárd: a csepeli gerincút építése nem lehet pártpolitikai ügy
... be a pályázatot, ezért azt visszadobták. "Azt gondolom, hogy ekkora szarvashibát nem lehet véletlenül ejteni" - fogalmazott.
Mivel Csepel elesett ettől a támogatástól, azt kérik Karácsony Gergely főpolgármestertől és a Fővárosi Önkormányzattól, az így kiesett pénzt pótolja a főváros, hogy folytatódhasson a tervezés és megépülhessen a gerincút.
Klinghammer István, a Közös...
2020-07-20 17:52:37
Koronavírus - Karácsony: már áprilisban megállapodtak a Pesti úti idősotthon fertőtlenítéséről
...
Karácsony Gergely hétfőn a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében úgy fogalmazott: "miután kiderült, hogy a koronavírus áldozatainak közel fele kórházi fertőzés miatt hunyt el, Németh Szilárd gyorsan a Pesti úti idősotthon elé sietett sajtótájékoztatót tartani, és - úgymond megelőző jelleggel - katonai fertőtlenítést rendelt el az intézményben. Bár a sajtótájékoztató hatéko...
2020-07-20 15:52:19
Koronavírus - Ismét fertőtlenítik a Pesti úti idősotthont a katonák
... 55-en elhunytak - fűzte hozzá az államtitkár.
Németh Szilárd hangsúlyozta: az intézmény vezetőségét és a fenntartó Fővárosi Önkormányzatot felelősség terheli az ügyben. Megjegyezte: Karácsony Gergely főpolgármester egyszer nem látogatott el az otthonba, nem látogatta meg a katonákat, "akik helyette fertőtlenítettek az intézményben".
Karácsony Gergely főpolgármesternek i...
2020-07-20 11:22:11
Koronavírus - A brit miniszterelnök nem szeretne újabb országos zárlatot
... tartott pénteki sajtótájékoztatóján kijelentette: őszintén reméli, hogy lehetséges lesz a még érvényben lévő korlátozások felülvizsgálata, és legkorábban novembertől, de lehetőség szerint karácsonyig lehetővé válik az élet jelentősebb mértékű normalizálódása az országban.
Johnson elmondta: a kórházakba koronavírus-betegséggel újonnan felvett, illetve a lélegeztetőgépes kezelé...
2020-07-19 12:11:55
1 2 3 .......11345 11346 ....17017 17018 ....22689 22690 22691 
Címkék: Szabó, Kaszás Zoltán, Főpolgármesteri Hivatal, Borbély Lénárd, Karácsony Gergely, Karácsony Mihály, Akarja-e Ön, Bardóczi Sándort, Budapest Film, Budapest Kertmozi, Mivel Csepel, Fővárosi Önkormányzattól, Klinghammer István, Németh Szilárd, Fővárosi Önkormányzatot, rasszizmus áldozatai, kiegészítő nyugdíjemelésről, csepeli gerincút, brit miniszterelnök, roma holokauszt, haláltáborokban megöltek, vészkorszak idején, koncentrációs táborokban, velem együtt, földön landol, kiadással több, fogyasztói árak, százalékponttal meghaladja, törvényben rögzített, glifozát használatát, szert széles, főváros zöldfelületein, méhekre gyakorolt, burkolatból kinőtt, egész eddigi, óvatos újranyitásnak, kerületekkel közösen, koronavírus áldozatainak, sajtótájékoztató hatéko, intézmény vezetőségét, fenntartó Fővárosi, élet jelentősebb, lélegeztetőgépes kezelé, nyugdíjemelésről, sajtótájékoztató, fertőtlenítettek, magánszemélyként, lélegeztetőgépes, normalizálódása, haláltáborokban, főpolgármesteri, felülvizsgálata,
© 2013 TVN.HU Kft.