Belépés
Cser Zoltán posztumusz verseskötete
... végén
XXIII. zsoltár

Igéző
In memoriam Csiszár Péter
Irgalom atyja, miért hagytál el ...?!
Irigység

Játsszuk el újra
Jézus születése

Karácsonyi ének
Karácsonyi szonáta
Királydomb
Koncertvariációk I. II.III.
Küldetés

Már fagy!
Megszelídítettél
Menekülj!
Mosolyod oltárán
...
2019-05-23 05:28:32
Egy ausztrál vidéki város kórházának idősotthonában elhunyt
... lemásolták, és a kórház minden nővérének odaadták.

Az egyik nővér Melbourne-be is magával vitte. Az öregembernek az utókor számára hagyott egyetlen öröksége az óta számos magazin karácsonyi számában megjelent országszerte, többek között mentális egészség témájú magazinokban. Egyszerű, de ékesszóló verse mellé diaporáma is készült.

És ez az öregember, akinek n...
2019-05-19 08:42:09
Kurt Rieder: Waffen-SS a II. világháborúban
... sikerült elhagynia Berlint, és a fegyverletételt követően Havelberg környékén bujkált. Június 17-én hadifogságba került, majd háborús bűncselekmények vádjával bíróság elé állították, de 1949 karácsonyán, 2 tárgyalást követően szabadlábra helyezték.

* A Waffen-SS metamorfózisa: Elit gárdaalakulatból soknemzetiségű hadsereg


...
2019-05-17 06:09:15
Rózsika néni, aki segítettből segítővé vált
... esik." Az ötéves kislány ettől mély szomorúságba esett, mert tudta, hogy piros hó nincsen. ,,Akkor soha nem leszek egészséges?" - ez járt a fejében.
Aztán amikor a karácsonyi ünnepekre hazaengedték a kórházból, egyik reggel arra ébredt, hogy az ablakuk előtt piros pelyhek szállingóznak. A testvérei krepp-papírból galacsinokat készítettek, és a padlásabl...
2019-05-13 10:03:31
Ünnep-arcok
Ünnep-arcok


A karácsony - ugye, - gyermekarcú?
A húsvétnak tavasz-arca van?
Nekem a pünkösd lélek-arcú!
És ebben minden benne van!

Ha nem is értem olykor életem,
s meg-megtorpanok egy lépés előtt,
- mert inkább zokogni volna kedvem, -
a Vigasztaló megszólal bennem:
Isten Lelke ad hozzá erőt!

Lukátsi Vilma...
2019-05-11 09:58:24
Dr. Székely János szombathelyi megyéspüspök videóüzenete ...
Dr. Székely János szombathelyi megyéspüspök videóüzenete karácsony alkalmából

Videó ...
2019-05-11 08:44:41
Ászja Bibi Kanadába érkezett
... sinned against than sinning"), valamint rámutattak, hogy a tanúk vallomásai ellentmondanak egymásnak.
Januári hírek szerint a család egy kanadai kisvárosban telepedhet le. Már karácsony előtt Kanadába érkezett Ászja Bibi két tizenéves lánya és az a baráti család, akik támogatták és oltalmazták a lányokat Lahorban, amíg édesanyjuk a börtönben várta az újabb és újabb fell...
2019-05-09 17:00:40
Karácsony Gergely: a Fidelitas hazudik
...
Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti elnöke a XIV. kerületben arról beszélt, hogy Karácsony Gergely felelőssége a napi egymillió forint veszteséget okozó zuglói parkolási rendszer. A Fidelitas fővárosi vezetője szerint pénzszivattyú működik Zuglóban, a kérdés az, hogy "kikhez folyik el ez a rengeteg pénz".
Az MSZP és a Párbeszéd közös főpolgármester-jelöltje az MTI-hez is...
2019-05-05 19:31:48
Fidelitas: Karácsony Gergely felelőssége a zuglói parkolási botrány
...
Borbély Ádám hangsúlyozta, hogy naponta 1 millió forint veszteséget termel a parkolási rendszer Zuglóban, miközben az összes többi kerület nyereséggel tudja azt működtetni. A Karácsony Gergely alkalmatlansága miatt kieső összeget a választóknak kell megfizetniük, és nem tudni, hová tűnik ez a rengeteg pénz - tette hozzá.
A Fidelitas fővárosi vezetője pénzszivattyúnak nev...
2019-05-05 12:01:09
Fidesz: Karácsony legfeljebb tanulni mehetne a többi városvezetőhöz, de kampányolni nem
... "vezetetlen" és botrányoktól hangos.
Kiemelték, a kerületek közül egyedül a XIV.-ben veszteséges a parkolás, a botrányos szerződések a zuglóiaknak egymillió adóforintjukba kerül naponta. Karácsony Gergely az előnytelen szerződéseket még mindig nem mondta fel, és menekül a felelősség elől - tették hozzá.
A Fidesz budapesti szervezete közölte: egy ennyire alkalmatlan polg...
2019-05-04 19:02:34
1 2 3 .......11252 11253 ....16879 16880 ....22504 22505 22506 
Címkék: Cser Zoltán, Kurt Rieder, Székely János, Ászja Bibi Kanadába, Karácsony Gergely, Csiszár Péter, Koncertvariációk, Isten Lelke, Lukátsi Vilma, Ászja Bibi, Borbély Ádám, ausztrál vidéki, zuglói parkolási, többi városvezetőhöz, kórház minden, egyik nővér, utókor számára, fegyverletételt követően, ötéves kislány, karácsonyi ünnepekre, ablakuk előtt, testvérei krepp-papírból, húsvétnak tavasz-arca, pünkösd lélek-arcú, lépés előtt, tanúk vallomásai, kanadai kisvárosban, lányokat Lahorban, börtönben várta, napi egymillió, rengeteg pénz, parkolási rendszer, összes többi, választóknak kell, kerületek közül, botrányos szerződések, zuglóiaknak egymillió, előnytelen szerződéseket, felelősség elől, ennyire alkalmatlan, koncertvariációk, pénzszivattyúnak, megszelídítettél, gárdaalakulatból, alkalmatlansága, bűncselekmények, fegyverletételt, világháborúban, főpolgármester, városvezetőhöz, ellentmondanak, soknemzetiségű, adóforintjukba, idősotthonában, szerződéseket, pénzszivattyú, szállingóznak, metamorfózisa, hazaengedték,
© 2013 TVN.HU Kft.