Belépés
Töltött karajszeletek
... Fontos, hogy ne főzzük túl, mert szétesik, de azért tökéletesen főjön meg. Ha a kés hegye, vagy a villa beleszalad, akkor azonnal le lehet szűrni és még melegen meghámozni.

A karajfilét mindig ujjnyi vastagra szeleteljük, vagy kérjük meg a hentest, vágja össze nekünk. Sima felületű klopfolóval, fólia között egy kicsit meglapítjuk, hogy lazítsuk a rostokat. Cél, hogy a h...
2019-06-19 10:47:15
Húsfélék
Almás csirkefasírt

Hozzávalók (3-4 személyre):
30 dkg csirkemellfilé
20 dkg alma
1,5 zsemle
1 tojás
1 kisebb vöröshagyma
olaj
zsemlemorzsa
tej
borsikafű


A csirkét daráld le, az almát gyaluld szálasra, a hagymát vágd apróra. A zsemlét áztasd tejbe és csavard ki. A ledarált húshoz keverd hozzá az almát, a hag...
2008-11-29 20:06:28
1 
Címkék: villa beleszalad, karajfilét mindig, kicsit meglapítjuk, csirkét daráld, almát gyaluld, hagymát vágd, zsemlét áztasd, ledarált húshoz, csirkemellfilé, karajszeletek, zsemlemorzsa, csirkefasírt, meglapítjuk, szeleteljük, tökéletesen, klopfolóval, vöröshagyma, meghámozni, beleszalad, hozzávalók, karajfilét, borsikafű, személyre, szétesik, rostokat, ledarált, húsfélék, felületű, lazítsuk, szálasra, vastagra, töltött, melegen, azonnal, csirkét, hagymát, gyaluld, csavard, hentest, zsemlét, között, nekünk, apróra, áztasd, keverd, zsemle, kisebb, húshoz, daráld, kicsit, főzzük, ujjnyi, szűrni, kérjük, mindig, fontos, almát, főjön, hegye, vágja, almás, lehet, azért, villa, akkor, fólia, hozzá, tejbe, össze, tojás,
© 2013 TVN.HU Kft.