Belépés
Pirított karaj magyaros
... megborsozzuk (majdnem az összes paradicsomos főzőlevét beissza). A hagymát félkarikákra vágjuk, és 2 ek. olajon megfonnyasztjuk. A tűzről lehúzva a pirospaprikával fűszerezzük. A karajszeleteket kissé kiverjük, megszórjuk a grillfűszerkeverékkel, majd a maradék olajon, serpenyőben, oldalanként 2-3 percig sütjük. Amikor a burgonya puha, levesszük róla a fedőt, hozzáadjuk a paprikás...
2008-08-30 00:13:28
Tejszínes brokkolival töltött
... karaj

Hozzávalók:

6 szelet karaj
fél kg brokkoli
3 dl tejszín

bors
ételízesítő
majoránna
oregánó

Elkészítés:

A karajszeleteket papírvékonyra klopfoljuk, ízesítjük sóval, borssal, majoránnával és oregánóval. A brokkolit kis fácskákra törjük, egy tálban ráöntjük a tejszínt, és mikróban pár ...
2008-08-29 16:23:23
Bajor sertés-vagy csirkeszelet
... dkg. füstölt szalonna
20 dkg. ecetes uborka
2 dl. tejszín
10 dkg. liszt
1 fej vöröshagyma
só, bors, babérlevél, mustár, olaj

Elkészítés:
A karajszeleteket kevés olajban készre sütjük, majd a visszamaradt olajban a kockára vágott füstölt szalonnát megpirítjuk. (Ha nagyon sok szalonnazsír sülne ki, kanállal szedjünk le belőle.) A megpirított ...
2008-08-03 11:05:18
Mustáros sertéskaraj
... kakukkfű, 3 szál újhagyma, 1 teáskanál fekete mustármag, 3 evőkanál extra szűz olívaolaj, só, darált bors.

Elkészítése:

Tegyük egymás mellé a kicsontozott karajszeleteket, majd csorgassuk meg őket kevés olívaolajjal. Daráljunk rá borsot, tépkedjünk rá a kakukkfűlevelekből, majd tegyük egymásra, helyezzük egy tányérra, fedjük be fóliával, és pihentessük a hűtő...
2008-05-02 00:28:20
Tormahabbal töltött füstölt-fő
... csokor petrezselyem

Elkészítés módja:
A hűtőben jól lehűtött tejszínt, a habfixáló hozzáadásával, kemény habbá verjük, majd lazán belekeverjük az ecetes tormát. A karajszeleteket egymás mellé fektetjük, majd habzsákkal ujjnyi vastag tormahabcsíkot nyomunk mindegyik szélére, és szorosan feltekerjük. A mártáshoz az apróra vágott snidlinget összekeverjük a majonézzel,...
2008-03-05 22:41:33
Göngyölt sertéskaraj
... csontozott karaj, 5 dkg baconszalonna, 10 dkg hagyma, 10 dkg gomba, 10 dkg csemegeuborka, só, bors, olaj, 3 ek. liszt, 1 dl tejföl, 3 dl húsleves (kockából), 1 ek. mustár.

A karajszeleteket kissé kiverjük. A szalonnát csíkokra vágjuk, megpirítjuk, majd rátesszük az apróra vágott hagymát, és tovább pirítjuk, végül a felkarikázott uborka és a cikkekre vágott gomba követk...
2008-02-10 00:34:01
Boros tekercs
... sütéshez.

Elkészítése:

A karajt felszeleteljük, és vékonyra kiklopfoljuk. A dagadót ledaráljuk, sóval, borssal és pirospa...
2007-03-17 00:46:24
1 2 3 ..13 14 ..20 21 ..26 27 28 
Címkék: összes paradicsomos, hagymát félkarikákra, tűzről lehúzva, pirospaprikával fűszerezzük, karajszeleteket kissé, maradék olajon, burgonya puha, karajszeleteket papírvékonyra, tálban ráöntjük, karajszeleteket kevés, visszamaradt olajban, kockára vágott, kicsontozott karajszeleteket, habfixáló hozzáadásával, ecetes tormát, karajszeleteket egymás, apróra vágott, szalonnát csíkokra, felkarikázott uborka, cikkekre vágott, karajt felszeleteljük, dagadót ledaráljuk, megfonnyasztjuk, karajszeleteket, pirospaprikával, tormahabcsíkot, felszeleteljük, hozzáadásával, összekeverjük, papírvékonyra, baconszalonna, csemegeuborka, felkarikázott, csirkeszelet, félkarikákra, szalonnazsír, petrezselyem, kiklopfoljuk, belekeverjük, majoránnával, paradicsomos, olívaolajjal, visszamaradt, megborsozzuk, kicsontozott, brokkolival, oldalanként, fűszerezzük, elkészítése, serpenyőben, tormahabbal, megpirítjuk, pihentessük, vöröshagyma, megpirított, sertéskaraj, ételízesítő, feltekerjük, hozzávalók, elkészítés, klopfoljuk, csorgassuk,
© 2013 TVN.HU Kft.