Belépés
Szatmári tepsis hús
... apróra vágjuk, hozzákeverjük a kisült szalonnát, és a hús tetejére halmokat rakunk belőle (ha sok lenne, hagyhatunk belőle, amit majd a mártásba keverünk). Befedjük a megmaradt karajszeletekkel. Ráreszeljük a maradék krumplit.
A visszamaradt szalonnazsírunkban a kockára vágott 1 fej vöröshagymát üvegesre pároljuk, megszórjuk fűszerpaprikával, és 2 dl vízzel felöntjük.
A ...
2018-04-13 10:05:48
Ízőrzők - Szatmárcseke
... felét.
A paprikát, paradicsomot, 2 hagymát, és a petrezselymet apróra felvágjuk, hozzákeverjük a kisült szalonnát, és a hús tetejére halmokat rakunk belőle. Befedjük a megmaradt karajszeletekkel. Ráreszeljük a maradék krumplit.
A visszamaradt szalonnazsírunkban a kockákra vágott 1 fej vöröshagymát üvegesre pároljuk, megszórjuk fűszerpaprikával, és 2 dl vízzel felöntjük.|...
2017-04-27 07:27:01
Kolozsvári rakott káposzta
... felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és pici zsíron hirtelen lesütjük, majd kevés...
2014-12-24 15:28:50
Rakott hús 2 recept
... kiklopfoljuk. A mustárt őrölt borssal összekeverjük, és a húsok mindkét oldalát átkenjük vele. Még ízletesebb lesz, ha ezt kicsit korábban elkészítjük, és állni hagyjuk. A mustáros karajszeletekkel befedjük a burgonyát. Ekkor a vékonyra szeletelt füstölt szalonna réteg következik. A vöröshagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, ezt is ráhalmozzuk. Az egészet befedjük a megmaradt krum...
2012-03-12 23:35:03
Rakott hús 2
... kiklopfoljuk. A mustárt őrölt borssal összekeverjük, és a húsok mindkét oldalát átkenjük vele. Még ízletesebb lesz, ha ezt kicsit korábban elkészítjük, és állni hagyjuk. A mustáros karajszeletekkel befedjük a burgonyát. Ekkor a vékonyra szeletelt füstölt szalonna réteg következik. A vöröshagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, ezt is ráhalmozzuk. Az egészet befedjük a megmaradt krum...
2012-01-28 17:31:21
Ízőrzők – Porrogszent
... kiklopfoljuk. A mustárt őrölt borssal összekeverjük, és a húsok mindkét oldalát átkenjük vele. Még ízletesebb lesz, ha ezt kicsit korábban elkészítjük, és állni hagyjuk. A mustáros karajszeletekkel befedjük a burgonyát. Ekkor a vékonyra szeletelt füstölt szalonna réteg következik. A vöröshagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, ezt is ráhalmozzuk. Az egészet befedjük a megmaradt krum...
2011-12-04 20:11:37
Ízőrzők – Szatmárcseke
... felét.
A paprikát, paradicsomot, 2 hagymát, és a petrezselymet apróra felvágjuk, hozzákeverjük a kisült szalonnát, és a hús tetejére halmokat rakunk belőle. Befedjük a megmaradt karajszeletekkel. Ráreszeljük a maradék krumplit.
A visszamaradt szalonnazsírunkban a kockákra vágott 1 fej vöröshagymát üvegesre pároljuk, megszórjuk fűszerpaprikával, és 2 dl vízzel felöntjük.|...
2011-12-04 09:23:29
Szombat - menü ajánlat
... felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és pici zsíron hirtelen lesütjük, majd kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk, végül ropogósra sütjük.

A rakott káposztát ezekkel a karajszeletekkel a tetejükön tálaljuk. Ropogós, friss kenyeret és tejfölt kínálunk hozzá.

Megjegyzés:
Ez egy nagyon finom, kiadós étel, bár eléggé munkaigényes, de megéri a fáradtságot és...
2011-04-29 19:36:13
Medvehagymás töltött karaj
... kiterítünk, és elosztjuk rajta a vékonyra felszelt, füstölt sonkát, sajtot, a medvehagyma-leveleket, majd mindegyikre helyezünk egy félbevágott főtt tojást.
3. A maradék karajszeletekkel beborítjuk, széleit fogvájóval körbetűzzük.
4. A csomagokat bepanírozzuk (liszt, tojás, morzsa), majd forró, bő olajban kisütjük.
5. Tálalás előtt a fogvájókat eltávolítjuk...
2011-04-17 18:48:40
Kolozsvári rakott káposzta
... felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és pici zsíron hirtelen lesütjük, majd kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk, végül ropogósra sütjük.

A rakott káposztát ezekkel a karajszeletekkel a tetejükön tálaljuk. Ropogós, friss kenyeret és tejfölt kínálunk hozzá.

Megjegyzés:
Ez egy nagyon finom, kiadós étel, bár eléggé munkaigényes, de megéri a fáradtságot és...
2010-07-10 17:51:01
1 2 
Címkék: kisült szalonnát, mártásba keverünk, megmaradt karajszeletekkel, maradék krumplit, kockára vágott, petrezselymet apróra, kockákra vágott, mustárt őrölt, húsok mindkét, mustáros karajszeletekkel, vékonyra szeletelt, vöröshagymát megtisztítjuk, egészet befedjük, megmaradt krum, rakott káposztát, tetejükön tálaljuk, nagyon finom, vékonyra felszelt, félbevágott főtt, maradék karajszeletekkel, csomagokat bepanírozzuk, fogvájókat eltávolítjuk, karajszeletekkel, fűszerpaprikával, felszeleteljük, összekeverjük, petrezselymet, felkarikázzuk, megtisztítjuk, hozzákeverjük, hozzáadásával, kiklopfoljuk, vöröshagymát, medvehagymás, visszamaradt, paradicsomot, munkaigényes, szatmárcseke, eltávolítjuk, bepanírozzuk, elkészítjük, ráreszeljük, fáradtságot, ráhalmozzuk, medvehagyma, körbetűzzük, mindegyikre, félbevágott, porrogszent, fogvájóval, csomagokat, kolozsvári, beborítjuk, megszórjuk, fogvájókat, kiterítünk, következik, ízletesebb, megjegyzés, hagyhatunk, borsozzuk, szalonnát, burgonyát, ropogósra, szeletelt, elosztjuk, káposztát,
© 2013 TVN.HU Kft.