|
|
|
... dkgPhilly krémsajt
6 dkg vaj
1.5 csésze porcukor=34 dkg
1 teáskanál vanília
elkészitése:
a hozzávalókat alaposan kidolgozom és félre teszem.
karamellkrém a tetejére:
fél csésze vaj=125 gr.
1 csésze cukor=20 dkg
6 dkg cukrozott sűrített tej
1 evőkanál tejszín
1 teáskanál vanília
só.
elkészités... |
2010-12-12 11:28:19 |
|
|
|
|
|
|
... állandó keveréd mellett krémmé főzzük. A kétszersültet elmorzsoljuk, egyharmad részét egy mély üvegtálba tesszük, és annyi feketekávét öntünk rá,hogy jó nedves legyen. Erre öntjük a karamellkrém egyharmadát, erre kétszersültet teszünk, megöntözzük kávéval, leöntjük rémmel, és ezt harmadszor is megismételjük. Jégre tesszük és kifagyasztjuk. Tejszínhabbal díszítve tálaljuk.... |
|
2009-12-04 01:46:49 |
|
|
|
|
|
|
... célra tojást felütni - megkenhetjük sötétre pirított cukor felfőtt és kihűlt oldatával is, szép színt és fényt kap tőle. Ez a karamelloldat ledugaszolva üvegben sokáig eltartható, és karamellkrém ízesítésére is használható. A tojás hiányában a süteményt megkenhetjük még, hígított tejföllel, cukros tejjel vagy feketekávéval is.
20. Ha az olvasztott csokoládé, a csokoládé máz f... |
2008-09-02 12:44:03 |
|
|
|
|
|
|
... tojást felütni - megkenhetjük sötétre pirított cukor felfőtt és kihűlt oldatával is, szép színt és fényt kap tőle. Ez a karamelloldat ledugaszolva üvegben sokáig eltartható, és karamellkrém ízesítésére is használható. A tojás hiányában a süteményt megkenhetjük még, hígított tejföllel, cukros tejjel vagy feketekávéval is.
20. Ha az olvasztott csokoládé, a csokoládé máz f... |
|
2008-04-21 13:28:14 |
|
|
|
|