Belépés
Visszatérnek a határvédelmi szabályok
Kormányinfó: visszatérnek az első hullám idején alkalmazott határvédelmi szabályok
2020. augusztus 28. - 20:21


A koronavírusjárvány-helyzet alakulása miatt a járvány első hulláma idején alkalmazott határvédelmi szabályokhoz való visszatérésről döntött a kormány. Fő szabály szerint szeptembertől külföldi állampolgárok nem léphetnek Magyarország területére, csak...
2020-08-28 20:47:21
Térképen a piros, a sárga és a zöld jelzésű országok
... időkülönbséggel két negatív koronavírus-tesztet tud hitelt érdemlően felmutatni. A sárga jelzésű országból érkező magyar állampolgár az első koronavírus-tesztet követően szabadulhat a karanténból, míg vörös jelzésű ország esetében két negatív tesztre van ehhez szükség. Nem magyar állampolgárok esetén sárga jelzésű ország állampolgárai ugyanolyan feltételekkel léphetnek be, mint a ...
2020-07-16 13:12:13
Koronavírus - Életbe léptek a beutazási korlátozások
... időkülönbséggel két negatív koronavírustesztet tud hitelt érdemlően felmutatni. A sárga jelzésű országból érkező magyar állampolgár az első koronavírustesztet követően szabadulhat a karanténból, míg vörös jelzésű ország esetében két negatív tesztre van ehhez szükség.
Nem magyar állampolgárok esetén sárga jelzésű ország állampolgárai ugyanolyan feltételekkel léphetnek be, min...
2020-07-15 07:03:55
Koronavírus - Gulyás: meg kell akadályozni a vírus külföldről történő behurcolását
... időkülönbséggel két negatív koronavírus-tesztet tud hitelt érdemlően felmutatni. A sárga jelzésű országból érkező magyar állampolgár az első koronavírus-tesztet követően szabadulhat a karanténból, míg vörös jelzésű ország esetében két negatív tesztre van ehhez szükség.
Nem magyar állampolgárok esetén sárga jelzésű ország állampolgárai ugyanolyan feltételekkel léphetnek be, mi...
2020-07-12 13:21:48
Koronavírus - Oroszországban meghaladta a félmilliót az igazolt Covid-19-fertőzések száma
... kommunarkai járványkórházban. A Kremlben nyugtalanságot keltett, hogy az egészségügyi szakember, aki kezet fogott az államfővel, maga is elkapta a fertőzést. Procenko az egészségügyi karanténból is tovább irányította a kórház működését, majd a gyógykezelés után visszatért rendes praxisához.
A súlyosan megromlott járványhelyzet enyhítésére az első fővárosi orvoscsoport május ...
2020-06-11 12:22:05
Koronavírus - Olaszországban kétszáz alá csökkent a halottak száma egy nap alatt
... újraindulás, mint a zárás volt" - nyilatkozta Giuseppe Conte olasz kormányfő. A kormányközeli La Repubblica napilap úgy látta, az olaszok "szegényen, magukra hagyottan ésdühödten" lépnek ki a karanténból. Róma főpolgármestere Virginia Raggi, az Öt Csillag Mozgalom (M5S) kormánypárt politikusa szerint a városokat "társadalmi forradalom" fenyegeti.
A járványgörbe alakulását na...
2020-05-16 19:11:32
Hanga Ádám: jó újra munkába menni
... játszani, ő pedig sokat erősített.
"Korábban reggel 45 percet töltöttem együtt a gyerekekkel, de most volt időm megismerni őket, sokat tanulunk együtt. Boldog vagyok, hogy kihoztam a karanténból a maximumot" - tette hozzá.
A spanyol bajnokság 18 klubja korábban megállapodott abban, hogy a március elején, 23 forduló után félbeszakadt pontvadászatot csak a tabella első 12 ...
2020-05-14 19:14:07
Koronavírus - Smihal: Ukrajnában addig lesz karantén, amíg nincs gyógyszer a koronavírusra
... rendszere, miként az megtörtént Olaszországban és Spanyolországban.
"A mai világban nincs más létező mechanizmus. Amíg nem találnak gyógyszert, kénytelenek vagyunk ki-bejárni a karanténból" - idézett az Ukrajinszka Pravda a miniszterelnök válaszaiból, amelyet a képviselők kérdéseire adott.
A koronavírus-helyzet Ukrajnában Smihal szerint egyelőre "mérsékelt forgatókönyv" ...
2020-05-13 19:26:47
Koronavírus - Tömegesen indultak a franciák cigarettát venni a spanyol határra
...
A francia televíziók keddi híradásai szerint az általános karanténból hétfőn kiszabadult francia dohányosok megrohamozták a Spanyolország és a Pireneusok francia oldala közötti határváros dohányboltjait, s miután nem tartották be a társadalmi távolságtartás szabályait, a rendőrségnek kellett beavatkoznia.
"Az emberek megrohamozták az üzleteket a Perpignan városától délr...
2020-05-12 14:21:53
Koronavírus - Párizsban betiltják a rakpartokon az alkoholfogyasztást
... látogathatók még, és minden zöld terület, park és játszótér is zárva marad legalább június 2-ig a francia fővárosban, a gyülekezés pedig csak tíz főig engedélyezett.
Napközben egyébként a karanténból való kiszabadulás örömének nyoma sem volt Párizsban, a város csendes és kihalt volt, a tömegközlekedési járműveken kevesen utaztak. A felmérések szerint az emberek félnek attól, ...
2020-05-12 07:04:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Hanga Ádám, Giuseppe Conte, Virginia Raggi, Csillag Mozgalom, Ukrajinszka Pravda, Ukrajnában Smihal, zöld jelzésű, beutazási korlátozások, vírus külföldről, halottak száma, franciák cigarettát, spanyol határra, első hullám, járvány első, sárga jelzésű, egészségügyi szakember, egészségügyi karanténból, kórház működését, gyógykezelés után, súlyosan megromlott, első fővárosi, zárás volt, járványgörbe alakulását, spanyol bajnokság, március elején, tabella első, megtörtént Olaszországban, miniszterelnök válaszaiból, képviselők kérdéseire, francia televíziók, általános karanténból, társadalmi távolságtartás, rendőrségnek kellett, emberek megrohamozták, francia fővárosban, gyülekezés pedig, karanténból való, város csendes, tömegközlekedési járműveken, felmérések szerint, emberek félnek, tömegközlekedési, spanyolországban, járványkórházban, főpolgármestere, időkülönbséggel, olaszországban, távolságtartás, dohányboltjait, nyugtalanságot, járványhelyzet, miniszterelnök, visszatérésről, oroszországban,
© 2013 TVN.HU Kft.