Belépés
Árva vára
... idejét. Természettudományi és néprajzi kiállítás is van a múzeumban. Meg kell említeni a gazdag ornitológiai gyűjteményt, mely Antoni Kocjan lengyel erdész munkája.

A várban karbantartási és felújítási munkák folynak.

Turizmus

Árva...
2021-06-17 22:00:22
Nyirokrendszerünk ápolása
... mellőzzük az autót, a lift helyett inkább használjuk a lépcsőt, és a déli szünetben is iktassunk be egy rövid sétát.

A nyirokrendszer olcsó és időjárási viszonyoktól független karbantartási módszere, ha egy kis, szobában is használható trambulint vásárolunk, és azon ugrálunk.

A bőr kefés dörzsölése
Még ha egyéb betegségek (pl. idegrendszeri bántalmak va...
2020-10-17 23:30:14
Az első fél évben csaknem 19 százalékkal nőtt a román építőipari termelés
...
A szezonális és naptárhatással kiigazított adat szerint a növekedés 21 százalékos volt a vizsgált időszakban.
A nyers adatok szerint a bővülés főleg a karbantartási és javítási, illetve a felújításoknak köszönhető, amelyek volumene 49,4 és 49,1 százalékkal bővült. Az új építéseknél 7 százalékos volt a bővülés.
Az épületek típusa szerint az ipari létesítményeknél 29...
2020-08-14 11:32:17
Újra mindennap jár a Zugligeti Libegő
...
A libegő már május végén újraindult, de csökkentett nyitvatartással. Augusztus 1-jétől azonban - a páros hetek hétfőjén esedékes karbantartási napok kivételével - mindennap délelőtt tíz és este hét óra között működik - közölte a BKV az MTI-vel.
Azt írták, hogy a járványügyi veszélyhelyzet idején - a kényszerű üzemszünetet kihasználva - műszakilag megújult az idén ötvenév...
2020-08-01 07:04:25
Az első öt hónapban 22,3 százalékkal nőtt a román építőipari termelés
...
A nyers adatok szerint az öthavi bővülés főleg a karbantartási és javítási munkálatoknak köszönhető, amelyek volumene 58,1 százalékkal nőtt, valamint a felújításoknak, amelyek 58,5 százalékkal emelkedtek, az új építmények építése 9,1 százalékkal múlta felül az egy évvel korábbit.
Az épületek típusa szerint az ipari létesítményeknél 39,7 százalékos volt a növekedés, a la...
2020-07-15 12:05:56
Egy hétre leáll a termelés augusztusban a kecskeméti Mercedes-gyárban
... hosszú hétvégét - augusztus 17-e és 23-a között a gyártás szünetelni fog. A döntés során figyelembe vették a munkatársak eddigi szabadságtervezési igényeit, másrészt ezeken a napokon karbantartási munkálatokat végeznek majd.
A cég közölte: ezek a napok fizetett szabadságnak minősülnek, így a munkatársak bérében ez nem jelent változást.
A Mercedes-Benz márka tulajdonosa...
2020-07-13 17:42:15
Vegyesvállalatot alapított az MVM és a Roszatom
... millió forint.
Az MVM honlapján közzétett tájékoztatás szerint a vegyesvállalat elsősorban erőművi rendszerek és berendezések biztonságos működtetéséhez szükséges fejlesztési és karbantartási szolgáltatásokat nyújt hazai és más európai piacokon.
Az MVM felidézi, hogy az MVM Zrt. és a Rusatom Service együttműködéséről 2018 októberében kezdődtek tárgyalások, majd a felek 2...
2020-07-13 11:11:54
Pótlóbusz jár HÉV helyett Dunaharaszti külső és Tököl között a hétvégén
...
Hozzátették: a MÁV-HÉV Zrt. karbantartási munkái miatt a HÉV szombaton és vasárnap a Közvágóhíd-Dunaharaszti külső, valamint a Ráckeve-Tököl közötti szakaszon pedig megváltozik a menetrend.
Szigetszentmiklósról a H6A jelű pótlóbusszal, átszállással lehet Tököl, illetve Ráckeve felé utazni.
A H6-os pótlóbuszra Dunaharaszti külsőnél és Tökölön a HÉV-állomás mellett le...
2020-07-10 13:11:53
Fővárosi Közgyűlés - Karácsony: újratervezés nélkül élhetetlenné válik Budapest
... felújításba. Tüttő Kata (MSZP) főpolgármester-helyettes válaszában azt mondta, sürgősen kiírják a feltételes közbeszerzési eljárást, addig pedig a közútfenntartó végzi a szükséges karbantartási munkákat.
V. Naszályi Márta (Párbeszéd), az I. kerület polgármestere felszólalásában elfogadhatatlannak nevezte, hogy a fővárosi Fidesz Facebook-oldalán olyan fényképet tett közzé, am...
2020-06-24 13:02:09
Átadták a Paks-Cece közötti út Fejér megyei szakaszát
... felújított út ünnepélyes átadásán Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára hangsúlyozta, hogy a 2010 előtti időszakban jelentős karbantartási lemaradás halmozódott fel a 32 ezer kilométeres országos közúthálózaton, ezért a kormány célirányos felújítási programokat indított.

Elmondta, hogy 2010 és 2019 között ...
2020-06-24 11:52:02
1 2 3 ...........39 40 .....58 59 ......77 78 79 
Címkék: Zugligeti Libegő, Fővárosi Közgyűlés, Antoni Kocjan, Rusatom Service, MÁV-HÉV Zrt, Tüttő Kata, Naszályi Márta, Fidesz Facebook-oldalán, Mosóczi László, Technológiai Minisztérium, román építőipari, hétre leáll, termelés augusztusban, kecskeméti Mercedes-gyárban, gazdag ornitológiai, várban karbantartási, lift helyett, déli szünetben, rövid sétát, nyirokrendszer olcsó, vizsgált időszakban, nyers adatok, bővülés főleg, felújításoknak köszönhető, épületek típusa, ipari létesítményeknél, páros hetek, járványügyi veszélyhelyzet, kényszerű üzemszünetet, idén ötvenév, öthavi bővülés, gyártás szünetelni, döntés során, munkatársak eddigi, napokon karbantartási, napok fizetett, munkatársak bérében, vegyesvállalat elsősorban, feltételes közbeszerzési, közútfenntartó végzi, szükséges karbantartási, fővárosi Fidesz, 2010 előtti, kormány célirányos, vegyesvállalatot, létesítményeknél, szolgáltatásokat, felszólalásában, nyitvatartással, vegyesvállalat, főpolgármester, működtetéséhez, naptárhatással, veszélyhelyzet,
© 2013 TVN.HU Kft.