Belépés
Vegyesvállalatot alapított az MVM és a Roszatom
... forint.
Az MVM honlapján közzétett tájékoztatás szerint a vegyesvállalat elsősorban erőművi rendszerek és berendezések biztonságos működtetéséhez szükséges fejlesztési és karbantartási szolgáltatásokat nyújt hazai és más európai piacokon.
Az MVM felidézi, hogy az MVM Zrt. és a Rusatom Service együttműködéséről 2018 októberében kezdődtek tárgyalások, majd a felek 2019. áp...
2020-07-13 11:11:54
Új festőhangárt építenek a budapesti repülőtéren
...
Az új hangárba a francia Satyis Group fog beköltözni, ezzel jelentősen bővül a Ferihegyen elérhető karbantartó és javító szolgáltatások köre. Az új hangár a Budapest Airport finanszírozásában épül meg, és a tervek szerint 2020 végén adják át, a költségekről a Budapest Airport az MTI megkeresésére nem adott tájékoztatást.
Az üzemeltető közlése szerint az iparági szereplők...
2019-12-18 18:11:41
Karbantartást végez hétvégén ügyfélkiszolgáló rendszerein a Telenor
... egyenleg lekérdezés, egyenleg feltöltés vagy adatjegy vásárlás sem lesz elérhető.
A rendszerkarbantartás ideje alatt továbbra is folyamatosan elérhetőek a hálózati/hírközlési szolgáltatások, belföldön és roaming esetén egyaránt, tehát zavartalanul lehet telefonálni, SMS-t küldeni, mobilinternetet használni, elérhető a mobil-parkolás, az autópályamatrica-vásárlás és a szerenc...
2019-09-19 16:31:54
Tatabányára telepíti országos központját a STILL Kft.
... eurót.
A STILL kínálatát a közel 50 különböző típusú elektromos, dízel és gázüzemű targonca mellett anyagmozgató gépek, állványrendszerek, flottakezelő szoftverek, bérleti és szervizszolgáltatások alkotják. A három német gyártóközponton túl Olaszországban, Franciaországban, Brazíliában és Kínában rendelkezik gyáregységgel.
A vállalat raktártechnika területén is a világ ...
2019-09-11 15:15:15
Okosgyárrá alakul a Bridgestone tatabányai üzeme
... forint volt.
A beszállítói hálózatát mintegy 750, döntő részben magyar kis- és középvállalat alkotja, amelyektől a cég 2018-ban 4,6 milliárd forint értékben vásárolt árukat és szolgáltatásokat.
A gyárban elsősorban prémium kategóriás gépjárművekre szánt, nagy sebességindexű, személyautó- és terepjáró-abroncsok készülnek 230 féle méretben.
A belgiumi központú Bridge...
2019-07-01 17:41:41
Harminc százalékkal bővítette dolgozói létszámát a győri székhelyű Leadec Kft.
... 2017-ben 900 millió euró (283 milliárd forint) árbevételt ért el.
A csoport...
2019-03-17 08:10:52
Szeptemberben indul az elektromos bérbicikli-hálózat a párizsi agglomerációban
... millió hagyományos biciklit adtak el.
Az agglomerációban élők az elektromos kerékpárokat félév használat után vásárolhatnák meg. A 40 eurós havi bérleti ár a karbantartási szolgáltatásokat is magában foglalja.
A párizsi bérbicikli-hálózattal ellentétben nem félóránként kellene fizetni a bérleti díjat, hanem félévre, és ez idő alatt a bérlő folyamatosan magánál tarthatj...
2019-03-14 16:11:53
Az utóbbi három év legjobb negyedéves eredményét érte el a Mol-csoport
... után.
Az elnök-vezérigazgató kiemelte az EBITDA és a szabad cash flow növekedését, ami értékelése szerint a magas olajárak miatt elért jobb kutatás-termelési eredményeknek, a fogyasztói szolgáltatások üzletág kétszámjegyű növekedésének, valamint a romló makrogazdasági környezet ellenére kiegyensúlyozott eredményeket elérő feldolgozás-kereskedelem üzletágnak köszönhető.
A...
2018-10-31 07:04:19
A Ruszatom Szerviz képviseletet nyitott Magyarországon
... vállalatukat többéves munkakapcsolat köti össze magyar partnerekkel, egyebek közt a paksi atomerőművel való együttműködés keretében berendezéseket szállítanak, műszaki és egyéb tanácsadói szolgáltatásokat nyújtanak. Abban bíznak, hogy a magyarországi képviselet megnyitása mindkét vállalat számára előnyös lesz - közölte a Ruszatom Szerviz Rt. vezérigazgatója.
A közlemény szeri...
2018-08-18 11:34:45
A piaci várakozások szerint alakult a Mol első negyedévi teljesítménye
... zárhassanak és folytassák a vállalat stratégiai átalakítását. Hozzátette, hogy az olajárak emelkedése valamint a regionális kereslet bővülése, és így a kutatás-termelési és fogyasztói szolgáltatások üzletágak kiemelkedő eredménynövekedése ellensúlyozták a finomítói és petrolkémiai árrések csökkenése okozta alacsonyabb feldolgozás-kereskedelem (downstream) eredményét.
Az első ...
2018-05-04 07:04:16
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: STILL Kft, Leadec Kft, Ruszatom Szerviz, Rusatom Service, Satyis Group, Budapest Airport, Ruszatom Szerviz Rt, budapesti repülőtéren, győri székhelyű, párizsi agglomerációban, utóbbi három, piaci várakozások, vegyesvállalat elsősorban, felek 2019, francia Satyis, tervek szerint, üzemeltető közlése, iparági szereplők, három német, vállalat raktártechnika, beszállítói hálózatát, gyárban elsősorban, belgiumi központú, agglomerációban élők, elektromos kerékpárokat, karbantartási szolgáltatásokat, bérleti díjat, bérlő folyamatosan, szabad cash, magas olajárak, fogyasztói szolgáltatások, romló makrogazdasági, paksi atomerőművel, magyarországi képviselet, közlemény szeri, vállalat stratégiai, olajárak emelkedése, regionális kereslet, szolgáltatásokat, kiegyensúlyozott, vegyesvállalatot, franciaországban, ügyfélkiszolgáló, autópályamatrica, agglomerációban, mobilinternetet, gyártóközponton, vezérigazgatója, szolgáltatások, magyarországon, olaszországban, makrogazdasági, vegyesvállalat, működtetéséhez,
© 2013 TVN.HU Kft.