Belépés
Szokások, amelyekért idős korban lesz hálás saját magának
... Érdemes minél több olyan egészséges tevékenységet végezni, ami jó hatással van a szívre, mivel tanulmányok arról számoltak be, hogy minél több ilyen tevékenységet végzünk, annál jobban karbantartjuk az agy kognitív funkcióit. Ha a kardiovaszkuláris rendszer erős, akkor a megfelelő tápanyagok is eljutnak az agyhoz, és ez bizony nagyon hasznos, hogy ne legyenek idősebb korunkban mem...
2020-06-18 21:45:14
Fotókiállítás nyílt az elmúlt években megújult műemlékekről a Várkert Bazárban
... megnyitóján.
Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár úgy fogalmazott: az egykor szép épületek csak akkor tudnak értéket közvetíteni a jövő nemzedékei számára, ha azokat karbantartjuk és funkcióval látjuk el. "Így lesznek képesek arra, hogy üzenetet hordozzanak és egy híd szerepét töltsék be."
Krizsán András, a Magyar Építőművészek Szövetségének (MÉSZ) elnöke, a ...
2018-08-29 10:09:51
Minden autósnak kötelező elolvasni!
... tönkremegy, akkor a gyártók később is tudnak profitálni a javításokból.Nem szabad elfelejteni, hogy az autókat nem örök életre gyártják, tehát akkor is meg fog hibásodni, ha karbantartjuk és gondos gazdái vagyunk, de abban az esetben, ha mondjuk elhanyagoljuk az olajcserét, vagy az egyéb karbantartást, akkor sokkal hamarabb jön el egy-egy alkatrész életének a vége.
A c...
2015-05-02 17:59:06
A SZARVAS GYAKORLATA -18 +
... igyekszünk az elvesztett energiát visszaszerezni, végül is a gyertyát mindkét végénél égetjük. Az örök fiatalság titka egyszerű: meg kell őrizni egy bizonyos energiatartalékot úgy, hogy karbantartjuk a szexuális szerveket. Ez a szarvas gyakorlat egyik eredménye lehet. A gyakorlat hatodik eredménye a végbélnyílás es a végbél izmainak erősítése. Az öregedéssel ezek az izmok gyengüln...
2014-08-19 20:43:09
Hát nem is tudom.......
... sano!

,,Ép testben ép lélek" - mondta Ceasar, és átkelt a Rubiconon Róma felé. Nem árt, ha a nyár végének közeled...
2013-07-19 14:51:49
Ezért hozol rossz döntéseket!
... rossz vége legyen a dolognak.

A kutatásból az is kiderült, hogy ha valóban odafigyelünk a szervezetünkre - tehát a megfelelő táplálkozás és testmozgás segítségével karbantartjuk -, akkor a hormonszintjeinkre is igen pozitív hatással lehetünk.

Van tehát magyarázat arra, hogy néha olyan okok is meghúzódnak rossz döntéseink hátterében, amiről nem mi ...
2013-06-04 07:41:54
Hagyj fel a férjvadászattal! 2
... eszeveszetten levadászni szingli éveinkben egy gyűrűt? Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a szingli nőknek soha nem volt jobb dolguk, mint ma: magasan képzettek vagyunk, eltartjuk magunkat, karbantartjuk a testünket, kezeljük a pénzügyeinket (minden ötödik nőnek saját otthona van), utazgatunk a világban és jól érezzük magunkat a barátainkkal.

Ha csak egy generációt lépün...
2011-06-22 10:36:07
Hagyj fel a férjvadászattal! 2
... eszeveszetten levadászni szingli éveinkben egy gyűrűt? Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a szingli nőknek soha nem volt jobb dolguk, mint ma: magasan képzettek vagyunk, eltartjuk magunkat, karbantartjuk a testünket, kezeljük a pénzügyeinket (minden ötödik nőnek saját otthona van), utazgatunk a világban és jól érezzük magunkat a barátainkkal.

Ha csak egy generációt lépün...
2011-03-10 23:02:18
Test és lélek.
... játszanak a tápanyagokban rejlő energia felszabadításában és hasznosításában.

A rendszeres mozgás az egészséges életmód egyik meghatározója. Ezáltal kondicionáljuk testünket, karbantartjuk, erősítjük izmainkat és lazítjuk izületeinket. Amellett, hogy az egyik leghatékonyabb betegségmegelőző "orvosság", javítja életminőségünket és közérzetünket.

A helyes táp...
2010-01-14 09:24:34
Meggyógyítható izületek!
... milyen nagyszerű és remek dolog kirándulni a családdal? Sertepertélni a ház körül látva, hogy egyre szépül otthonunk, virágos kertünk. Meghosszabbítani aktív éveinket azzal, hogy jól karbantartjuk testünket (...bizony én még ma is biciklivel járok ki a kistelkünkre...). Együtt játszani gyerekekkel, unokákkal. Eldicsekedni a szomszédoknak, hogy az idő múlása ide, vagy oda, ...
2009-08-26 12:16:29
1 2 
Címkék: Várkert Bazárban, SZARVAS GYAKORLATA, Tuzson Bence, Krizsán András, Magyar Építőművészek Szövetségének, Rubiconon Róma, elmúlt években, kardiovaszkuláris rendszer, megfelelő tápanyagok, egykor szép, jövő nemzedékei, gyártók később, egyéb karbantartást, elvesztett energiát, gyertyát mindkét, örök fiatalság, bizonyos energiatartalékot, szexuális szerveket, szarvas gyakorlat, gyakorlat hatodik, végbél izmainak, öregedéssel ezek, izmok gyengüln, nyár végének, szervezetünkre &#8211, megfelelő táplálkozás, igazsághoz hozzátartozik, szingli nőknek, generációt lépün, tápanyagokban rejlő, rendszeres mozgás, egészséges életmód, egyik leghatékonyabb, meghosszabbítani, betegségmegelőző, életminőségünket, férjvadászattal, közszolgálatért, hasznosításában, meggyógyítható, leghatékonyabb, visszaszerezni, szervezetünkre, kondicionáljuk, fotókiállítás, karbantartjuk, meghatározója, tevékenységet, sertepertélni, építőművészek, közérzetünket, pénzügyeinket, eszeveszetten, hozzátartozik, elhanyagoljuk, karbantartást,
© 2013 TVN.HU Kft.