Belépés
Karfiolfánk
Hozzávalók:

1 fej karfiol
25 dkg liszt
2 tojás
4 dl tej
1 dkg élesztő

olaj

A karfiolt rózsáira szedve megmossuk, majd forró sós vízben nem teljesen puhára főzzük. Leszűrve hagyjuk kihűlni. A tejet a liszttel, a tojásokkal, kevés sóval simára keverjük, a végén belemorzsoljuk az élesztőt is. Kb. 40 percig pihentetjük. A karfiol r...
2011-09-16 18:23:32
1 
Címkék: karfiolt rózsáira, végén belemorzsoljuk, belemorzsoljuk, karfiolfánk, pihentetjük, tojásokkal, hozzávalók, megmossuk, liszttel, karfiolt, leszűrve, rózsáira, keverjük, élesztőt, teljesen, hagyjuk, karfiol, élesztő, kihűlni, főzzük, simára, percig, puhára, szedve, vízben, végén, kevés, tojás, liszt, tejet, sóval, forró,
© 2013 TVN.HU Kft.