Belépés
A tartósítás
A tartósítás története dióhéjban

Őseink a leszedett bogyókat, gyümölcsöket napon szárították, majd jégverembe tették, hogy tovább tartósítsák azokat. A görögök és a rómaiak már mézben és mustban tartósították gyümölcseiket, sőt, a cukrozott gyümölcsök receptje is tőlük ered. A befőzve tartósítás alapját egy 18. századi francia cukrászmester teremtette meg azzal, hogy ráj...
2008-11-29 16:53:53
1 
Címkék: tartósítás története, leszedett bogyókat, cukrozott gyümölcsök, befőzve tartósítás, gyümölcseiket, cukrászmester, tartósították, gyümölcsöket, tartósítsák, szárították, tartósítás, jégverembe, teremtette, gyümölcsök, leszedett, dióhéjban, cukrozott, története, receptje, bogyókat, francia, századi, mustban, alapját, befőzve, rómaiak, görögök, tovább, tették, mézben, őseink, azokat, azzal, napon, tőlük,
© 2013 TVN.HU Kft.