Belépés
Új lemezt készített Iggy Pop
... MTI-vel.
"Az új albumon más szerzők mondandóját tolmácsolom, én csak a hangomat kölcsönzöm gondolataiknak. A Post Pop Depression turnéján sikerült megszabadulnom az egész addigi életemet és karrieremet beárnyékoló krónikus önbizalomhiánytól és bizonytalanságtól. Mégis üresnek és kimerültnek éreztem magam, hátat akartam fordítani mindennek és továbbállni. A Free úgy született,...
2019-07-18 16:21:38
Pádár Krisztián az orosz röplabdabajnokságba szerződött
... közösségi oldalán jelentette be, hogy a következő szezonban a bajnoki bronzérmes együttesben játszik majd.
"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az orosz Szuperligában folytatom a karrieremet. Nagyon hálás vagyok a bizalomért, a legjobb formámat fogom hozni" - fogalmazott Pádár, aki a legutóbbi három idényben a Koreai Köztársaságban szerepelt, és idén bajnok lett.
A szibé...
2019-05-23 20:59:42
Eduarda Amorim szerződést hosszabbított Győrben
... világbajnok és a torna legjobb játékosa lett, egy évvel később pedig őt választották a világ legjobb női kézilabdázójának.
"Rendkívül megtisztelő, hogy Győrben fejezhetem be a karrieremet. Örülök, hogy a klubvezetés is nyitott volt arra, hogy ezt a két évet itt töltsem" - mondta Amorim, aki elsajátította a magyar nyelvet.
Hozzátette, a tavaszi BL-döntő megnyerése olyan l...
2018-09-28 14:34:32
Női kézilabda NB I - A visszavonulás helyett Siófokra igazolt Andrea Penezic
...
"Azon gondolkoztam, hogy abbahagyom a kézilabdázást és más területen folytatom a karrieremet. Nagyon sok ajánlatot kaptam, de Siófok volt számomra a legjobb választás" - nyilatkozta a klub honlapján pénteken a 32 éves játékos, aki jelenleg a macedón Vardar Szkopjét erősíti.
Penezic korábban a Lokomotiva Zagreb, a Podravka Koprivnica és a Krim Ljubljana együttesében kézil...
2018-03-16 15:52:17
A munkahelyi karrierem...
... senki nem kaphat meg mindent.
Joanne Woodward, egy másik színésznő, szintén egyetért a fentiekkel:
A karrierem megsínylette a gyerekeimet, és a gyerekeim megsínylették a karrieremet... sokat tépelődtem, és egyik területen sem tudtam teljes mértékben teljesíteni. Egy embert sem ismerek, aki mindkettőben sikeres lenne, pedig elég sok dolgozó anyát ismerek.
Tudom...
2018-03-01 14:41:26
Bauko Éva:biztos sokan meglepődtök ezen a bejegyzésemen
... miatt úgy döntöttem: én is elmondom, mi történt.
IGEN. Erről van szó. Szeretném ezt kiírni magamból. Tudja meg mindenki, hogyan zsarolt meg egy illető azzal, hogy tönkreteszi a karrieremet, ha nem leszek a szeretője. Azóta is mindig görcsbe rándul a gyomrom, ahányszor meglátom ezt az embert a tévében. Azt az embert, akiben megbíztam, akire végtelenül felnéztem és akit tiszte...
2017-12-05 09:04:33
Március 15. - Magyar Érdemrend - Lenkovics Barnabás, az Ab korábbi elnöke, volt ombudsman
... tagjává, 2014-ben pedig az Ab elnökévé. Ez utóbbi tisztséget 2015. februárjától 2016. áprilisáig töltötte be.
"A közjogi feladatok ellátása óhatatlanul redukálta tudományos, akadémiai karrieremet, de ha ide állított a sors, akkor itt kellett helyt állni, és - József Attilával szólva - az is osztályrészemül jutott, hogy ezekben a pozíciókban egész népemet taníthattam, mikor a ...
2017-03-15 16:33:51
Amiről még a jegyesség idején beszélni kell
... maradni.

Munka
Ilyen munkára vágyom: ...
Szerintem, ha valakinek fontos a családja, hetente átlag ... órát tud dolgozni. Kinek kell eltartania a családot?
Így képzelem el a karrieremet: ...
Mennyire fontos, hogy fix állásom legyen?
Azt szeretém, ha a házastársam így állna a munkához: ...
Hol húzom meg a határt, ha munkaidőbe...
2017-03-13 18:36:08
Morgan Freeman újabb életműdíjat kap februárban
... átvehette.
"Az élet egy bizonyos pontján, ha az ember egy kicsit is sikeres, a díjak elkezdenek potyogni az égből. Ez azonban tényleg sokat jelent számomra. 50 évesen kezdtem a filmes karrieremet, és életem néhány legjobb évét azóta éltem át" - mondta el Freeman.
A színész február 6-án, egy Beverly Hills-i díszvacsorán veheti át a díjat. Az elismerés korábbi kitüntetettj...
2016-11-17 19:53:52
Daniel Radcliffe még alig nyúlt a Harry Potter-sorozattal keresett vagyonához
... szempontjából hatalmas függetlenséget nyújt" - nyilatkozta a fiatal színész a The Belfast Telegraphnak.
Radcliffe hozzáfűzte: érzi a ráháruló felelősséget. "Azoknak, akik követték a karrieremet, valami izgalmasat szeretnék adni, hogy ne azt lássák, ahogy egy csomó pénzt csinálok a filmjeimmel a hátralevő életemben" - jelentette ki.
Mint mondta, pénzzel nem lehet megvenni...
2016-10-04 14:32:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Iggy Pop, Pádár Krisztián, Eduarda Amorim, Andrea Penezic, Bauko Éva, Magyar Érdemrend, Lenkovics Barnabás, Morgan Freeman, Daniel Radcliffe, Harry Potter-sorozattal, Post Pop Depression, Koreai Köztársaságban, Vardar Szkopjét, Lokomotiva Zagreb, Podravka Koprivnica, Krim Ljubljana, Joanne Woodward, József Attilával, Beverly Hills-i, Belfast Telegraphnak, visszavonulás helyett, munkahelyi karrierem, jegyesség idején, hangomat kölcsönzöm, egész addigi, következő szezonban, bajnoki bronzérmes, orosz Szuperligában, legjobb formámat, legutóbbi három, torna legjobb, évvel később, világ legjobb, magyar nyelvet, tavaszi BL-döntő, legjobb választás, klub honlapján, macedón Vardar, másik színésznő, karrierem megsínylette, gyerekeim megsínylették, illető azzal, közjogi feladatok, pozíciókban egész, bizonyos pontján, díjak elkezdenek, filmes karrieremet, színész február, elismerés korábbi, fiatal színész, ráháruló felelősséget, csomó pénzt, hátralevő életemben, kézilabdázójának, megtiszteltetés, osztályrészemül,
© 2013 TVN.HU Kft.