Belépés
Donald Trump védelmébe vette az Epstein-ügy miatt támadott Alex Acosta munkaügyi minisztert
... emberkereskedelem és kiskorúak ellen elkövetett szexuális zaklatás miatt vádat is emeltek ellene New Yorkban.
Donald Trump a Fehér Házban - mielőtt megkezdte tárgyalásait a katari emírrel - újságíróknak dicsérte Acostát. "Nagyon jó munkaügyi miniszter" - mondta, és dicsérte a tárcavezető eredményeit a munkanélküliség csökkentésében. Hozzátette azonban: jobban örült volna, ha...
2019-07-09 20:12:00
Észak-koreai válság - Amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó: Washington elért a diplomáciai erőfeszítések határái
... Törö...
2017-09-15 21:54:39
Öböl menti viszály - Erdogan: Katar elszigetelése embertelen
... terrorszervezet ellen.
A török államfő jelezte: a nap folyamán értekezik a közelmúlt fejleményeiről Emmanuel Macron francia elnökkel és Tamím bin Hamad ász-Száni sejkkel, azaz a katari emírrel.
Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter kedden közölte: Erdogan a napokban Donald Trump amerikai elnökkel is tárgyal majd telefonon a Perzsa-öböl térségének kérdéseiről.
Ankar...
2017-06-13 16:03:12
Öböl-menti viszály - Az amerikai elnök telefonon egyeztetett a katari emírrel
...
A telefonhívást az amerikai elnök kezdeményezte, s mint a Fehér Ház közleményben jelezte: Donald Trump felajánlotta segítségét Tamím emírnek a Katar körül kialakult válság enyhítéséhez.
A közlemény szerint Trump "megismételte, hogy egy egységes Öböl-menti Együttműködési Tanács és egy erős partnerkapcsolat az Egyesült Államok és az Öböl-menti Együttműködési Tanács között...
2017-06-08 07:04:21
Öböl-menti viszály - Trump az Öböl-menti országok egységét sürgette a szaúdi királynál
... szóvivője, Sean Spicer jelentéktelenebbé igyekezett tenni az elnöki Twitter-bejegyzésben foglaltakat: arra emlékeztetett, hogy "az elnöknek nagyon-nagyon konstruktív megbeszélése volt a katari emírrel Rijádban".
Dohában az Egyesült Államok katari nagykövete, Dana Shell Smith Twitter-üzenetben is közzétette a nagykövetség közleményét, amely Katar "nagyszerű partnerségét és iga...
2017-06-07 07:04:02
Öböl-menti viszály - Putyin a kuvaiti emírrel és az egyiptomi elnökkel egyeztetett
...
A Kreml sajtószolgálatának tájékoztatása szerint Putyin a nap folyamán telefonon beszélt Tamím bin Hamad ász-Száni emírrel és Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnökkel is.
Az orosz elnök és a katari uralkodó szót ejtett a gazdaság, a kereskedelem és a beruházások terén folytatott kétoldalú együttműködésről is.
A Kreml közölte, hogy - a kétoldalú kapcsolatok mellet...
2017-06-06 22:34:11
Katar 24 Rafale típusú vadászgépet vásárol Franciaországtól
... szerint a tranzakciót Francois Hollande államfő jelenlétében május 4-én írják alá Dohában.
A köztársasági elnök szerdán telefonon egyeztetett Tamim bin Hamad ász-Száni sejkkel, katari emírrel, aki "megerősítette, hogy szeretné, ha hazája 24 Rafale típusú vadászgépet szerezne be" - olvasható az Elysée-palota közleményében.
A Dassault Aviation fegyvergyártó cég szerint a ...
2015-04-30 13:16:19
Vb-2022 - Sunday Times: Putyint, Beckenbauert és Blattert is megkörnyékezték
... bizottság elnöke szervezte.
A The Sunday Times birtokába jutott adatok szerint Putyin - aki akkoriban az orosz miniszterelnöki tisztséget töltötte be - nem csupán Hammammal, de a katari emírrel is találkozott, akivel "a közös földgázkitermelés lehetőségeit" tekintették át.
A brit lap által megszerzett dokumentumok szerint a katariak is "felfigyeltek" arra, hogy a 2018-as...
2014-06-08 13:02:25
Hagel: nyitány lehet az Afganisztánban foglyul ejtett katona elengedése
... nyílik Bergdahl kiszabadítására. Amerikai tájékoztatás szerint a tálibok először tavaly novemberben jelezték, hogy készek lennének a fogolycserére. Barack Obama elnök kedden beszélt a katari emírrel, aki arról biztosította, hogy az országába szállított öt tálib parancsnok egy éven át nem hagyja el a Perzsa-öböl partján fekvő monarchia területét.
A nemzetbiztonsági tanácsadó ...
2014-06-01 21:30:35
Áder János Katarban - Katari földgázhoz juthat Magyarország
... raktározás területén is segíteni tudna Katarnak. Az első katari élelmiszergyártó cég már Magyarországra települt - tette hozzá.
Áder János infrastrukturális együttműködésről is tárgyalt az emírrel. Mint mondta, a Magyar Villamosművek sikeres pályázatokon vett részt a katari villamosenergia-hálózat korszerűsítésében, a víztisztitás kapcsán pedig kiemelte, hogy magyar mérnökök ...
2014-05-13 15:47:16
1 2 
Címkék: Donald Trump, Alex Acosta, Sunday Times, Áder János Katarban, Fehér Házban, Emmanuel Macron, Mevlüt Cavusoglu, Fehér Ház, Öböl-menti Együttműködési Tanács, Egyesült Államok, Sean Spicer, Dana Shell Smith Twitter-üzenetben, Francois Hollande, Dassault Aviation, Barack Obama, Áder János, Magyar Villamosművek, diplomáciai erőfeszítések, amerikai elnök, katari emírrel, szaúdi királynál, kuvaiti emírrel, egyiptomi elnökkel, tárcavezető eredményeit, munkanélküliség csökkentésében, török államfő, közelmúlt fejleményeiről, napokban Donald, közlemény szerint, egységes Öböl-menti, erős partnerkapcsolat, elnöknek nagyon-nagyon, nagykövetség közleményét, orosz elnök, katari uralkodó, beruházások terén, kétoldalú kapcsolatok, tranzakciót Francois, köztársasági elnök, orosz miniszterelnöki, közös földgázkitermelés, tálibok először, országába szállított, nemzetbiztonsági tanácsadó, első katari, víztisztitás kapcsán, élelmiszergyártó, együttműködésről, nemzetbiztonsági, partnerkapcsolat, franciaországtól,
© 2013 TVN.HU Kft.