Belépés
Németország kizárólag technológiai feltételeket szabna az 5G hálózatokra
...
A BSI (Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik) kedden publikált biztonsági katalógus-tervezete nem nevez meg egyetlen konkrét beszállítót sem potenciális kockázati tényezőként. Felsorolja viszont azokat a technológiai szempontokat és követelményeket, amelyeket a mobil hálózati üzemeltetőknek figyelembe kell venniük berendezések beszerzésekor és hálózati infrastru...
2020-08-12 13:41:43
Jet-ski Eb-futam és junior vb is lesz Magyarországon
... címek -, a nemzetközi szervezet pedig most arról határozott: az Eb keretein belül kerülhet sor a fiatalok világversenyére is.
Czeller Béla beszám...
2020-07-20 14:52:29
Európai Bizottság: nőtt a veszélyes termékekre vonatkozó bejelenések és intézkedések száma
... kapcsolatban érkezett a legtöbb kifogás, ami az összes bejelentés 29 százalékát tette ki, majd a gépjárművek (23 százalék), valamint az elektromos készülékek és berendezések (8 százalék) kategóriája következett.
Ugyancsak nagyszámú bejelentést tettek a kozmetikumok, a ruházati termékek, a textíliák és a divatcikkek, valamint a gyermekápolási cikkek és a gyermekfelszerelések e...
2020-07-07 14:51:40
Hongkongi kormányzó: titkosítják az új nemzetbiztonsági bizottság munkáját
...
A CGTN kínai nemzetközi hírcsatorna által közvetített sajtóértekezleten a hongkongi kormányzó elmondta: bár az elnöklete alatt működő bizottság első, hétfői ülése után közleményt adtak ki, a továbbiakban a munkát zárt ajtók mögött, a részletek nyilvánosságra hozatala nélkül folytatják majd.
Az új nemzetbiztonsági bizottság a hongkongi politika kidolgozását, az ottani he...
2020-07-07 08:00:55
A NASA TESS, Spitzer missziója egy Neptunuszhoz hasonló nagyságú bolygót fedezett fel
...
A csillagászok már több mint egy évtizede kutatnak bolygók után az AU Microscopii csillag körül. Az AU Mic rendszer páratlan lehetőséget biztosít arra, hogy a csillagászok megfigyeljék, miként formálódnak és fejlődnek a bolygók és légkörük, és milyen kölcsönhatásban vannak csillagjaikkal - közölte a NASA.
"Az AU Mic egy fiatal, közeli M törpecsillag, kőtörmelékek korongj...
2020-06-25 13:51:44
Karol – Az ember, aki pápa lett
Karol - Az ember, aki pápa lett (olasz-lengyel történelmi film, I-II. rész, 188 perc)
Rendezte: Giacomo Battiato
A forgatókönyvet Gian Franco Svidercochi Történetek Karolról - II. János Pál ismeretlen élete című művéből írta: Giacomo Battiato
Főbb szereplők:
Karol Wojty³a: Piotr Adamczyk
Hanja: Malgorzata Bela
Kordek: Hristo Sopov...
2020-06-18 15:55:24
Koronavírus - A brit háztartások szokásos fogyasztásának csaknem negyede vált lehetetlenné a járvány miatt
...
Az ONS hangsúlyozza, hogy a legnehezebb helyzetben a 30 év alattiak vannak, mivel jövedelmük arányában sokat költenek alapvető fontosságú árukra és keveset olyan termékekre, amelyek nem tartoznak a napi szükségleti cikkek kategóriájába. Így korlátozott mértékben tudják csak visszafogni kiadásaikat akkor is, ha bevételeik csökkennek.
A tanulmány szerint a márciussal véget...
2020-06-11 20:34:08
Asztúria hercegnője díj - A spanyol egészségügyi dolgozók munkáját ismerik el idén az egyetértés kategóriában
... járvány kezdete óta több mint két hónapon át minden este az ablakokba, erkélyekre kiállva, tapssal köszönték meg az egészségügyben dolgozók munkáját.
Az Asztúria Hercegnője díj nyolc kategóriája közül az egyetértés az első, amelyet bejelentettek idén. A zsűri 19 ország 35 jelöltje közül választotta ki.
Tavaly Gdansk városát jutalmazták, korábban az Európai Unió és az SO...
2020-06-03 17:12:35
ÁSZ-elemzés: a hagyományos médiatermékek esetében erősödött a politikai hirdetések átláthatósága
...
A számvevőszék hírportálján szerdán közzétett összefoglalóban ugyanakkor arra is felhívják a figyelmet, hogy a politikai hirdetések megjelenési felülete az elmúlt években egyre nagyobb arányban a közösségi média irányába tolódott el.
A közösségi médiafelületeken megjelenő, politikaihirdetés-jellegű tartalmak a választási törvényben nem nevesített kampányeszközök, így eze...
2020-06-03 11:41:47
Fürjes: hamarosan dönt az Országgyűlés a városi otthonteremtési program elindításához szükséges törvényjavaslat
...
Fürjes Balázs felidézte, a kormány által elfogadott program célja, hogy ösztönözze a rozsdaövezeti területeken elérhető árú új lakások építését.
Az államtitkár elmondta: a jövő héten megkeresik a budapesti önkormányzatok és a vidéki városok polgármestereit, hogy településükön melyik területeket javasolják akcióterületként kijelölni, ahol a lakások 5 százalékos általános ...
2020-05-28 20:10:51
1 2 3 ..........................84 85 .............126 127 .............167 168 169 
Címkék: Jet-ski Eb-futam, Európai Bizottság, NASA TESS, Czeller Béla, Giacomo Battiato, Gian Franco Svidercochi Történetek Karolról, János Pál, Karol Wojty&#179, Piotr Adamczyk, Malgorzata Bela, Hristo Sopov, Asztúria Hercegnője, Tavaly Gdansk, Európai Unió, Fürjes Balázs, veszélyes termékekre, brit háztartások, járvány miatt, spanyol egészségügyi, egyetértés kategóriában, hagyományos médiatermékek, politikai hirdetések, városi otthonteremtési, technológiai szempontokat, mobil hálózati, nemzetközi szervezet, fiatalok világversenyére, legtöbb kifogás, összes bejelentés, elektromos készülékek, ruházati termékek, gyermekápolási cikkek, hongkongi kormányzó, elnöklete alatt, munkát zárt, részletek nyilvánosságra, hongkongi politika, évtizede kutatnak, csillagászok megfigyeljék, forgatókönyvet Gian, legnehezebb helyzetben, napi szükségleti, tanulmány szerint, márciussal véget, egészségügyben dolgozók, számvevőszék hírportálján, elmúlt években, közösségi média, közösségi médiafelületeken, választási törvényben,
© 2013 TVN.HU Kft.