Belépés
BAMOSZ: novemberben 1,5 százalékkal nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon
...
Az elmúlt hónapban a tőkeáramlások eredője plusz 12 milliárd forint volt. Úgy tűnik, hogy megszakadt az egyhangú tőkekiáramlás az egyes kategóriáknál, és visszatértek a befektetők. A megváltozott feltételek után először látni tőkebeáramlást az ingatlanalapoknál, de a vegyes alapok esetében is közel 10 milliárd forint áramlott be.
Az ingatlanalapokba novemberben 12,21 mil...
2019-12-16 17:40:03
BAMOSZ: júniusban jelentősen csökkent a befektetési alapokban kezelt vagyon
...
Az elmúlt hónapban a tőkeáramlások eredője mínusz 179 milliárd forintot mutatott, eléggé egyhangú a kép az egyes kategóriáknál. Mindössze két kisebb kategória esetében van némi tőkebeáramlás és a zártkörű alapoknál.
Az ingatlanalapokból júniusban 48 milliárd forint tőke távozott, a 2,9 százalékos csökkenéssel 1619 milliárd forint lett a vagyon. Hosszú trend tört ezzel me...
2019-07-16 11:21:45
A nagy nemzetvezető, a MAGYAR nép ellensége?
... hogy még az egymással ellentétben álló ellenfeleket is úgy jelenítse meg, mint amelyek egyetlen kategóriához tartoznak, mert különböző ellenségek felismerése a gyenge és bizonytalan kategóriáknál könnyen vezethet ahhoz, hogy kételkedni kezdjenek saját igazukban."
- Hitler, Mein Kampf, 197., 198., 247. oldal
● Hitler folyamatosan és merészen alkalmazta a...
2017-05-05 01:28:59
Olimpiai és paralimpiai arany jutalma legyen egyenlő?
A paraolimpia egyáltalán nem fair! A kategóriaknál a
kiválasztás nagyon is szubjektiv s a részvevök esélye
nagyon is különbözö!

(Ezt már vagy sokadszor teszem be, de nem jelenik meg!) :(...
2016-10-21 09:52:22
Krónika 6. rész (közút)
... kormány a gyorsúttal hungarikumot vezet be, csökkentett műszaki tartalommal, ami azonban veszélyesebbé teszi a közlekedést. A szocialista politikus azt kérte, maradjanak az eddigi kategóriáknál. A józan ész alapján kellene eljárni az útépítéseknél is és nem azt figyelembe véve, baráti építkezés valósul-e meg.
A vasúthálózatnál szintén fontos lenne egy hosszú távú stratégia -...
2015-11-18 16:09:16
ORBÁNNAK nem FÁJ TRIANON?
... közösségben és nyilvánosságban is megélhető. Felállítottak különböző etnokulturális másság-kategóriákat, például őshonos nemzeti kisebbségeket, bevándorlókat, őslakosokat, és mindezen kategóriáknál felmérték, milyen igényeik lehetnek kulturális szempontból, aztán intézményi megoldásokat dolgoztak ki erre. Az őshonos kisebbségeknél, mint például a romániai magyarok, területi és sze...
2015-05-20 19:42:15
Vajon mennyibe kerül egy hallókészülék?
... hallókészülék nem azonos egy másikkal. Amikor beszerezzük feltétlenül kérjünk tanácsot!
Egy egy kütyünek más lehet a funkciója, ez lehetett nálad is Tailor!

Alap kategóriáknál fontos, hogy mit akarunk erősíteni.
Olyan nincs, hogy mindent úgy erősít ahogy azt egy jól halló fül "teszi".

Közeli beszédhez. (Ketten)
Beszédhez több személlyel....
2015-01-31 11:02:21
Kedves Látogatóim! Segítséget kérek :D
Kedves Látogatóim!
Segítségeteket szeretném kérni. Egy idő óta nem tudom használni a kommentek funkciót, így válaszolni sem tudok rájuk. A másik dolog, hogy valamiért a kategóriáknál csak az általános címke használható és fogalmam sincs róla, hogyan térhetnék vissza a "régi" működéshez. Ha valakinek van ötlete, kérem, ossza meg velem!
Köszönöm!
Majek...
2012-05-22 17:16:57
A-Magyar-versek beszélgetős
... költők névsorát az első kommentben megtalálod !

A gyűjteményben 130 tartaléklap található. Lehet még újabb neveket beilleszteni!

.....A kereséshez kattints a kategóriáknál a Magyar-versek feliratra!.....

.....
2011-09-09 07:17:59
Á-Magyar-versek beszélgetős
... költők névsorát az első kommentben megtalálod !

A gyűjteményben 50 tartaléklap található. Lehet még újabb neveket beilleszteni!

.....A kereséshez kattints a kategóriáknál a Magyar-versek feliratra!.....

.......
2011-08-27 17:13:12
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Kedves Látogatóim, Mein Kampf, befektetési alapokban, nagy nemzetvezető, elmúlt hónapban, tőkeáramlások eredője, egyhangú tőkekiáramlás, egyes kategóriáknál, megváltozott feltételek, vegyes alapok, ingatlanalapokba novemberben, zártkörű alapoknál, ingatlanalapokból júniusban, egymással ellentétben, paraolimpia egyáltalán, részvevök esélye, gyorsúttal hungarikumot, szocialista politikus, eddigi kategóriáknál, vasúthálózatnál szintén, hosszú távú, őshonos kisebbségeknél, romániai magyarok, kommentek funkciót, másik dolog, kategóriáknál csak, általános címke, első kommentben, kereséshez kattints, ingatlanalapokba, vasúthálózatnál, nyilvánosságban, kisebbségeknél, etnokulturális, tőkebeáramlást, segítségeteket, útépítéseknél, kategóriáknál, hallókészülék, tőkekiáramlás, kategóriaknál, gyűjteményben, tőkeáramlások, veszélyesebbé, felállítottak, tőkebeáramlás, bevándorlókat, kisebbségeket, hungarikumot, visszatértek, kategóriákat, beilleszteni, kategóriához, folyamatosan, ellenfeleket, nemzetvezető,
© 2013 TVN.HU Kft.