Belépés
Több mint 140 sajtófotó a World Press Photo kiállításon
...
A világ szinte összes fontos tavalyi eseményéről manipuláció nélkül tudósít a World Press Photo kiállítás. A nemzetközi pályázat idei díjazott felvételei nagyon erősek a történetmesélésben, kiemelten foglalkoznak a női ügyekkel és a migrációval is - mondta a tárlatot bemutató szerdai sajtótájékoztatón Révész Tamás fotóművész és fotóriporter, a kiállítás főszervezője.
Hoz...
2019-09-18 17:11:59
Kerekesszékes vívó-vb - Magyar ezüst- és bronzérem
...
A csapattól kapott beszámoló alapján Mező Boglárka női kardozók B kategóriájában állhatott fel a dobogó második fokára, ami pályafutása legjobb eredménye, egyben közelebb került a tokiói paralimpiai kijutáshoz.
Krajnyák - aki a keddi nyitónapon címvédőként tőrben a kilencedik volt - a női párbajtőrözők A kategóriás küzdelmeiben lett ezúttal harmadik.
Osváth Richárd ...
2019-09-18 16:32:03
Giro d'Italia - UCI elnök: a Grande Partenza rendezése bizonyítja, hogy a magyar erős kerékpárnemzet
...
David Lappartient - aki a magyar szövetség meghívására érkezett villámlátogatásra Budapestre - kifejtette: remek tapasztalataik vannak azzal kapcsolatban, amikor a Tour de France, a Giro d'Italia vagy épp a Vuelta a Espana más országból indul.
"Az olasz körverseny tavalyi jeruzsálemi rajtja lenyűgöző volt, és elképesztő volt látni a több százezer szurkolót a Tour idei b...
2019-09-18 09:51:06
Konzultációra várják a Magyarország365 fotópályázat jelentkezőit
...
A sajtótájékoztatón Kaiser Ottó hozzátette: az érdeklődők szeptember 26-án neki és Keleti Éva Kossuth-díjas fotóművésznek, október 10-én pedig Szarka Klára fotótörténésznek és Kerekes Emőke fotósnak tehetik fel a pályázattal kapcsolatos kérdéseiket a Bálna Budapestben.
A pályázók bármilyen digitális hordozón, papír- vagy diaképen is elvihetik anyagaikat a konzultációra, ...
2019-09-17 15:22:21
Tuzson: a kormány egyik fő feladata a magyar családok támogatása
...
A kiadvány, amely a magyar építészeti hagyományokra épülő, részletes költségelemzéssel ellátott családi házak 3 dimenziós vázlatterveit tartalmazza, nagy segítséget nyújthat az otthonteremtés előtt állóknak - jelezte az államtitkár.
Tuzson Bence tájékoztatása szerint a katalógusba a Lechner Tudásközpont Nonprofit Kft. által kiírt ötletpályázatra érkezett nyertes pályázat...
2019-09-16 16:22:12
A Moody's rontotta Hongkong adósbesorolásának a kilátását
...
A nemzetközi hitelminősítőnél Hongkong adósosztályzata továbbra is felső kategóriájú, "AA2".
A Kínán belül különleges közigazgatási státusszal bíró Hongkong adósbesorolásának a kilátásrontását a Moody's azzal indokolta, hogy a kormányzat hatékonyságát gyengítik a hosszabb ideje tartó zavargások, ami így már nem éri el azt a szintet, ami mellett az adósi minősítést korább...
2019-09-16 16:12:19
Birkózó-vb - Lőrincz Tamás újra nyert, aranyéremért birkózhat
... Vlaszovot, vagy esetleg a 2017-es világbajnok Nemes Viktort kellett legyőznie, hanem az őket kiejtő kazah Askat Dilmuhamedovot. A hazai kedvenc nagyszerűen birkózva "takarította el az útból" a kategória klasszisait, ám ezért alaposan meg kellett küzdenie, így abban lehetett bízni, hogy az ereje fogytán van, de abban ennél is jobban, hogy Lőrincz klasszisa érvényesül majd a meccsen...
2019-09-16 14:22:40
Turisztika innovációs verseny indult
... témakörökben lehet benyújtani.
Az MTSZA azt is vállalja, hogy támogatási szerződést köt szakmai projekt megvalósítására azzal a felsőoktatási intézménnyel, amelynek a hallgatói az adott kategória legmagasabb pontszámát elért pályázatát nyújtották be. A támogatás összege 3 millió forint - ismertette.
Somlyai Zoltán, a BDPST Zrt. hotel divíziójának vezetője, a bíráló bizot...
2019-09-16 11:41:53
Animációs alkotás nyerte a Hét Domb Filmfesztivál fődíját
...
A felnőtt kategória filmjeit a Reviczky Gábor, Thuróczy Szabolcs színészek és Ternovszky Béla rendező alkotta zsűri bírálta el, a testület elnöke Ternovszki Béla volt. A diák kategória filmjeit Gyenes Zsolt médiaművész vezetésével Kis-Marics Tamás médiapedagógus és Odrobina Tamás pedagógus, zenész, fotóművész pontozta.
Mint írták, hat felnőtt és egy diák kategóriában os...
2019-09-15 19:39:35
Birkózó-vb - Kiss Balázs és Lőrincz Viktor győzött, Krasznai kiesett
...
A délelőtti programban az olimpia műsorán is szerepelő 67, 87 és 97 kilogrammos kategória előcsatározásai zajlanak a hatalmas Barisz Arénában, amely a profi orosz bajnokságban (KHL) szereplő kazah jégkorongcsapat otthona.
Első magyarként a felkészülés hajrájában sérüléssel küzdő Krasznai Mátét szólították szőnyegre, akit nem fogadott kegyeibe a szerencse a sorsolásnál. ...
2019-09-15 11:24:19
1 2 3 .......7147 7148 ...10721 10722 ....14294 14295 14296 
Címkék: World Press Photo, Grande Partenza, Lőrincz Tamás, Domb Filmfesztivál, Kiss Balázs, Lőrincz Viktor, Révész Tamás, Mező Boglárka, Osváth Richárd, David Lappartient, Kaiser Ottó, Keleti Éva Kossuth-díjas, Szarka Klára, Kerekes Emőke, Bálna Budapestben, Tuzson Bence, Lechner Tudásközpont Nonprofit Kft, Nemes Viktort, Askat Dilmuhamedovot, Somlyai Zoltán, BDPST Zrt, Reviczky Gábor, Thuróczy Szabolcs, Ternovszky Béla, Ternovszki Béla, Gyenes Zsolt, Kis-Marics Tamás, Odrobina Tamás, Barisz Arénában, Krasznai Mátét, magyar erős, kormány egyik, magyar családok, világ szinte, nemzetközi pályázat, tárlatot bemutató, kiállítás főszervezője, csapattól kapott, dobogó második, tokiói paralimpiai, keddi nyitónapon, kilencedik volt, kategóriás küzdelmeiben, magyar szövetség, olasz körverseny, több százezer, sajtótájékoztatón Kaiser, érdeklődők szeptember, pályázattal kapcsolatos, pályázók bármilyen, magyar építészeti, otthonteremtés előtt, nemzetközi hitelminősítőnél, kormányzat hatékonyságát, hosszabb ideje,
© 2013 TVN.HU Kft.