Belépés
Koronavírus - Ellenzéki képviselők a honvédelmi bizottság összehívását kezdeményezik
... indokolta me...
2020-03-25 09:41:37
Koronavírus - Operatív törzs: folyamatos az új eszközök beszerzése
... hárommillió maszk, százezer teszt és 86 lélegeztetőgép érkezett repülőn Kínából.
Hangsúlyozta: az eszközök utánpótlása, új eszközök beszerzése folyamatos, a jelenlegi készletek és a tervezett beszerzések biztosítják a megfelelő mennyiségű védőeszközt az egészségügyi dolgozóknak és azoknak, akik közvetlen érintkezésbe kerülhetnek fertőzöttekkel.
Arra a kérdésre, kik kap...
2020-03-24 14:23:08
Washington egymilliárd dollárral csökkenti az Afganisztánnak nyújtott támogatás összegét
... tervezetét, minthogy további támogatás-csökkentéseket akar végrehajtani, sőt átgondolja azokat a jövőbeli felajánlásait is, amelyeket az Afganisztán számára rendezett donorkonferenciákra tervezett. Jövő évben Washington ismét egymilliárd dollárral tervezi csökkenteni a támogatást a tájékoztatása szerint.
Mike Pompeo a döntést az Asraf Gáni elnök és a választás után az államfő...
2020-03-24 07:04:20
Koronavírus - Szükségállapotot hirdettek Szerbiában
... így a képviselőház nem tud összeülni, a törvény viszont lehetőséget ad arra, hogy a három legfőbb méltóság közö...
2020-03-15 21:43:56
Benkő: elkészült az új nemzeti biztonsági stratégia
... létrehozását, a Magyar Honvédség Parancsnokságának Székesfehérvárra költöztetésének folytatását, a hadkiegészítési rendszer átalakítását, a 2020-as Zrínyi Miklós emlékévre, valamint a jövő nyárra tervezett repülőnapra való felkészülést. A 2020-as év várható fejlesztéseit bemutatva azt mondta, az eszközök ütemterv szerint érkeznek.
Szólt arról is, hogy a budapesti honvédkórház...
2020-02-04 13:41:46
Szíria - Ankara: tájékoztatták Moszkvát a török csapatmozgásról Idlíbben
... kilenc pedig megsebesült Idlíbben a szíriai kormányerők tüzérségének támadásában. A minisztérium aláhúzta: a damaszkuszi erők annak ellenére adták le a lövéseket, hogy Ankara a katonák tervezett pozíciójáról előre tájékoztatta őket. Ismertették azt is, hogy Törökország erősítésnek küldte Idlíbbe a katonai egységeket azzal a céllal, hogy megakadályozza az ott folyó harcok folytatód...
2020-02-03 13:31:46
Szíria - Több török katona meghalt Idlíbben szíriai tüzérségi tűzben
... katonai egységeket azzal a céllal, hogy megakadályozza az ott folyó harcok folytatódását. A tárca aláhúzta: a damaszkuszi erők annak ellenére adták le a lövéseket, hogy Ankara a katonák tervezett pozíciójáról előzetesen tájékoztatta őket.
A minisztérium hozzátette: a török tüzérség a szükséges mértékben azonnal válaszolt a szíriai támadásra, "bemért, valamint megsemmisített c...
2020-02-03 08:01:20
Líbia - Erdogan: Törökország nem vonakodik "megleckéztetni" Haftart
... parlamenti frakcióülés előtt újságíróknak úgy nyilatkozott: ha Haftar így folytatja, a líbiai polgárháború befejezését elősegíteni hivatott berlini folyamatnak, és a január 19-én vasárnapra tervezett ottani találkozónak nem lesz értelme. "Nyilvánvalóvá vált, hogy ki akar békét, egységet és ki háborút" - fogalmazott a török diplomácia vezetője.
Az Anadolu török hírügynökség a ...
2020-01-14 13:59:46
Johnson: ha a Amerikának nem kell a jelenlegi iráni nukleáris megállapodás, akkor másikat kell kötni
... Irán, mindenekelőtt az Egyesült Államok és Irán között.
Hozzátette: a brit kormány nem számít a feszültség további eszkalálódására.
A brit EU-tagság megszűnése (Brexit) után tervezett szabadkereskedelmi megállapodásról a brit miniszterelnök azt mondta: bízik abban, hogy ezt sikerül az idei év végéig tartó átmeneti időszak lejárta előtt elérni az Európai Unióval.
Ar...
2020-01-14 11:19:34
Líbia - Erdogan és Conte reményét fejezte ki, hogy a felek tűzszüneti megállapodást kötnek Moszkvában
... jelezte: ő, Conte és Vlagyimir Putyin orosz államfő is eltökélt abban, hogy részt vegyen a líbiai polgárháború befejezését elősegíteni hivatott berlini folyamat január 19-én vasárnapra tervezett találkozóján.
Erdogan közölte: a moszkvai eredménnyel mennek Berlinbe, ahol "stabil alapokra fektetik ezt a dolgot". "Berlinben azért jövünk össze, hogy vezetőkként még inkább megszil...
2020-01-13 17:22:18
1 2 3 ..........37 38 ......56 57 ......74 75 76 
Címkék: Mike Pompeo, Asraf Gáni, Magyar Honvédség Parancsnokságának Székesfehérvárra, Zrínyi Miklós, Egyesült Államok, Európai Unióval, Vlagyimir Putyin, honvédelmi bizottság, török csapatmozgásról, jelenlegi iráni, felek tűzszüneti, eszközök utánpótlása, jelenlegi készletek, tervezett beszerzések, megfelelő mennyiségű, egészségügyi dolgozóknak, jövőbeli felajánlásait, tájékoztatása szerint, választás után, törvény viszont, három legfőbb, hadkiegészítési rendszer, 2020-as Zrínyi, jövő nyárra, eszközök ütemterv, budapesti honvédkórház, szíriai kormányerők, minisztérium aláhúzta, damaszkuszi erők, katonák tervezett, katonai egységeket, tárca aláhúzta, minisztérium hozzátette, török tüzérség, szükséges mértékben, szíriai támadásra, líbiai polgárháború, január 19-én, török diplomácia, brit kormány, feszültség további, brit EU-tagság, brit miniszterelnök, moszkvai eredménnyel, szükségállapotot, székesfehérvárra, eszkalálódására, megállapodásról, csapatmozgásról, költöztetésének, hadkiegészítési,
© 2013 TVN.HU Kft.