Belépés
Lengyel szakértők idén másodszor vizsgálják Lech Kaczynski néhai elnök lezuhant gépét
... jelentésében a katasztrófáért a repülőgép pilótáit tette felel...
2019-10-28 15:11:53
Medvegyev: Oroszország Szerbia mellett áll
...
Dmitrij Medvegyev a Belgrád felszabadításának 75. évfordulója alkalmából szervezett ünnepségre érkezett a szerb fővárosba. Ezen a napon a szerbek azt ünneplik, hogy 1944. október 20-án 11 napig tartó véres harcok után a Jugoszláv Népfelszabadító Hadsereg és a Vörös Hadsereg bevette az addig német ellenőrzés alatt álló jugoszláv fővárost.
Az Aleksandar Vucic szerb államf...
2019-10-19 20:12:25
Török offenzíva - Erdogan: Ankara szíriai arab szövetségesei betörhetnek az északnyugat-szíriai Manbídzs térség
...
A török államfő az isztambuli Atatürk repülőtéren tartott sajtótájékoztatót, mielőtt Azerbajdzsánba indult hivatalos látogatásra.
Erdogan kifejtette: Törökország és az Egyesült Államok annak idején arról állapodott meg, hogy az YPG - amelyet Ankara terrorszervezetnek, Washington ugyanakkor szövetségesének tekint - 90 napon belül elhagyja Manbídzs térségét. Rámutatott: tö...
2019-10-14 12:31:50
Több halálos áldozata van az amerikai bombázó repülőgép katasztrófájának
... második világháborúban használt - repülőgépen tíz utas és három fős személyzet volt. A gép pilótája nem sokkal a felszállás után jelezte, hogy problémák vannak, és azonnal visszatér a repülőtérre. A visszatéréskor történt a katasztrófa.
A kórházba szállított sérültek egyike a kifutópályán tartózkodó repülőtéri alkalmazott.
A Bradley légikikötőt - amely polgári és katonai...
2019-10-02 21:12:19
Lezuhant egy második világháborús bombázó az amerikai Connecticut államban
... közben rövid repülőútra viszik őket.
A Bradley lég...
2019-10-02 18:01:53
O'Hare története
... Butch-ot lelőtték és a tengerbe veszett. 1949-ben több mint 200000 ember vett részt azon az ünnepségen ahol a chicagói gyümölcsöskert egykori raktárát, átkeresztelték O'Hare Nemzetközi Repülőtérré, a város egyik közkedvelt fiataljának emlékére. Hogy mi köze van ennek a történetnek a sikeres kapcsolatok építéséhez, az kiderül a következő, még fontosabb történetből.

A tis...
2019-10-02 16:50:34
V4-védelmi miniszterek: szorosabbra kell fűzni a V4-ek együttműködését a védelem területén
... munkatárgyalások után közölte: a négy miniszter megvitatta a NATO és az Európai Unió szakmai tevékenységével kapcsolatos időszerű kérdéseket is. A védelmi miniszterek szombaton az ostravai repülőtéren megtekintik a NATO-napok kiállítását, illetve a különféle katonai repülőgépek bemutatóját.
A magyar honvédség légierejét az ostravai NATO-napokon egy darab JAS-39 Gripen vadász...
2019-09-20 17:41:53
Csehországban tanácskoznak a visegrádi országok védelmi miniszterei
... Észak-atlanti Szövetség (NATO) és az Európai Unió (EU) szakmai tevékenységével kapcsolatos időszerű kérdéseket is.
A tanácskozáson részt vevő védelmi miniszterek szombaton az ostravai repülőtéren megtekintik a NATO-napok kiállítását, illetve a különféle katonai repülőgépek bemutatóját.
A magyar honvédség légierejét az ostravai NATO-napokon egy JAS-39 Gripen vadászgép é...
2019-09-19 11:01:31
Megbukott Netanjahu törvényjavaslata a választási helyiségek bekamerázására
...
Az izraeli parlament, a kneszet törvényalkotó bizottságában elbukott a Likud párt indítványa, miután Avigdor Liberman jobboldali nacionalista Izrael a Hazánk (Jiszrael Béténu) nevű pártjának képviselője ellene szavazott.
A sokat vitatott, ellentmondásos törvényjavaslat alapján a pártok megfigyelői kép- és hangfelvételeket készíthettek volna már a szeptember 17-én esedéke...
2019-09-09 15:51:33
Orosz-ukrán fogolycsere - Zelenszkij: ez volt az első lépés az összes ukrán fogoly kiszabadításához
... erőfeszítésért, amit kiszbadításukért tettek.
A kiszabadult 24 haditengerészt - akik a Kercsi-szorosban tavaly történt incidens során estek orosz fogságba - és a többi ukrán foglyot a repülőtérről egyenesen Kijev egy katonai és egy elitkórházába szállították kivizsgálásra, illetve gyógykezelésre. Az egyik kiszabadult fogoly, Mikola Karpjuk, az UNA-UNSZO ukrán nacionalista sz...
2019-09-07 16:31:58
1 2 3 ..............49 50 ........74 75 ........98 99 100 
Címkék: Lech Kaczynski, Oroszország Szerbia, Megbukott Netanjahu, Dmitrij Medvegyev, Jugoszláv Népfelszabadító Hadsereg, Vörös Hadsereg, Aleksandar Vucic, Egyesült Államok, Hare Nemzetközi Repülőtérré, Európai Unió, JAS-39 Gripen, Észak-atlanti Szövetség, Avigdor Liberman, Jiszrael Béténu, Mikola Karpjuk, amerikai bombázó, második világháborús, amerikai Connecticut, védelem területén, visegrádi országok, választási helyiségek, első lépés, összes ukrán, repülőgép pilótáit, szerb fővárosba, addig német, török államfő, isztambuli Atatürk, felszállás után, visszatéréskor történt, kórházba szállított, kifutópályán tartózkodó, tengerbe veszett, ünnepségen ahol, chicagói gyümölcsöskert, város egyik, sikeres kapcsolatok, négy miniszter, védelmi miniszterek, ostravai repülőtéren, különféle katonai, magyar honvédség, ostravai NATO-napokon, darab JAS-39, tanácskozáson részt, izraeli parlament, kneszet törvényalkotó, sokat vitatott, pártok megfigyelői, szeptember 17-én, többi ukrán, repülőtérről egyenesen,
© 2013 TVN.HU Kft.