Belépés
Egy hétre leáll a termelés augusztusban a kecskeméti Mercedes-gyárban
...
A tájékoztatás szerint a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában - kihasználva az augusztus 20-i nemzeti ünnep körüli hosszú hétvégét - augusztus 17-e és 23-a között a gyártás szünetelni fog. A döntés során figyelembe vették a munkatársak eddigi szabadságtervezési igényeit, másrészt ezeken a napokon karbantartási munkálatokat végeznek majd.
A cég közölte: ezek a napok fizetet...
2020-07-13 17:42:15
Koronavírus - Több mint 120 óvintézkedést vezettek be a kecskeméti Mercedes-gyárban
...
Christian Wolff a kecskeméti Mercedes-gyár fényező és összeszerelő üzemeinek bejárása során elmondta: a több hetes leállást követően április 28-án elindított termelés során fokozatosan térnek vissza a normális működéshez.
Első lépésként mindenkinek hozzá kell szoknia a védőintézkedésekhez és a változásokhoz, de alkalmazkodniuk kell ahhoz is, hogy beszállítóik is csak fo...
2020-05-07 17:53:29
Új autóbuszok állnak forgalomba Kecskeméten
...
A kecskemétiek az év elejétől MAN-buszokkal utazhattak, április végén pedig megkezdődött a járműpark teljes megújítása. Ennek keretében negyvenöt új, a kor környezetvédelmi és technológiai elvárásainak megfelelő autóbusz - köztük húsz Mercedes-Benz Reform 500 LE és huszonöt Mercedes-Benz Conecto Next Generation - érkezik Kecskemétre.
A debreceni gyárból első ütemben az ...
2020-04-30 22:19:38
Koronavírus - A Daimler nyeresége 78 százalékkal csökkent az első negyedévben
... fokozatosan beindítani, elsőként a társaság székhelye, Stuttgart mellett fekvő Bad Cannstadtban működő motorgyárban indult el a munka, szigorú fertőzéshigiéniai óvintézkedések mellett. A kecskeméti üzemben április 28-tól gyártanak ismét kocsikat, egyelőre egy műszakban.
A cég korábban közölt adatai szerint az első negyedévben 477 378 darab Mercedes-Benz gyártmányt értékesítet...
2020-04-23 15:22:17
Koronavírus - Kedden újraindul a termelés a kecskeméti Mercedes-gyárban
...
Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. a VASAS és az MTSZSZ szakszervezettel kidolgozott megegyezése értelmében megmaradt minden munkatárs alapbére a kecskeméti gyár újraindítását követően.
A megegyezés eredményeként a dolgozók kisebb pénzügyi áldozathozatalával továbbra is biztosítható a munkatársak munkahelye.
A megállapodás a vakációjuttatás egyszeri csökkent...
2020-04-23 10:31:45
Koronavírus - A kecskeméti Mercedes-gyár meghosszabbította a leállást
...
Emlékeztettek: a Mercedes-Benz márka tulajdonosa, a Daimler március 17-én döntött úgy, hogy két hétre megszakítja a gyártást európai telephelyeinek nagy részén. Ez a döntés a kecskeméti Mercedes-Benz gyárat is érintette, ahol március 20-án függesztették fel a működést.
Az elengedhetetlenül szükséges területek működését továbbra is biztosítják, ezeken a részlegeken a mun...
2020-03-26 22:03:57
Koronavírus - A kecskeméti Mercedes gyár is leáll
... kollektív szerződésnek megfelelően bevezetett munkaidőkeretet alkalmazzák, illetve ezen időszak egy részében kollektív szabadságot rendelnek el. Így biztosítják ebben az időszakban is a kecskeméti gyár munkatársainak fizetését - írják a közleményben.
A most meghozott intézkedések esetleges meghosszabbítása a járvány további alakulásától függ. Mindenhol, ahol a működést továb...
2020-03-18 13:51:40
Szijjártó: 50 milliárd forintos beruházást valósít meg Kecskeméten a Mercedes-Benz
...
A kecskeméti Mercedes-gyárban tartott ünnepségen Szijjártó Péter elmondta: az új présüzem 23 ezer négyzetméteren terül majd el, és gyakorlatilag a gyár préskapacitásának megduplázását eredményezi.
Hangsúlyozta: a beruházással a magyar gazdaság tovább erősödik. A cél az, hogy továbbra is az Európai Unió leggyorsabb növekedési ütemét tudja felmutatni.
Szijjártó Péte...
2020-03-13 18:52:47
A Mercedes is részt vehet az MNB kötvényprogramban
... tervez a programban, hétéves lejárattal.
A Mercedes-Benz magyarországi érdekeltségei 2020-ban jó évre számítanak, arra alapozva, hogy globálisan nő az igény a kompakt autók iránt. A kecskeméti gyár teljes kapacitással fog dolgozni az idén, és egyre több elektromos modell érkezik - jelentették be a cégek vezetői február végén Budapesten, évértékelő sajtótájékoztatón.
Chri...
2020-03-03 21:52:27
A Mercedes magyarországi cégei 2020-ban is jó évre számítanak
... 4018 darab után. A cég árbevétele meghaladta a 113 milliárd forintot, 4,2 százalékkal több volt a 2018. évinél.
A tavaly Magyarországon értékesített Mercedesek 18,5 százaléka a kecskeméti gyárban készült.
Az ügyvezető igazgató tájékoztatása szerint a márka magyarországi kereskedői 200 elektromos és plugin-hibrid modellt adtak el, ez tette ki az eladások 4,2 százalékát. ...
2020-02-26 13:02:07
1 2 3 .8 9 .12 13 16 17 18 
Címkék: Christian Wolff, Mercedes-Benz Reform, Mercedes-Benz Conecto Next Generation, Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft, Szijjártó Péter, Európai Unió, Szijjártó Péte, hétre leáll, termelés augusztusban, kecskeméti Mercedes-gyárban, első negyedévben, kecskeméti Mercedes-gyár, kecskeméti Mercedes, tájékoztatás szerint, augusztus 20-i, gyártás szünetelni, döntés során, munkatársak eddigi, napokon karbantartási, napok fizetet, több hetes, normális működéshez, járműpark teljes, debreceni gyárból, társaság székhelye, kecskeméti üzemben, kecskeméti gyár, megegyezés eredményeként, dolgozók kisebb, munkatársak munkahelye, vakációjuttatás egyszeri, gyártást európai, kecskeméti Mercedes-Benz, elengedhetetlenül szükséges, részében kollektív, most meghozott, járvány további, működést továb, gyár préskapacitásának, magyar gazdaság, kompakt autók, cégek vezetői, tavaly Magyarországon, kecskeméti gyárban, ügyvezető igazgató, márka magyarországi, környezetvédelmi, szakszervezettel, meghosszabbítása,
© 2013 TVN.HU Kft.