Belépés
Csak vidáman
... bevallom. Háromszor.
- Elmesélnéd, édesem?
- Emlékszel, mikor nem kaptunk kölcsönt a házépítéshez? A bankigazgató felajánlotta, hogy...
- Igen, igen. Megértelek. Azért ez szép gesztus volt tőled, drágám, hogy megmentetted a családi fészket. És aztán másodszor?
- Emlékszel, amikor beteg voltál, és nem volt elég pénzünk a műtétre? Nos, akkor a sebész felajánlotta...
2023-04-13 20:00:32
7 egyszerű pszichológiai trükk, amitől azonnal megszeretnek
... miért, de az agyukban pozitív fogalmak alakulnak ki rólunk ennek a tükrözési technikának köszönhetően, és végül azonnal megkedvelnek téged.

2. szabály - A nyitott tenyér gesztus, a bólintás és más testbeszéd trükkök, amelyeket érdemes használni vagy elkerülni.
Próbálj meg kézmozdulatokat használni beszéd közben, mivel ez azt érzékelteti, hogy a beszélő széles...
2023-04-09 21:18:23
Gyulladáscsökkentés - pozitív érzelmekkel
... ember szomorú, frusztrált, rosszkedvű. Míg régebben sok volt az udvarias és előzékeny ember, addig ma az a meglepő, hogy vannak, élnek még ilyen emberek. Pedig egy-egy mosoly, egy kedves gesztus nem kerül semmibe. Ezzel nemcsak embertársainknak teszünk jót, de magunkkal, a saját egészségünkkel is.

Azt eddig is tudtuk, hogy a szervezetben kialakuló gyulladás sokféle krón...
2023-03-19 21:43:45
A boldogság 12 eszköze
... teraszára, újságot olvasunk, fejhallgatót veszünk fel... A lényeg, hogy megszervezzük ezt a szünetet, és egy ideig önmagunkkal legyünk.

Adakozz

Tegyél egy önzetlen gesztust, szólj egy kedves szót egy barátodnak vagy egy idegennek. Adj időt. Csatlakozz egy plébániai vagy egy oratóriumi egyesülethez. Neurológiai vizsgálatok megállapították, hogy a nagylelkű...
2023-01-24 22:31:42
A remény gyertyája A karácsonyi hangulat
... nézzük, hogy mit kaphatnánk vissza, hanem pusztán a segítő szerető szándék vezéreljen bennünket. Nem kell nagy dolgokra gondolnunk, egy kedves szó, egy apró mosoly vagy bármilyen kicsi gesztus is jóleshet embertársainknak.
Mindannyian átéltünk, vagy talán most is átélünk ilyen helyzeteket, amikor eltávozik egy szerettünk közülünk, aki nagyon fontos volt számunkra, amikor szer...
2022-12-04 17:58:00
Hasznos pszichológiai trükkök
... összehozza az embereket.

5. Ha nem vagy elégedett valakinek az ajánlatával, és többet szeretnél kapni, akkor nézz rá kissé csalódott arccal. Nem is gondolnád, hogy ez az egyszerű gesztus mennyire hatásos lehet, hogy változtasson az ajánlatán.

6. Ha valaki nagyon erősen koncentrál a munkára, vagy egy beszélgetésre, akkor elérhető, hogy odaadja az éppen kezében...
2022-10-04 23:26:02
Autóbuszon
... buszvezető. Sok ilyen kedves embert kívánunk magunknak és
nemcsak a 159-es buszon!
Milyen tanulságos történet! Mennyi minden jobbá tehető lenne egy kis
odafigyeléssel! Ez a gesztus a buszvezetőnek szinte semmibe sem
került, mégis több embert is boldoggá tett vele! Innen is gratulálunk és
köszönjük!


...
2021-09-14 07:23:19
Aranyosi Ervin: Rókás kedvű reggel
Élvezem a gyömöszölést,
kedveskedik a kezed,
pláne, ha e kedves gesztus
ételosztáshoz vezet!
Halmozzuk az élvezetet,
jól indul ez a napom,
mosolygok rád, szereteted
ma reggel is megkapom!

...
2021-03-21 07:46:32
NŐnapra - Szeretettel
... isteni vággyal.
Dolgunk, hogy a nadrág térdben jól megkopjon,
s a Hölgyek szemében csillagfény ragyogjon.

Virágos kalapunk előttük emeljük,
s fontos, hogy e gesztust szívből cselekedjük.
Két sort azért mégis a Hölgyekhez írok,
tiszta szívből boldog Nőnapot kívánok.


...
2021-03-08 20:00:18
Egy kedves szó, gesztus
...
2021-02-14 17:09:05
1 2 3 .............44 45 .......67 68 ......88 89 90 
Címkék: Aranyosi Ervin, remény gyertyája, karácsonyi hangulat, bankigazgató felajánlotta, családi fészket, sebész felajánlotta, agyukban pozitív, tükrözési technikának, nyitott tenyér, beszélő széles, kedves gesztus, saját egészségünkkel, szervezetben kialakuló, ideig önmagunkkal, önzetlen gesztust, kedves szót, barátodnak vagy, plébániai vagy, oratóriumi egyesülethez, segítő szerető, apró mosoly, szerettünk közülünk, egyszerű gesztus, éppen kezében, 159-es buszon, buszvezetőnek szinte, nadrág térdben, embertársainknak, kézmozdulatokat, megállapították, odafigyeléssel, egészségünkkel, megszervezzük, pszichológiai, beszélgetésre, ételosztáshoz, buszvezetőnek, felajánlotta, házépítéshez, változtasson, fejhallgatót, megkedvelnek, köszönhetően, megszeretnek, egyesülethez, szervezetben, megmentetted, bankigazgató, gyömöszölést, kedveskedik, önmagunkkal, szeretettel, vizsgálatok, gratulálunk, mindannyian, érzelmekkel, cselekedjük, technikának, csillagfény, érzékelteti, helyzeteket, neurológiai, ajánlatával, karácsonyi, frusztrált,
© 2013 TVN.HU Kft.