Belépés
Út a nő szívéhez: Hogyan ébresszünk szerelmet egy nőben?
... összeakad a két tekintet, ne kapd el a szemed.

Talán evidensnek számít, mégis a mosoly az, ami két ember között láthatatlan hidat képez. A mosoly önbizalmat, biztatást és kedvességet sugároz, és bátorítást ad a férfinak, hogy odalépjen.

Az éles, magas hangszín és a hadarás rossz hatással van a férfiakra. A kellemes orgánumú és jó tempójú beszéd nyugtatóan hat...
2023-05-30 21:00:12
Jó reggelt, jó napot!

Hétvége és három egész napig tart. Kellemes ünnepeket, meleget, kedvességet, egymás felé, ünnepeljük a gyerekeket is sok sok szeretettel, sütikével tortával, fagyival....
2023-05-26 00:40:26
Csak egyszer fogok átmenni ezen a világon
Arra számítok, hogy csak egyszer fogok átmenni ezen a világon. Ezért minden jó dolgot, amit megtehetek, vagy minden kedvességet, amit bármelyik embertársamnak meg tudok mutatni, hadd tegyem meg most. Hadd ne halogassam, és ne hanyagoljam el, mert nem fogok többé ezen az úton járni.

Kvéker közmondás...
2023-04-22 21:42:55
Óz, a hatalmas
Az Óz, a hatalmas (eredeti cím: Oz, the Great and Powerful) egy 2013-ban bemutatott amerikai fantasztikus-kalandfilm.
A film L. Frank Baum Oz, a nagy varázsló című világhírű regénye alapján készült, továbbá egy előzmény az 1939-es Óz, a csodák csodája című film történéseinek.
A film visszanyúl a kezdetekhez és bemutatja, hogyan lett Ózból, a pitiáner kis cirkuszi bűvész...
2023-04-16 09:20:43
7 egyszerű pszichológiai trükk, amitől azonnal megszeretnek
... a személy iránt, aki hagyja, hogy kifejezzük magunkat.
Ezért legyünk türelmes hallgatóságuk, ha azt szeretnénk, hogy valaki azonnal megkedveljen minket. Ha jelentős mennyiségű kedvességet és együttérzést mutatunk, akkor melegszívűnek, empatikusnak és kompetensnek tűnünk, ami növeli annak az esélyét, hogy megkedveljenek.

5. szabály - Ne felejtsd a neveket!...
2023-04-09 21:18:23
20 Ősi Indián Etikettszabály
... már ki van taposva.
4. Mindig légy kedves a vendégekkel. Viseld gondjukat, bánj velük jól.
5. Ne fogadj el semmit, amiről úgy érzed, hogy nem érdemelted ki.
6. Mutass kedvességet minden élő és élettelen iránt, legyen szó emberről, tárgyakról vagy állatról.
7. Tiszteld a többiek véleményét, még akkor is, ha az a tied ellen való.
8. Soha ne támadj hátba senk...
2023-04-07 21:28:29
A virágok jelentése
... de még Ázsiában is. Már az ókori görögök, rómaiak és egyiptomiak is hittek a virágok gyógyító hatásában és érzelmekre ható erejében.

A viktoriánus korban a harangvirág a kedvességet, a pünkösdi rózsa a félénkséget, a tulipán pedig a szenvedélyt jelképezte. Az ókorban a rozmaringot az emlékezés növényének tartották. A virágok, ha még árnyalt formában is, de kommunikációr...
2023-03-09 15:21:34
Pinokkió (1940)
... változik, mert a tündér így jutalmazta meg, mert bátornak, őszintének és önzetlennek bizonyult.
Miután észreveszik hogy életben van, mindenki ünnepel. Tihamér megkö...
2023-02-25 14:28:18
Meg ne utáld, mikor megöregszik
Dr. Tapolyainé Bartha Gizella pszichológus ,,Meg ne utáld, mikor megöregszik" című könyvének utolsó lapjáról idézek néhány sort, a XXI. század emberéhez, mégha elidegenedtünk is egymástól, és magányba zárkózunk.
,,A megbecsülésnek, a tiszteletnek, szeretetnek örülnek az emberek a legjobban, ez pedig nem kerül pénzbe.
A legtöbb fájdalmat az jelenti mind az idősnek, mind...
2023-01-15 12:05:51
Jézus megérinti a leprást
... bicegni Jézustól, de addigra Jézus már elég közel van ahhoz, hogy a férfi a szemébe nézhessen. És lát ott valamit, amit már sok-sok éve nem látott más emberben. Nem gyűlöletet lát. Kedvességet lát. Nem félelmet lát. Együttérzést lát. Nem elutasítást lát. Szeretetet lát. Törődést lát.

És amikor ezt látta Jézus szemében, arcra borult, és könyörgött hozzá, mondván: "Uram, ...
2023-01-06 19:29:13
1 2 3 ..............................96 97 ...............144 145 ...............191 192 193 
Címkék: Indián Etikettszabály, Frank Baum Oz, Tapolyainé Bartha Gizella, virágok jelentése, mosoly önbizalmat, hadarás rossz, kellemes orgánumú, úton járni, 2013-ban bemutatott, nagy varázsló, csodák csodája, film visszanyúl, személy iránt, többiek véleményét, ókori görögök, virágok gyógyító, viktoriánus korban, pünkösdi rózsa, tulipán pedig, szenvedélyt jelképezte, emlékezés növényének, legtöbb fájdalmat, jelenti mind, szemébe nézhessen, megbecsülésnek, embertársamnak, elidegenedtünk, megkedveljenek, etikettszabály, hallgatóságuk, melegszívűnek, pszichológiai, történéseinek, kommunikációr, empatikusnak, pszichológus, együttérzést, kompetensnek, megszeretnek, megkedveljen, tiszteletnek, fantasztikus, kedvességet, vendégekkel, szeretettel, kezdetekhez, láthatatlan, hanyagoljam, megöregszik, önzetlennek, rozmaringot, szeretetnek, elutasítást, szenvedélyt, észreveszik, viktoriánus, harangvirág, félénkséget, egyiptomiak, gyűlöletet, tárgyakról, megtehetek, gyerekeket, ünnepeljük, könyörgött, önbizalmat, bátorítást, nyugtatóan, szeretetet,
© 2013 TVN.HU Kft.