|
|
|
... PÉNTEK:
Reggeli: Főtt kolbász, mustár, tea, citrom, zsemle izléses, már-már esztétikai élményt nyújtó elhelyezése az asztalon, mire a többiek felébrednek, frissen mosott káposztalével, kekszreszelék.
Ebéd: Gőzölgő bableves, csülökpörkölt, uborkasaláta lerajzolása, kiszínezése. 1 szelet kétszersült harmadszor is átsütve, nagy pohár Igmándi.
Vacsora: Hasított karal... |
2011-04-02 17:26:28 |
|
|
|
|
|
|
... tea, citrom, zsemle, ízléses, már-már esztétikai élményt
nyújtó elhelyezése az asztalon, mire a többiek felébrednek. Frissen
mosott káposztalével, kekszreszelék.
Ebéd :Gőzölgő bableves, csülökpörkölt, uborkasaláta lerajzolása, kiszínezése. 1
szelet kétszersült harmadszor is átsütve,nagy pohár
Igmánd... |
|
2011-01-29 07:16:13 |
|
|
|
|