Belépés
Figyelmeztető sztrájkot hirdetett péntek délelőttre az Audi Hungária Független Szakszervezet
... bónuszt.
A tájékoztató szerint a szakszervezet megbízásából a hiteles pénzügyi beszámolók alapján gazdasági szakértők megvizsgálták a Volkswagen csoporthoz tartozó legfontosabb nyugat- és kelet-európai egységeknél 2017-ben regisztrált üzleti és bérekkel kapcsolatos mutatókat.
Az elemzésekből kiderül, hogy a győri Audihoz képest a szlovákiai gyárban dolgozók átlagbérelő...
2019-01-17 19:12:56
A Nemzetközi Beruházási Bank székhelye még az idén Budapestre költözik
... szerint a miniszter rámutatott: a magyar piacon már eddig is aktív bank közvetlen jelenléte tovább bővíti a magyar vállalatok rendelkezésére álló pénzügyi forrásokat, és Budapest a közép-kelet-európai térség egyik legjelentősebb pénzügyi központjává válhat.
Varga Mihály az elmúlt év egyik legjelentősebb pénzügypolitikai hírének nevezte a Nemzetközi Beruházási Bank székhelyéne...
2019-01-17 17:52:22
A khaki szilva
... finom és értékes gyümölcs. A másképpen datolyaszilvának is nevezett narancssárga termést már hazánkban is egyre többen ismerik, szeretik és keresik.

A khaki szilva eredetileg Dél-Kelet Ázsiában, Kínában, Indiában, a Távol-keleten őshonos, sőt Japánban is az. Ide még az őskorban került és szaporodott el.

A távoli vidékeken többféle fajtáját ismerik és termeszt...
2019-01-17 17:13:27
A kutya már több mint 11 ezer éve segíthetett vadászni az embernek
... kisebb zsákmányállatok számának hirtelen, jelentősen megnövekedett a térségben található régészeti maradványok között.
Az ember a kutyát mintegy 14 ezer évvel ezelőtt háziasította a Közel-Keleten, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy ez véletlenül vagy szándékosan történt-e.
A Koppenhágai Egyetem és a University College London közös régészeti csoportjának kutatási eredmé...
2019-01-17 14:32:33
Az ember mint a teremtő [...]
... élőlényt nem kívülről ruház fel a napsütötte levegő azzal, ami belőle mint levegőből eredhet, mint a sasnál, hanem bensejéből ad indítékot, mint az emberi idegrendszer esetében, akkor gondolat keletkezik, pillanatnyi gondolat, a közvetlen jelen gondolata.

Mikor ilyen módon, mintegy ennek a szemléletnek a súlyával terhelten emeltük tekintetünket a magasba, figyelmünk épp...
2019-01-17 14:28:22
KKM: az Eissmann autóipari beszállító cég bővíti nyíregyházi gyárát
...
Az államtitkár hangsúlyozta, Nyíregyháza és a Kelet-Magyarország régió az országnak az a területe, ahol nagy szükség van hasonló színvonalú beruházásokra, a megtelepedett cégek bővítésére.
Norman Willich, az Eissmann-csoport pénzügyi vezetője elmondta, hogy a nyíregyházi gyár eddigi tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy folyamatosan bővítik magyarországi telephelyüket,...
2019-01-17 12:11:45
MK-Ultra - Delta - Black Operations
... meghalni.
Jesse Ventura:
- Vettél részt éles harcban?
Robert Duncan O'Finionan:
- Igen.
Jesse Ventura:
- Hol szolgáltál?
Robert Duncan O'Finionan:
- Dél-Kelet-Ázsia, Közép-Amerika, Dél-Amerika, az összes létező dzsungelben a világon.
Jesse Ventura:
- Tetted ezt melyik szervezet keretein belül? A CIA-nál?
Robert Duncan O'Finio...
2019-01-17 09:48:42
Kiszivárogtak Washington közel-keleti béketervének részletei
... felszámolásraítélt, az izraeli törvények szerint is illegális "előretolt helyőrségekre".
Jeruzsálem közös, de megosztott fővárossá válna, Izrael fővárosa lenne Nyugat-Jeruzsálem, Palesztináé pedig Kelet-Jeruzsálem jelentős része, az ottani arab lakónegyedek többsége.
Az óváros és közvetlen környékének vallási szempontból fontos részei izraeli fennhatóság alatt maradnána...
2019-01-17 09:01:36
Illegális bevándorlás - Századvég: a magyarok többsége továbbra is elutasítja az ellenőrizetlen, tömeges bevánd
... kezeli, 46 százalékuk egyáltalán nem elégedett és 18 százalék számolt be arról, hogy valamennyire elégedett az unió válságkezelési tevékenységével.
A válaszadók 67 százaléka szerint a kelet-közép-európai országok kezelik jobban a bevándorlási helyzetet, míg a brüsszeli intézkedéseket csupán 21 százaléka tartja célravezetőbbnek. "Ezzel összefüggésben aligha meglepő, hogy egy ...
2019-01-16 18:12:43
PM-államtitkár: az adócsökkentés politikája jól működik
...
A tárca tájékoztatása szerint Gion Gábor pénzügyekért felelős államtitkár a magazin kelet-közép-európai fórumán hangsúlyozta: a magyar gazdaság - az uniós átlagot jóval meghaladó - jó teljesítménye mögött a munkavállalókat, a vállalkozásokat és a családokat támogató átgondolt pénzügyi és adópolitikai lépések állnak.
A költségvetés bevételei az adócsökkentések ellenére je...
2019-01-16 15:01:55
1 2 3 ..............1404 1405 .......2106 2107 .......2807 2808 2809 
Címkék: Audi Hungária Független Szakszervezet, Nemzetközi Beruházási Bank, Black Operations, Kiszivárogtak Washington, Varga Mihály, Dél-Kelet Ázsiában, Koppenhágai Egyetem, University College London, Norman Willich, Jesse Ventura, Robert Duncan, Gion Gábor, idén Budapestre, khaki szilva, ember mint, magyarok többsége, adócsökkentés politikája, tájékoztató szerint, szakszervezet megbízásából, hiteles pénzügyi, elemzésekből kiderül, győri Audihoz, szlovákiai gyárban, miniszter rámutatott, magyar piacon, magyar vállalatok, másképpen datolyaszilvának, őskorban került, távoli vidékeken, térségben található, kutyát mintegy, napsütötte levegő, emberi idegrendszer, közvetlen jelen, súlyával terhelten, államtitkár hangsúlyozta, megtelepedett cégek, nyíregyházi gyár, összes létező, izraeli törvények, ottani arab, unió válságkezelési, bevándorlási helyzetet, brüsszeli intézkedéseket, tárca tájékoztatása, magyar gazdaság, uniós átlagot, családokat támogató, költségvetés bevételei, adócsökkentések ellenére,
© 2013 TVN.HU Kft.