Belépés
Távollét
Annak az asszonynak, aki nem szeret, férje jelenléte, annak, aki szeret, férje távolléte kellemetlen.

Ágoston...
2021-09-19 22:21:39
Torokfájás ellen
Fáj, kapar a torka? Vannak rá nagyon jó természetes módszerek!

A torokfájás rendkívül kellemetlen, nemcsak a beszédet, hanem a nyelést is megnehezítheti. A torok fájdalmát a leggyakrabban bakteriális vagy vírusos fertőzés okozza, de a torokirritációért felelőssé tehető a dohányzás, a száraz levegő, de az allergiás reakció is oka lehet a kaparó és fájó toroknak. Vannak ol...
2021-09-18 16:00:07
Szupertáplálékok, melyekkel növelhetjük az energiaszintet
... energiaitalokat. Ezek néhány percig valóban felpörgetnek, de aztán még fáradtabbnak, még nyúzottabbnak és még elcsigázottabbnak érezhetjük magunkat. Ráadásul a túlzott koffeinbevitel még egyéb kellemetlen mellékhatásokat is okozhat, mint például émelygés, hányás, hányinger, erős fejfájás, illetve idegesség.

Léteznek olyan egészséges alternatívák - például az antio...
2021-09-17 21:23:13
Női hőhullámok ellen - természetesen
A hőhullám a menopauza egyik leggyakoribb tünete. Az érintett nők körülbelül háromnegyede tapasztalja meg ezt a kellemetlen tünetet. A jó hír az, hogy nemcsak a tünetek súlyosságát csökkenhetjük, hanem meg is szüntethetjük ezt a nem kívánt állapotot.

Hőhullámot az ösztrogén hormon drasztikus csökkenése okozza, ami megzavarja a hipotalamusz működését és így a test ,,...
2021-09-16 21:10:27
Krónikusfáradtság-szindróma kezelése
... mértékben termel hormont a hipotalamusz, az agyalapi mirigy és a mellékvesék. De előfordulhat az is, hogy a sejtek nem termelnek elegendő energiát és ilyenkor szintén kialakulhat ez a kellemetlen állapot.

Milyen tünetei vannak a betegségnek? Előfordulhat ízületi és izomfájdalom, gyenge koncentráció, de akár memóriavesztés és a megnagyobbodott nyirokcsomók is jelentkezhe...
2021-09-13 23:00:55
A migrén tüneteinek enyhítése egyszerű módszerekkel
A migrén nem más, mint egy nagyon erős fejfájás. Sajnos több kellemetlen tünet is kísérheti, akár hányinger, illetve fény- és hangérzékenység is. A migrént sok minden előidézheti, akár étcsokoládé, bab, ecetes ételek és italok, különböző sajtfélék, alkohol, kiváltképp a vörösbor, hideg és jeges ételek és italok, szárított gyümölcsök és egyes tejtermékek is.

Nagyon sok ol...
2021-09-11 22:32:34
Természetes módszerek a fogak és az íny ápolására
A fogfájás és az ínyfájdalom nemcsak nagyon kellemetlen, de a hangulatunkra is rányomja a bélyeget. Nem beszélve arról, ha fáj a fogunk vagy lüktet az ínyünk, akkor még aludni, pihenni sem tudunk rendesen, éppen ezért mindenképpen lépéseket kell tenni, hogy a fájdalom mihamarabb a múlté legyen.

A fogfájás egyik leggyakoribb oka a fogszuvasodás. Ez ellen nincsenek termész...
2021-09-10 21:40:26
Hogyan előzzük meg a televízió - számítógép okozta migrént
... elkerülése érdekében mindig használjon képernyővédőt és ma már olyan filtert is lehet vásárolni, ami csökkenti a számítógép által kibocsátott kék fény mennyiségét, ezzel is minimalizálva a kellemetlen tüneteket.

Nagyon fontos, ha számítógép előtt dolgozunk, akkor minden 20. percben tartsunk egy kis szünetet, amikor nem a képernyőre fókuszálunk. Mozgassuk meg a szemünket...
2021-09-08 21:38:54
A lábgombásodás megszüntetése természetes módszerekkel
Egyes emberek sokat küzdenek a lábgomba nem túl szép és kellemetlen problémájával. A gondot - mint ahogyan a nevében is benne van -, egy gombafaj okozza. Nagyon nehéz tőle megszabadulni, de egyáltalán nem lehetetlen. Mutatunk is néhány egyszerű és olcsó tippet, amelyek nagyon hatékonyak a lábgombásodás kezelésében.

Nagyon fontos a megelőzés és elméletileg tar...
2021-09-03 22:02:21
Mi történik, ha elég vizet iszunk éhgyomorra?
... ezért egy pohár víz éhgyomorra segít szabályozni a tápcsatornát, és megtisztítja a szervezetet bármilyen hulladéktól.

A kiszáradás az egyik fő oka a fejfájásnak és egyéb kellemetlen élménynek, így a sok vízivás segít megelőzni a kiszáradást, ezért a fejfájást is.

A kiszáradás tünetei közé tartozik:
Fokozott szomjúság

Szájszárazság és duz...
2021-09-01 21:25:38
1 2 3 ..................912 913 .........1369 1370 .........1824 1825 1826 
Címkék: migrén tüneteinek, lábgombásodás megszüntetése, torokfájás rendkívül, torok fájdalmát, leggyakrabban bakteriális, torokirritációért felelőssé, száraz levegő, allergiás reakció, túlzott koffeinbevitel, menopauza egyik, kellemetlen tünetet, tünetek súlyosságát, ösztrogén hormon, hipotalamusz működését, test &#8222, agyalapi mirigy, kellemetlen állapot, megnagyobbodott nyirokcsomók, nagyon erős, ínyfájdalom nemcsak, fogunk vagy, fájdalom mihamarabb, múlté legyen, fogfájás egyik, számítógép által, kellemetlen tüneteket, képernyőre fókuszálunk, gondot &#8211, gombafaj okozza, lábgombásodás kezelésében, szervezetet bármilyen, kiszáradás tünetei, szupertáplálékok, megnagyobbodott, hangérzékenység, energiaitalokat, mellékhatásokat, memóriavesztés, energiaszintet, koffeinbevitel, megnehezítheti, lábgombásodás, képernyővédőt, megszabadulni, megszüntetése, minimalizálva, leggyakrabban, problémájával, nyúzottabbnak, csökkenhetjük, természetesen, hangulatunkra, szüntethetjük, szájszárazság, fogszuvasodás,
© 2013 TVN.HU Kft.