Belépés
Mi állhat a keserű szájíz hátterében?
Önmagában a keserű szájíz is kellemetlen leheletet okoz. De mi is lehet az oka, ha valaki folyton keserű szájízt tapasztal, és sehogy sem tud tőle megszabadulni? Ennek jártunk most utána.

A keserű szájíz hátterében sokféle betegség és egészségi probléma, illetve életmódbeli szokás állhat. A refluxbetegség is kiváltója lehet ennek a problémának, ilyenkor ugyanis a gyomors...
2024-03-09 21:19:45
Búzafű, mint az örök fiatalság elérhető forrása
... képződését.

Mindazoknak, akik krónikus kimerültségben szenvednek, fáradtnak, csenevésznek érzik magukat. Akik nem akarják elfogadni, hogy életmódjuk, táplálkozási szokásaik révén kellemetlen testszaggal, rossz közérzettel éljenek.

Mire alkalmazhatjuk?
Vágás, égés, bőrpír, csípés esetén csepegtessük rá a bőrfelületre.

Komolyabb esetekben, (...
2024-02-14 22:00:37
Koriander, mint természetes belső tisztítószer
... A koriander ösztönzi a nemi hormonok termeléséért felelős belső elválasztású mirigyek működését, segít a menstruációs panaszok gyógyításában. Változókori panaszok esetén csökkenti a kellemetlen fizikai tüneteket.

A koriander olaj erős pozitív hatást gyakorol az emésztőrendszerre. Az olaj segíti az emésztő enzimek és savak termelődését.

A koriander szervezetr...
2024-02-11 23:31:56
Mi mindenre jó a só, mire használhatjuk fel?
... lábunk, akkor áztassuk meleg vízben, amelyhez előzőleg Epsom-sót is adtunk, amely nagyon hatékonyan csillapítja az izomfájdalmat, hiszen a magnéziumnak is gazdag forrása.

A kellemetlen leheletnek sok oka lehet, többek között ezt a problémát kiválthatja, ha lepedék van a nyelven, illetve a szájszárazság is megváltoztatja a leheletet. Én gyakran készítek olyan szájvizet, ...
2024-02-08 22:26:49
Fokhagymával a demencia és az Alzheimer-kór ellen
... egészségünk szempontjából előnyös, hanem nagyon tápláló is, azonban mint mindenből, ebből a gyógynövényből is lehet túl sokat fogyasztani. Ez esetben olyan tünetekkel kell számolnunk, mint a kellemetlen lehelet, a vérzés fokozott kockázata, emésztési problémák és a savas reflux.

A fokhagymát a legjobb nyersen fogyasztani, hiszen így minden aktív tápanyag megmarad benne,...
2024-01-03 23:48:54
Nem csak vesekő képződik - máshol is kialakulhatnak kövek
... mandula segíthet kiszűrni a betegségeket okozó baktériumokat. Itt akár olyan ételmaradékok is összegyűlhetnek, amelyekből úgynevezett mandulakövek alakulnak ki. Tünetei a torokfájdalom, a kellemetlen lehelet, illetve a mandulán fehéres bevonat képződik. Ha semmilyen módon nem akarnak eltávozni ezek a kövek, akkor akár még műtétre is szükség lehet.

A hólyagban is keletke...
2023-12-16 23:39:45
A köménymag nem csak emésztésre kiváló
... rá.

Olyan fitonutriensek is megtalálhatók benne, amelyek elősegítik a hörgők relaxációját, ez pedig nemcsak az asztma tüneteinek csökkenését idézheti elő, hanem a hörghurut kellemetlen velejáróit is minimalizálhatja.

A köménymagkivonat a bőr védelmét is ellátja, hiszen csökkenteni tudja a szabad gyökök számát a bőrben. Emellett bőségesen tartalmaz olyan ásván...
2023-12-15 22:04:26
A fahéjas méz optimális egészséget biztosít
... ősszel van igazából a pollenszezon, azonban nagyon sokan allergiásak a pollenre és a virágporra. A rendszeres mézfogyasztással viszont csökkenhetnek az allergiás reakciók és az allergia kellemetlen tünetei.

A fahéj is tele van értékes antioxidánsokkal, amelyek megvédhetnek bennünket a neurodegeneratív betegségektől, mint amilyen a demencia és az Alzheimer-kór.
...
2023-12-12 00:13:34
Lúgosító menta
... szemben.

2, A menta kiváló méregtelenítő, eltávolítja a vérből a felhalmozódott törmeléket.

3, Megfázás, influenza: a mentol képes csökkenteni az influenza és nátha okozta kellemetlen tüneteket. Jellegzetes, erős aromája tisztítja a légutakat, az orrot, a torkot és a tüdőt, csökkentheti a krónikus köhögés szimptómáit, allergia során is kedvező hatása lehet. E...
2023-12-10 00:42:17
Jó emésztést biztosító gyógynövények
... gyors sebgyógyulásban, a vérzés csillapításában, a gyulladás csökkentésében. Ezen kívül oldja a szorongást, javítja az emésztési problémákat, csökkenti a vérnyomást és enyhíti az asztma kellemetlen tüneteit is.

A koriander és a koriandermag rendszeres fogyasztása csökkentheti a magas vércukorszintet, segíthet az emésztési problémák enyhítésében, a koleszterinszint javít...
2023-12-05 21:30:58
1 2 3 ........31 32 .....47 48 .....62 63 64 
Címkék: keserű szájíz, örök fiatalság, koriander ösztönzi, nemi hormonok, menstruációs panaszok, kellemetlen fizikai, koriander olaj, olaj segíti, emésztő enzimek, koriander szervezetr, kellemetlen leheletnek, problémát kiválthatja, kellemetlen lehelet, vérzés fokozott, savas reflux, legjobb nyersen, betegségeket okozó, mandulán fehéres, hörgők relaxációját, asztma tüneteinek, hörghurut kellemetlen, szabad gyökök, rendszeres mézfogyasztással, allergiás reakciók, allergia kellemetlen, neurodegeneratív betegségektől, menta kiváló, felhalmozódott törmeléket, mentol képes, krónikus köhögés, vérzés csillapításában, gyulladás csökkentésében, emésztési problémákat, asztma kellemetlen, koriandermag rendszeres, magas vércukorszintet, emésztési problémák, koleszterinszint javít, köménymagkivonat, mézfogyasztással, neurodegeneratív, koleszterinszint, antioxidánsokkal, minimalizálhatja, vércukorszintet, összegyűlhetnek, csillapításában, sebgyógyulásban, kimerültségben, csökkentésében, alkalmazhatjuk, refluxbetegség,
© 2013 TVN.HU Kft.