Belépés
Böjte Csaba szerint ha az orvosok azt mondják, hogy kell az
... hálás a magyar egészségügynek magyar adófizető állampolgárként is.
December elején engedték ki a kórházból, akkor azt gondolta, hogy jól van, de mire hazaért, verte a hideg és kellemetlenül érezte magát. Utána még két hétig ült otthon, de mára csak az alvászavar maradt a tünetek közül, nehezen tud elaludni.
A dévai otthon gyermekei, dolgozói közül tavasszal - mint elm...
2021-01-12 13:10:32
Mit tesz velünk a hideg?
... hangulatunkra, hanem azért is, mert sok mindent kivált a szervezetünkben. Cikkünkben mutatunk néhányat közülük.

Mindenki tapasztalta már, hogy amikor hideg van és fázik, akkor kellemetlenül érzi magát, és elkezd vacogni, reszketni.

De mi is történik ilyenkor velünk?
Amikor fázunk és didergünk, komoly reakció zajlik a szervezetünkben. Reszketünk, és azt é...
2020-11-05 19:42:44
Amit mikróban nem szabad melegíteni
... megingott a mikrohullám biztonságosságában, a mai napig szinte konyháról konyhára használják a gépet, hiszen gyors, és egyszerű vele ételeket és italokat melegíteni. A folyamat azonban kellemetlenül is végződhet, ha az ember nem elég tájékozott a mikróhasználatot illetően: egyes főtt ételek újramelegítve egészségtelenné válhatnak, de akár ételmérgezést is okozhatnak.

Sp...
2020-10-24 12:55:51
Az ekcéma otthoni kezelése
... hólyagocskák is megjelenhetnek, melyek folyadékkal telnek meg, idővel kifakadnak, s ez elősegítheti a betegség továbbterjedését, azaz a bőr egyre nagyobb felülete lehet ekcémás. Igen kellemetlenül viszket és könnyen felülfertőződik, így különös odafigyelést és gondoskodást igényel. Mutatunk néhány olyan otthoni módszert, melyek segíthetnek a tünetek csökkentésében, és akár még az ...
2020-09-01 22:55:15
Putyin: Moszkva és Kijev viszonya nem a Krím elcsatolása miatt romlott meg
... minszki megállapodásokban vállalt ukrán kötelezettségek teljesítésével érhető el, ezen a téren pedig "semmilyen lépés" sem történ Kijev részéről.
A szóvivő elismer...
2020-07-12 18:32:31
Ökölvívó olimpiai selejtező - Gálos Roland tokiói kvótát szerzett
... miatt a hétfő esti programot követően nem folytatódik a viadal.
A torna további programjának törlése a magyarok közül Fodor Milánt (63 kg) és Pribojszki Katát (60 kg) érinti kellemetlenül, mivel a 12 fős küldöttségből - Gáloson kívül - már csak ők maradtak versenyben. Ráadásul Fodor kedden szintén kvótáért lépett volna szorítóba.
Hétfőn korábban Kozák László (69 kg), Ba...
2020-03-17 07:26:54
Áll a bál a Barcánál: a klubelnöktroll sereget vetett
... egymillió eurót fizetett a szolgáltatásért, és az átutalásokról bizonyító erejű dokumentumai vannak az ügyet kirobbantó újságíróknak. Mondani sem kell, a Barcát és Bartomeu-t különösen kellemetlenül érinti az ügy, pláne azok után, ahogy Ernesto Valverde menesztését kezelték, illetve a Messi-Abidal csörte során sem voltak a helyzet magaslatán.

- A cikk megjelenése ...
2020-02-18 18:16:03
Megbukott az alkotmánybíróságon a román kormány két, felelősségvállalással előterjesztett tervezete
... ingyenes közszállítástól, és "időtlen időkig" meghosszabbítja az ingázók biztonságát veszélyeztető felelőtlen szállítási cégek működési engedélyét.
A miniszterelnököt azért is kellemetlenül érintette a döntés, mert szerdán egy újabb kormányzati felelősségvállalás miatt tartózkodott a parlamentben. Marcel Ciolacu szociáldemokrata házelnök meg is ragadta az alkalmat és a szószé...
2020-01-29 15:42:54
Stagnáláshoz közeli állapotban maradt az euróövezet magánszektora decemberben is
... beszerzésimenedzser-index (BMI) 50,9 pontra, négyhavi csúcsra emelkedett a novemberi és októberi 50,6 pontról. Ez meghaladja ugyan a decemberre előzetesen közölt, ugyancsak 50,6 pontot, ám így is kellemetlenül közel áll a teljesítmény növekedését a csökkenéstől elválasztó 50 pontos határhoz.
Az euróövezetben domináns szerepet játszó szolgáltatóipar beszerzésimenedzser-indexe ...
2020-01-06 10:51:17
Stagnáláshoz közeli állapotban maradt az euróövezet magánszektora novemberben
... szolgáltatóipari adatokból képzett, átfogó beszerzésimenedzser-index (BMI) az októberivel megegyező szinten, 50,6 ponton maradt. Ez meghaladja ugyan az előzetesen közölt 50,3 pontot, ám így is kellemetlenül közel áll a teljesítmény növekedését a csökkenéstől elválasztó 50 pontos határhoz.
Az euróövezetben domináns szerepet játszó szolgáltatóipar beszerzésimenedzser-indexe 51,...
2019-12-04 11:31:17
1 2 3 .................57 58 .........86 87 .........114 115 116 
Címkék: Böjte Csaba, Gálos Roland, Fodor Milánt, Pribojszki Katát, Ráadásul Fodor, Kozák László, Ernesto Valverde, Marcel Ciolacu, ekcéma otthoni, klubelnöktroll sereget, román kormány, euróövezet magánszektora, magyar egészségügynek, alvászavar maradt, tünetek közül, dévai otthon, folyamat azonban, mikróhasználatot illetően, betegség továbbterjedését, tünetek csökkentésében, téren pedig, szóvivő elismer, hétfő esti, torna további, magyarok közül, átutalásokról bizonyító, ügyet kirobbantó, helyzet magaslatán, cikk megjelenése, ingázók biztonságát, miniszterelnököt azért, újabb kormányzati, decemberre előzetesen, teljesítmény növekedését, csökkenéstől elválasztó, euróövezetben domináns, októberivel megegyező, előzetesen közölt, szociáldemokrata, mikróhasználatot, szolgáltatóipari, továbbterjedését, miniszterelnököt, szervezetünkben, kötelezettségek, állampolgárként, felülfertőződik, egészségtelenné, szolgáltatásért, szolgáltatóipar, közszállítástól, meghosszabbítja, klubelnöktroll, előterjesztett,
© 2013 TVN.HU Kft.