Belépés
Gál Sándorra emlékezünk
... tervezett bemutatókat, hogy majd együtt, s akkor a na...
2022-05-19 06:37:28
Spurgeon - Május 19
... Krisztus nevét!

Isten megszentelte a börtönőr házát és az egész háznép boldogan szolgált az Úrnak. Igaz, - ahogy a világ mondaná -, hogy szomorú jövő várt rájuk; mert számolniuk kellett azzal, hogy üldözni fogják őket, és sokat szenvednek majd.

De - biztosra vehetitek - ha tudták volna, hogy halált kell szenvedniük, amiért hívőkké lettek, mégis örvendeztek vo...
2022-05-18 22:10:53
Dáma Lovag Erdős Anna versei
... szemükben még ott lobog a keresztek sora
S a Don kanyarban néma csend honol
Az Isten tudja csak ,mily sok áldozat
Alussza álmát a jeltelen sír alatt
Csak ő tudja miért kellett veszíteni sok magyart

Elmentek az évek,csendben ,el
Róluk csak a kegyetlen szél énekel
Hogy fagytak meg hős fiak
Áldozatként ott túl ,a Don alatt

De e...
2022-05-16 20:00:29
Fodrász
Reggel boltban kezdtem a napot, mert elfogyott a kenyér itthon. Aztán mentem aludni, mert kemény volt az éjszaka. Az ebéd készen volt, csak melegíteni kellett a csirkét, majd mentem fodrászhoz, Gabit gyermekkorom óta ismerem, a 80-as évek közepe óta járok hozzá. Kellemes baráti légkörben nyír meg.
Ma még sütök húst és pihenek, mert holnap oktatás lesz. ...
2022-05-16 14:23:07
Hadd áruljak el valamit. Túlélted azt, amibe más belehalt
... másokért, amikor érted senki, és hitet adtál ott, ahol a remény is halni látszott. Öleltél, amikor a szíved megszakadni készült, és erőt adtál, talán az utolsó cseppet. Az vagy, akivé válnod kellett, és hozzon az élet bármit, azzá leszel, amivé válnod kell. Mert erős vagy, erősebb, mint hinnéd.
Történjen bármi, ne félj! Van múltad, amibe kapaszkodhatsz, van jelened, ami erőt...
2022-05-16 07:31:34
Ukrajnai szerencsétlen embereknek...
... érdemlik a munkában megfáradt öregek, a napi gondokkal küszködő, dolgozó emberek.
Azok a szerenc...
2022-05-16 01:00:46
Egy órát töltöttem a bankban apámmal, mivel pénzt kellett-
..."Egy órát töltöttem a bankban apámmal,
mivel pénzt kellett utalnia. Nem tudtam ellenállni magamnak és megkérdeztem...
"Apa, miért nem aktiváljuk az internetes bankolásodat? "
"Miért tennék ilyet? " Kérdezte...
"Nos, akkor nem kell itt töltened egy órát olyan dolgokért, mint az áthelyezés.
Akár online is vásárolhatsz. Minden olyan könnyű lesz!"
Annyira ...
2022-05-15 18:05:01
Bécs- szavalóverseny
... is.
A kishatáron mentünk át Ausztriába reggel, integetős volt. Jó helyen találtam parkolót, szombaton Bécs ingyenes. A szavalóverseny is jó hangulatú volt, sokat dolgoztunk Zsókával, kellett a tapasztalat. Volt egy kis protokoll is, ott volt az EMMI egyik államtitkára, az innsbrucki főkonzul, a nagykövet úr, rektor úr a Pázmáneumból. És Csibi Kriszti (Magyarság háza), akivel ...
2022-05-15 06:39:07
Kakkklegendák
... kakukkol, három napig esni fog az eső, de azt is, hogy kakukká válik, aki az ördöggel szövetkezik, hiszen ha már mágikus erőt tulajdonítottak ennek a rigónál alig nagyobb madárnak, hinniük kellett abban is, hogy hatalma van.

a kakukkos órákat is azért kezdték készíteni, hogy a benne lakó kakukk megóvja a házat.

Hogy miért rakja a kakukk a más fészkébe a tojás...
2022-05-14 18:09:16
Tanulságos történetek 2.
... a kollégája 3 nappal a projekt vége előtt elment betegállományba... Kezébe temeti az arcát. "Mikor lesz ennek vége?" - kérdezi magától.

Aztán eszébe jut a gyerek. "Talán nem kellett volna így bánnom vele... Lehet, hogy csak egy ártatlan kérdés volt, és én értettem félre, azért mert úgy érzem, a környezetemben már mindenki rajtam élősködik." - gondolja magában, és elindu...
2022-05-12 21:00:20
1 2 3 .....5982 5983 ...8973 8974 ...11963 11964 11965 
Címkék: Dáma Lovag Erdős Anna, Csibi Kriszti, órát töltöttem, bankban apámmal, börtönőr házát, egész háznép, világ mondaná, keresztek sora, kegyetlen szél, kenyér itthon, ebéd készen, 80-as évek, szíved megszakadni, utolsó cseppet, élet bármit, munkában megfáradt, napi gondokkal, internetes bankolásodat, órát olyan, kishatáron mentünk, innsbrucki főkonzul, ördöggel szövetkezik, rigónál alig, kakukkos órákat, benne lakó, projekt vége, ártatlan kérdés, betegállományba, tulajdonítottak, szavalóverseny, kapaszkodhatsz, környezetemben, kakkklegendák, szerencsétlen, vásárolhatsz, pázmáneumból, államtitkára, megszentelte, bankolásodat, megkérdeztem, gyermekkorom, bemutatókat, áldozatként, örvendeztek, szenvedniük, megszakadni, tapasztalat, szövetkezik, emlékezünk, történetek, ellenállni, tanulságos, melegíteni, internetes, aktiváljuk, áthelyezés, embereknek, ausztriába, számolniuk, szenvednek, dolgoztunk, fodrászhoz, innsbrucki, kishatáron, szombaton, hangulatú, integetős, élősködik, kanyarban, keresztek, készíteni,
© 2013 TVN.HU Kft.