Belépés
Double quick kézipumpa - Intex
tartozik hozzá. Így valóban nagyon sokoldalú a pump...
2018-04-25 08:26:33
A Star Wars-rajongók már gyülekeznek a film premierjére
... helyzet, a filmre már online, jegyelővételben történelmi nagyságrendben keltek el a jegyek, de a jegyirodák szerint a premier hetére még mindig bőven van belépő.
A tíznapos kempingezésre berendezkedő rajongói mag nem is a jegypénztárhoz áll sorba, a hagyomány és a közösségi élmény motiválja őket.
"Igen, még nagyon sokat kell várni. Nem, nem vagyunk őrültek" - mondta el ...
2015-12-09 12:40:15
Orbán: a természetjárás fejlesztése az országépítés fontos része
... négyágyas szobákban 22 hely található. Emellett 32 bakancsos turistát is el tudnak helyezni az épületben. Továbbá egy, mozgáskorlátozottak számára fenntartott szobát is kialakítottak, és kempingezésre is van lehetőség.
Mindezeken felül közösségi terek, mosóhelyiség, bisztró, túrafelszereléseket árusító bolt, meditációs szoba is található a zarándokszállásként is funkcionáló t...
2015-09-19 13:32:28
Megvan hát a libsi zsibvásár első halottja is!
... fesztivál főszervezője az Origónak azt mondta, hogy a fiatal a sziget gáton túli részén sátrazott, ahol nem lett volna szabad.
A baleset egy figyelmeztető táblákkal tiltott, kempingezésre nem alkalmas, a fesztivál területén kívüli, elzárt, de alapvetően is nehezen megközelíthető helyen, az ártéren történt.
Egy több száz kilós faág zuhant a sátorra, a fiatalt nem sikerült...
2015-08-17 21:46:42
Sziget - Faág ölt meg egy fiatal német férfit
... azonnal a helyszínre érkezett és megkezdte az újraélesztést, de már nem tudtak segíteni a súlyosan sérült német fiatalemberen.
A ...
2015-08-17 13:31:48
Hova tovább magyar gazdaság?
... magyar termékek védelme. Ár,-eső,- és egyéb természet adata vizek befogadására alkalmas hatalmas víztárózok, csatornahálózatok kiépítése locsolásra, haltenyésztésre, vízi sportokra, kempingezésre, Stb.. (Lásd Tisza tó)
6, Oktatás,- egészségügy, - mezőgazdaság, annak feldolgozó kereskedelmi ipara, építő, és a többi meghatározó könnyűipar ipar és talpra állítása, amelyek nél...
2015-02-07 10:21:18
Balaton Sound - Szerdától Zamárdiban elektronikus zenei fesztivál
... kombinált és VIP bérletekkel lehet bejutni a Balaton Soundra, miután a bérletek öt héttel a kapunyitás előtt elfogytak. Bővül a Sound területe: a korábbi fesztiválhelyszín mellé az eddig kempingezésre használt vízparti területekre is színpadok és partihelyszínek költöznek, de más irányban bővítik a kempingterületeket is.
Valamennyi fő programhelyszín mozdul, ezzel együtt bővü...
2014-07-05 09:32:05
Balaton Sound - Sander van Doorn, Lindström, Roni Size is lesz
... sátrat verőket. A fesztivál részletes programja a www.balatonsound.hu oldalon érhető el.
A közlemény szerint bővítik a Sound területét. A korábbi fesztiválhelyszín mellé az eddig kempingezésre használt vízparti területekre is színpadok és partihelyszínek költöznek, de más irányban bővítik a kempingterületeket is.
Valamennyi fő programhelyszín mozdul, ezzel együtt bővül a...
2014-06-04 14:03:35
Film
... gondoltam szépen álomba ringat a történet, legfeljebb ha izgalmasabb, akár végig is nézhetem.

Egyszerű kezdés, egy már nem is olyan fiatal pár (de azért öreg sem) kempingezésre utazik egy csodás tó mellé. Települnek, a közelbe még senki, csak egy fura kisfiúval találkoznak, békén hagyják. Amint heverésznek és évődnek a parton, nem messze tőlük érkezik egy ...
2013-08-15 19:29:53
TÜNDÉRI Szuzika BARÁTNŐMTŐL!
... lassan hogy fiú vagyok vagy lány! Ezt nagyon hosszú lenne
leírni, majd felhívlak!
Már muszáj a "nyaralással" kapcsolatos tennivalókra koncentrálnom,
nem egyszerű egy kempingezésre felkészülni...
Hanika Kutyapanzióba lesz, nagyon sajnálom!!!

Nektek kívánok Minden Jót!
Nagyon vigyázz Magadra, tudod, hogy fontos vagy nekem is!
Legyen szép, s...
2013-07-20 12:37:30
1 2 
Címkék: Star Wars-rajongók, Balaton Sound, Szerdától Zamárdiban, Roni Size, Lásd Tisza, Balaton Soundra, Hanika Kutyapanzióba, Minden Jót, film premierjére, természetjárás fejlesztése, országépítés fontos, libsi zsibvásár, fiatal német, jegyirodák szerint, premier hetére, tíznapos kempingezésre, közösségi élmény, sziget gáton, figyelmeztető táblákkal, fesztivál területén, ártéren történt, több száz, helyszínre érkezett, súlyosan sérült, többi meghatározó, kapunyitás előtt, korábbi fesztiválhelyszín, eddig kempingezésre, fesztivál részletes, közlemény szerint, fura kisfiúval, kempingezésre felkészülni, partihelyszínek, jegyelővételben, programhelyszín, haltenyésztésre, nagyságrendben, megközelíthető, természetjárás, jegypénztárhoz, kempingezésre, kialakítottak, figyelmeztető, kutyapanzióba, fiatalemberen, újraélesztést, koncentrálnom, elektronikus, berendezkedő, országépítés, mezőgazdaság, főszervezője, mosóhelyiség, befogadására, tennivalókra, kereskedelmi, balatonsound, kapcsolatos, nyaralással, barátnőmtől,
© 2013 TVN.HU Kft.