Belépés
Szijjártó: a magyar gazdaság sikerét a magyar emberek munkája jelenti
... Így lehetett biztosítani, hogy a veszélyhelyzetben a magyar gazdák által megtermelt alapanyagok, megfelelő módon feldolgozva egészséges, biztonságos és kiváló minőségű élemiszerekként kerülhettek a magyar családok asztalaira.
Emlékeztetett: a versenyképesség-növelő program a gazdaságvédelmi intézkedések egyike, amelyet a beruházásokat vállaló és indító társaságok támogatásár...
2020-07-29 07:06:53
Koronavírus - Közelít a húszezerhez a szerbiai fertőzöttek száma
... 26 maradt. A koronavírus-járvány kezelésével megbízott válságstáb legfrissebb döntése értelmében mindazok, akiknek pozitív lett a koronavírustesztjük, valamint azok, akik kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel, 21 napos karanténra kötelezhetők.
Bosznia-Hercegovinában az utóbbi 24 órában 7179-ről 7411-re nőtt a nyilvántartásba vett fertőzöttek száma. Heten haltak bele a...
2020-07-16 10:51:53
Besúgással vádolják a Román Nemzeti Bank immár csaknem harminc éve funkcióban levő elnökét
... élelmiszerellátási gondokkal, a televízióban sugárzott adásokkal. Az átvilágító bizottság szerint ezek a jelentések kimerítik a besúgást, hiszen az érintettek a román hatóságok látókörébe kerülhettek.
Isarescu múltjáról már három évvel ezelőtt is cikkezett a román média, akkor a Pressone.ro oknyomozó hírportál azt írta, hogy a BNR elnöke állítólag a román külföldi hírszerzés ...
2020-06-25 20:22:29
Koronavírus - Átfogó kontaktkutatási program kezdődik Angliában
... meghallgatásán közölte, hogy a kormány 25 ezer kontaktkutatót toborzott. Az ő feladatuk lesz annak felderítése, hogy a koronavírus által szűrővizsgálattal bizonyítottan megfertőződöttek kikkel kerülhettek a szűrés előtt olyan közeli kapcsolatba, hogy átadhatták nekik a fertőzést.
A program jelentős részben önbevallásra, illetve a későbbiekben egy erre a célja kifejlesztett mo...
2020-05-27 21:13:06
Krónika 14. rész (Erzsébet-táborok)
... (független) azt mondta, hogy a kormánypártok a zavarosban halásznak, miközben a gyermekeket pajzsként tartják maguk elé.
A programba a nyugdíjasok és a fogyatékosággal élők sem kerülhettek bele - hívta fel a figyelmet.
Simicskó István (KDNP) leszögezte, hogy egy jó és támogatható ügyről van szó. Hangsúlyozta, hogy az Erzsébet-táborokban jó programok vannak, a gyermekek s...
2020-05-20 00:03:45
Koronavírus - Jelentősen csökkent az új fertőzöttek száma Ukrajnában
... parlament által elfogadott, és most életbe lépett új jogszabállyal kapcsolatosan azt mondta, hogy a szűrést kiterjesztik a Covid-19 tüneteit mutató betegek mellett azokra, akik kapcsolatba kerülhettek a vírussal, továbbá a más betegségek miatt kórházi ellátásra előjegyzettekre, az egészségügyi dolgozókra és a rendfenntartó szervek alkalmazottaira.
Denisz Smihal miniszterelnök...
2020-05-19 17:52:57
Az Operaházból ellopott könyvritkaságok tértek haza Londonból
... az pedig a hivatalos magyar szervekkel: a Nemzeti Nyomozó Irodával és a Fővárosi Főügyészséggel - mondta az államtitkár.
Ezt követően a könyvek a külügyminisztérium segítségével kerülhettek vissza Magyarországra, nem sokkal a határok lezárása előtt, rövidesen pedig visszajutnak majd az Operaház levéltárába.
Az Erb-Huldigung; Effigies Ducum et Regum Hungariae, valamint Le...
2020-04-23 14:02:09
Koronavírus - Május elsejétől elérhető a kamatmentes Diákhitel Plusz
... A nappali tagozatos hallgatók 25 százaléka ugyanis diákmunkásként dolgozott, és a nagy cégek most elsősorban a diákmunkát és a gyakornoki munkát végzőket építik le. Nehéz helyzetbe kerülhettek a lakbért fizető diákok is. Mindezt felismerte a kormány, és a Diákhitel Plusz bevezetése mellett döntött - közölte.
A felsőoktatásban résztvevő hallgatók 500 ezer forint maximum össze...
2020-04-15 13:12:15
Tovább emelkedett a halálos áldozatok száma a Benelux-államokban
... fertőzöttekkel.
Hugo de Jonge holland népegészségügyi miniszter tájékoztatása szerint a kormány két alkalmazást vizsgál. Az egyik azonosítja azokat, akikkel a fertőzöttek kapcsolatba kerülhettek, a másik pedig figyelemmel kíséri a koronavírussal fertőzöttek tüneteit. Mindazokat, akik kapcsolatba kerültek egy bizonyított fertőzöttel, két hétre karanténba küldik. Vírustesztet a...
2020-04-08 13:52:00
1 2 3 ...............47 48 ........71 72 .......94 95 96 
Címkék: Román Nemzeti Bank, Diákhitel Plusz, Simicskó István, Denisz Smihal, Nemzeti Nyomozó Irodával, Fővárosi Főügyészséggel, Effigies Ducum, Regum Hungariae, magyar gazdaság, magyar emberek, szerbiai fertőzöttek, szja-bevallási tervezeteket, kamatmentes Diákhitel, halálos áldozatok, magyar gazdák, magyar családok, gazdaságvédelmi intézkedések, beruházásokat vállaló, nyilvántartásba vett, televízióban sugárzott, átvilágító bizottság, jelentések kimerítik, román hatóságok, román média, román külföldi, koronavírus által, szűrés előtt, program jelentős, célja kifejlesztett, zavarosban halásznak, gyermekeket pajzsként, fogyatékosággal élők, szűrést kiterjesztik, egészségügyi dolgozókra, rendfenntartó szervek, tevékenységükhez kapcsolódó, önálló valamint, őstermelői tevékenységből, hivatalos magyar, határok lezárása, nappali tagozatos, nagy cégek, gyakornoki munkát, lakbért fizető, felsőoktatásban résztvevő, egyik azonosítja, fertőzöttek kapcsolatba, másik pedig, koronavírussal fertőzöttek,
© 2013 TVN.HU Kft.