Belépés
EP-választás - 53 ezer ajánlást adott le a DK
... európai minimálnyugdíjat, európai családi pótlékot és európai egészségügyi minimumot biztosítani polgárainak - jelentette ki.
Az aláírók azt az Európát támogatták, amely veszélybe fog kerülni, ha olyan "kóklerek" szereznek többséget az EP-választáson, mint Orbán Viktor, az olasz Matteo Salvini vagy a lengyel Jaroslaw Kaczynski - mondta a politikus.
Dobrev Klára újra arra...
2019-04-18 12:41:13
A szeretet szolgál
... egymásnak."

Törökország egyik falujából egy hívő asszonyt felhoztak Londonba, hogy az egyik veséjét beteg fiának ajándékozza. Az asszony azt hitte, hogy veséjének odaajándékozása életébe fog kerülni. Mikor az angol orvos megkérdezte tőle, valóban kész-e egyik veséjét a fiáért feláldozni, azt felelte: ,,Kész vagyok mind a két vesémet feláldozni." ,,...szeretetb...
2019-04-15 07:46:58
Lélekmentés
...,,Próbáljatok a bűnösök közvetlen közelébe kerülni; beszéljetek nyájasan velük, míg az Isten országába vezetitek őket, míg a fülükbe mondjátok az áldott történetet, amely békét és örömet hoz szívükbe."

-C. H. Spurgeon-...
2019-04-06 19:51:06
Gál Éva Emese versei
... fájdalmait.

A történés, amelyből kiszakadtál,
a drámában csak cselekmény, eset,
míg tartalma akkor is te maradnál,
ha nélküled történne meg veled.

Oly kívülre kerülni nincs esélyed,
hogy élve levethesd az életet.
Egy világ van. Hát mellette nem élhetsz,
bármennyire nincs benne szereped.

Ha két fal magasodik egymás mell...
2019-03-29 19:59:13
Megindultak az izraeli ellencsapások a Gázai övezet Hamász célpontjai ellen
... parlamenti választások miatt az izraeli vezetésnek nem áll szándékában a hadművelet, az övezet határán már egy éve tartó folyamatos zavargások és atrocitások miatt erre előbb-utóbb sor fog kerülni.
Kora reggel a Hamász váratlanul Gázából egy rakétát lőtt Tel-Aviv irányába, amely a Tel-Aviv és Haifa közötti Saron-vidéken, a Mismeret nevű faluban csapódott be egy családi házba,...
2019-03-25 18:21:27
Krónika 4. rész (kérdések)
... rendelkezésre álljon, a magyar állampolgárok érdekét szolgálja, védőhálót jelent Magyarországnak. Ha a nemzetközi szerződés módosul, az kellő időben, előkészítve az Országgyűlés elé fog kerülni - közölte.
Párbeszéd: hogyan védik meg a Balaton környezetét?
Kocsis-Cake Olivio (Párbeszéd) arra várt választ, "hogyan tervezi a kormány megakadályozni, hogy szétbarmolják a Bal...
2019-03-25 14:01:38
Magyar-horvát - Horvát lapok: a válogatottnak össze kell szednie magát, ha ki akar jutni az Eb-re
... teljesítményt akar nyújtani mindenki" - mondta a horvát szakvezető, majd hozzátette: "a világ második legjobb csapata a miénk, nincs idő panaszkodni, rá kell térnünk a győztes útra, és közelebb kerülni az Eb-hez".
A legtöbb internetes portál csalódottságának adott hangot a horvátok vasárnapi játékát illetően.
Az index.hr sportrovata azt írta: nem lehet tovább az ezüsté...
2019-03-25 11:01:58
Baleset miatt lezárták a 21-es főutat Hatvan közelében
...
Kovács Nikoletta elmondta: a kétszer egysávos főút 3-as kilométerénél, eddig tisztázatlan okból, két személyautó ütközött. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték - tette hozzá.
A helyszínelés idejére a rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Kerülni Lőrinci településen át lehet. ...
2019-03-24 11:11:37
Agrárexpo nyílt Kiskőrösön
... elindított Rövid Ellátási Lánc támogatási alprogram azt a célt szolgálja, hogy legyenek további értékesítési lehetőségek a kistermelők és fogyasztók között, amelyek segítségével meg tudják kerülni a sokszor többszintű kereskedelmi láncot.
Az államtitkár hangsúlyozta: az alprogramban pályázók részére eddig már több mint 700 millió forintot biztosítottak, de meg fog nyílni hama...
2019-03-23 15:42:10
Tanácsköztársaság kikiáltásának 100. évfordulója
... kudarc után végül mégis Magyarország lett számára a műveleti terület. Hogy lehetséges, hogy miközben nálunk még igazán komoly munkásosztály sem létezett, a kommunisták mégis hatalomra tudtak kerülni, és 133 napig tartotta magát a világ második proletárdiktatúrája?

- Tanácsköztársaság:
A tanácsköztársaság vagy szovjetköztársaság olyan államforma illetve kormányzati...
2019-03-21 21:07:20
1 2 3 ...................701 702 ..........1052 1053 .........1402 1403 1404 
Címkék: Orbán Viktor, Matteo Salvini, Jaroslaw Kaczynski, Dobrev Klára, Kocsis-Cake Olivio, Kovács Nikoletta, Kerülni Lőrinci, Rövid Ellátási Lánc, szeretet szolgál, izraeli ellencsapások, válogatottnak össze, 21-es főutat, olasz Matteo, lengyel Jaroslaw, hívő asszonyt, egyik veséjét, angol orvos, fiáért feláldozni, bűnösök közvetlen, fülükbe mondjátok, áldott történetet, drámában csak, izraeli vezetésnek, övezet határán, rakétát lőtt, családi házba, magyar állampolgárok, nemzetközi szerződés, kellő időben, kormány megakadályozni, horvát szakvezető, világ második, győztes útra, legtöbb internetes, horvátok vasárnapi, kétszer egysávos, ember megsérült, mentők kórházba, helyszínelés idejére, érintett útszakaszt, célt szolgálja, sokszor többszintű, államtitkár hangsúlyozta, alprogramban pályázók, műveleti terület, kommunisták mégis, tanácsköztársaság vagy, csalódottságának, minimálnyugdíjat, magyarországnak, odaajándékozása, megakadályozni, szélességében, teljesítményt, kilométerénél, ellencsapások, állampolgárok,
© 2013 TVN.HU Kft.