Belépés
Az élelmiszerek nem terjesztik a vírust
... vírust, amely 60 Celsius fok felett elpusztul, így már pár perces forralás, illetve sütés is fertőzőképtelenné teszi.
Bognár Lajos arra kérte az élelmiszerrel foglalkozó vállalkozásokat, hogy nézzék át és tartsák be a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján található vírusbiztonsági szabályokat a fertőzési források kialakulásának megelőzése érdekében.|...
2020-10-17 09:14:45
Iparkamara: Júliusban javultak a cégvezetők várakozásai
... tapasztalatokat is mutatják.
A negyedéves bizonytalansági mutató értéke júliusban 41 ponton áll, ami 11 ponttal alacsonyabb az előző negyedévinél. Ez arra utal, hogy a hazai vállalkozások helyzetértékelése az áprilisi, kiugró mértékű bizonytalanságot tükröző adathoz képest ismét egyöntetűbbé vált, azaz a járványhelyzetből adódó kiszámíthatatlanság a vállalatvezetői véleménye...
2020-08-13 15:42:16
Debrecenben nyitott regionális központot a 4iG
... debreceni gazdaság - fejtette ki.
A 25 éve működő, jelenleg több mint 650 munkatársat foglalkoztató informatikai vállalat partnerei nemzetközi és ...
2020-08-04 13:01:42
Guller: Nulla százalékos, szabad felhasználású hitel a turisztikai vállalkozásoknak, állami garanciavállalással
...
Guller Zoltán hozzátette, a Széchenyi Turisztikai Kártya segítségével a vállalkozások szabadfelhasználású, nulla százalékos kamatozású hitelhez jutnak.
Az új konstrukció hitelkerete 100 milliárd forint lesz, a vállalkozások a kereskedelmi bankoknál tudják majd igényelni a szükséges összeget, amely nem haladhatja meg a 250 millió forintot.
A Széchenyi Turisztikai Ká...
2020-08-01 12:21:44
Hatályba lép az EU és Vietnam közötti kereskedelmi megállapodás
... legfeljebb öt év múlva lép életbe. Az egészségügyi és növényegészségügyi együttműködésre vonatkozó átfogó rendelkezések átláthatóbb és gyorsabb eljárások révén segítik elő az uniós vállalkozások piacra jutását. Emellett a megállapodás konkrét rendelkezéseket tartalmaz az uniós autóexport szabályozási akadályainak kezelésére, és védelmet biztosít a földrajzi jelzéssel ellátott 169 ...
2020-08-01 07:04:14
Szombaton életbe lép az EU és Vietnam közötti kereskedelmi megállapodás
... továbbá védelmet fog biztosítani 169 hagyományos európai élelmiszer- és italtermék, az úgynevezett földrajzi árujelzők számára Vietnamban.
A megállapodá...
2020-07-31 13:02:54
ITM-államtitkár: ötödik hete csökken a regisztrált álláskeresők száma
... állások helyett újak létrehozását nevezte. Mint mondta, a kormányzat a Gazdaságvédelmi akcióterv keretében csaknem 920 ezer munkavállalót támogat valamilyen módon.
Kiemelte, hogy a vállalkozások versenyképességének javítása érdekében a tárca bürokráciacsökkentő intézkedéseket dolgoz ki a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával (MKIK) közösen.
A javaslatcsomag részleteiről G...
2020-07-20 15:22:38
Kavosz: eddig 210 milliárd forintot igényeltek a vállalkozások a Széchenyi Kártya krízis termékeiből
...
Felidézte, hogy a vállalkozásokat segítő hitelprogramokon belül a kis- és középvállalkozások finanszírozására fókuszáló Széchenyi Kártya programot a vállalkozói visszajelzések alapján a válság kezelésére alakították át az európai uniós szabályok enyhülésének figyelembe vételével.
Hangsúlyozta, a Széchenyi Kártya program új termékei mutatják, hogy a Kavosz tulajdonosai, a...
2020-07-15 13:06:01
ITM: óvatos fordulat a munkaerőpiacon, júniusban 12 ezerrel dolgoztak többen, mint januárban
... csaknem 14 ezer vállalkozás esetén járult hozzá a munkavállalók megtartásához: eddig mintegy 200 ezer munkavállaló után mintegy 33 milliárd forint értékben igényelték a támogatást a vállalkozások. Ezt egészíti ki a kutatás-fejlesztési munkakörben dolgozók után igényelt, az egész világon egyedülálló támogatási forma, amelyet közel ezer vállalkozás igényelt, több mint 18 ezer alkalm...
2020-07-14 11:41:40
Krónika 11. rész (költségvetés megalapozása, napirend után)
... lobbiérdekeket képvisel a kezdeményezés. A képviselő szintén a benyújtás módját kifogásolta.
A válsághelyzet megszűntével lehetne hozzányúlni egy rendszerhez - fogalmazott, a kisadózó vállalkozások tételes adója (kata) változtatásának kormányzati szándékára reagálva.
Fidesz: nem személyre szabott a javaslat
Kósa Lajos (Fidesz) azt hangsúlyozta: nem egy gyártó, nev...
2020-06-29 20:03:06
1 2 3 ...............................98 99 ................147 148 ...............196 197 198 
Címkék: Széchenyi Kártya, Bognár Lajos, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Guller Zoltán, Széchenyi Turisztikai Kártya, Széchenyi Turisztikai Ká, Magyar Kereskedelmi, Kósa Lajos, cégvezetők várakozásai, turisztikai vállalkozásoknak, regisztrált álláskeresők, élelmiszerrel foglalkozó, fertőzési források, negyedéves bizonytalansági, előző negyedévinél, hazai vállalkozások, járványhelyzetből adódó, vállalatvezetői véleménye, kereskedelmi bankoknál, szükséges összeget, uniós vállalkozások, megállapodás konkrét, uniós autóexport, földrajzi jelzéssel, úgynevezett földrajzi, javaslatcsomag részleteiről, vállalkozásokat segítő, vállalkozói visszajelzések, válság kezelésére, európai uniós, munkavállalók megtartásához, egész világon, képviselő szintén, benyújtás módját, válsághelyzet megszűntével, kisadózó vállalkozások, bizonytalanságot, vállalkozásoknak, hitelprogramokon, finanszírozására, vállalatvezetői, együttműködésre, rendelkezéseket, bizonytalansági, vírusbiztonsági, változtatásának,
© 2013 TVN.HU Kft.