Belépés
Hormonegyensúly megteremtése
... működését.

Sok szervünk termel hormonokat, akár a pajzsmirigy, a hasnyálmirigy, az agyalapi mirigy, a mellékvesék, a here, a petefészek. A hormonok a szervezet kémiai hírvivői. A véráramon keresztül olyan szövetekbe és szervekbe jutnak el, ahol a szervezet főbb rendszereit irányítják.

Hormonokra mindenképpen szüksége van a szervezetünknek, hiszen sok szervünk...
2021-09-20 17:34:59
Lassan rájövök,...
... tudok változtatni.

Felismerem, hogy nem tudom megváltoztatni a környezetemben élő emberek hozzáállását és gondolkodásmódját. Nem tudom meggyőzni őket, hogy az én szemüvegemen keresztül lássák a világot, de talán nem is kell.

Az igazság az, hogy megmenteni sem tudom az embereket. Mindenki csak saját magát tudja megmenteni, csak a saját hóna alá nyúlva tudja ki...
2021-09-20 10:40:34
Mai harmónia kártyám
... egyetemben a szakrális életben is kiemelt szerepe van. Bizonyos kultúrákban szerencsehozónak tulajdonítják, míg máshol a kalász és a kenyér a változás illetve az új élet jelképe. A régi magyarok keresztet vágtak a özepébe, megszentelték, mielőtt felvágták. Isten testével azonos.Augusztus 20-án ezt a kártyát kapni különlegesen szerencsés, bőséges, gazdag évet jelöl.

Szer...
2021-09-20 09:22:20
Cselekedd Isten akaratát!
Cselekedd Isten akaratát!

Textus: 1Kir 17,7 - 16

,,Egy idő múlva azonban kiszáradt a patak, mert nem volt eső az országban.
Ekkor így szólt hozzá az ÚR igéje: Kelj föl, és menj el a Szidónhoz tartozó Sareptába, és maradj ott! Én megparancsoltam ott egy özvegyasszonynak, hogy gondoskodjék rólad. Fölkelt tehát, és elment Sareptába. Amikor a város...
2021-09-19 22:33:57
A kókuszolaj nem csak egészségessé, széppé is tehet
... hatással rendelkeznek.

Hogyan használjuk a kókuszolajat? Olajos öblögetést kell alkalmaznunk, ehhez vegyünk a szánkba egy evőkanálnyi kókuszolajat, amellyel legalább 20 percen keresztül öblögessünk. Ha lehet, ne nyeljük le az olajat, hanem köpjük ki, miután letelt a húsz perc.

A kókuszolaj a csont egészségét is javíthatja. Egyrészt azért, mert tele van értéke...
2021-09-19 12:02:17
Baranyi Ferenc: Gyönyörű dráma

Baranyi Ferenc: Gyönyörű dráma

Most melletted vagyok
Eláll a szavam,
Mintha templomban
Érezném magam.
Keresztet nem vetek
Mégis aratok,
Ezért egy kicsit
még maradok.
A konyhában
Édesen zokogva,
Halálosan
Egymá...
2021-09-18 21:40:59
Kereszt.jpg
Hit, vallás...
2021-09-17 11:37:33
Klóros víz és gázszag buktatta le a börtönre ítélt LagziLajc
... OrigoEnnek köszönhetően a fogyasztás rendkívül alacsony maradt, a szabályosan felszerelt mérőórák nullához közeli értéket mutattak éveken keresztül.

Emiatt csak minimális összegeket fizettek a közműszolgáltatóknak.
...
2021-09-16 21:00:53
Balsors, vagy végzet? 17 emberéletet követelt a Kennedy-átok
... KENNEDY-ÁTOK


Nincs még egy olyan család a történelemben, melyet oly mértékben üldözött volna a balsors, mint a Kennedyket. Pedig történetük maga lenne a megtestesült álom, 64 éven keresztül mindig volt egy Kennedy az Egyesült Államok Képviselőházában. De sikerüket tragédiák egész sora árnyékolja be.


Noha a Kennedy-átok egy média által kreá...
2021-09-14 21:45:07
Ferenc pápa Magyarországon
... egyházfő Budapesten. Korábban Orbán Viktor miniszterelnökkel és Áder János köztársasági elnökkel is találkozott a Szentatya. Orbán Viktor arra kérte Ferenc pápát, hogy ne hagyja elveszni a keresztény Magyarországot. Ferenc pápát hatalmas tömeg fogadta a Hősök terén és környékén. A katolikus egyház vezetője két csecsemőt is megáldott.

Ferenc pápa: Isten, áldd meg a m...
2021-09-12 20:30:44
1 2 3 ......6398 ...9597 ...12795 12796 
Címkék: Cselekedd Isten, Baranyi Ferenc, Egyesült Államok Képviselőházában, Korábban Orbán Viktor, Áder János, Orbán Viktor, börtönre ítélt, agyalapi mirigy, szervezet kémiai, véráramon keresztül, szervezet főbb, saját hóna, szakrális életben, változás illetve, régi magyarok, kártyát kapni, evőkanálnyi kókuszolajat, húsz perc, csont egészségét, fogyasztás rendkívül, szabályosan felszerelt, olyan család, megtestesült álom, média által, keresztény Magyarországot, katolikus egyház, özvegyasszonynak, szerencsehozónak, képviselőházában, hormonegyensúly, megparancsoltam, szervezetünknek, magyarországon, megváltoztatni, magyarországot, környezetemben, megszentelték, hasnyálmirigy, tulajdonítják, történelemben, megteremtése, alkalmaznunk, kókuszolajat, rendelkeznek, egészségessé, hozzáállását, különlegesen, gondoskodjék, mindenképpen, köztársasági, megtestesült, köszönhetően, szemüvegemen, pajzsmirigy, emberéletet, szabályosan, mellékvesék, kultúrákban, evőkanálnyi, rendszereit, öblögessünk, változtatni, találkozott, fogyasztás,
© 2013 TVN.HU Kft.