Belépés
Rakott zöldség
Rakott zöldség
Hozzávalók:
40 dkg kelkáposzta
20 dkg sárgarépa
10 dkg gyökér
10 dkg karalábé
20 dkg pulykasonka
2 dl joghurt
2 dkg reszelt sajt
1 db tojás
2 dkg margarin
só ételízesítő
köménymag
petrezselyem
Elkészítés:
A káposztát legyaluljuk, és kevés sóval átgyúrjuk. A többi zöldséget felkarikázzuk. A ...
2010-09-13 17:43:56
Kovászos uborka szardiniával
Kovászos uborka szardiniával
Hozzávalók:
15 dkg szardínia
4 db tojás
40 dkg kovászos uborka
5 deka reszelt sajt
Elkészítés:
A szardíniát összetörjük, hozzáadjuk az apró kockára vágott főtt tojást, sajtot, és kevés kefirt, hogy összeálljon. Az uborkát hosszában kettévágjuk, belsejét kikaparjuk, a töltelékhez keverjük, majd a töltelékkel megtörjü...
2010-09-13 17:43:30
Kapros kukorica
Kapros kukorica
Hozzávalók:
40 dkg kukorica (konzerv)
10 dkg reszelt sajt
3 dl kefir
2 db tojássárgája
2 dkg margarin
2 ek. ketchup
1 csokor kapor

Elkészítés:
A kefirt a tojássárgákkal, ketchuppal és kevés sóval simára keverjük. Egy kikent tűzálló tálba egy sor kukoricát rétegezünk, megszórjuk vágott kaporral, ráöntjük a ...
2010-09-13 17:43:03
Káposzta sajttal
Káposzta sajttal
Hozzávalók:
50 dkg savanyú káposzta
10 dkg reszelt füstölt sajt
2 dl energiaszegény tejföl
2 dkg margarin

Elkészítés:
Margarinnal kikent tűzálló tál aljára egy réteg káposztát terítünk, sajttal megszórjuk, majd újabb káposzta és sajtréteg következik. Tejföllel meglocsoljuk, a sütőben takaréklángon, majd a végén öt perci...
2010-09-13 17:42:36
Kapros túrógaluska
Kapros túrógaluska
Hozzávalók:
25 dkg túró
12.5 dkg tojás
fél dl energiaszegény tejföl
1 ek. étolaj

kapor
Elkészítés:
A túrót áttörjük, a liszttel, tojással, tejföllel, finomra vágott kaporral és kevés sóval összedolgozzuk. Forró, sós vízbe szaggatjuk és kifőzzük. Jól leöblítjük, forró olajban átmelegítjük.
Energia: 254 kcal ...
2010-09-13 17:42:08
Metéltre vágott omlett
Metéltre vágott omlett
Hozzávalók:
6 tojás
5 dkg paradicsompüré
5 dkg parajpüré
3 dkg reszelt sajt

petrezselyem
Elkészítés:
A megsózott, felvert tojásokat három részre osztjuk. Az egyikbe paradicsompürét, a másikba parajpürét keverünk, a harmadikat sárgán hagyjuk. Teflon serpenyőben, kevés olajon vékony omletteket sütünk, metéltre ...
2010-09-13 17:40:48
Mángold krém
Mángold krém
Hozzávalók:
80 dkg magold
4 dkg liszt
2 dl tej
2 db tojás
2 gerezd fokhagyma

bors
Elkészítés:
A mángoldlevelet sós vízben puhára főzzük, és leszűrjük. Meghintjük a liszttel, hozzáadjuk a sót, a zúzott fokhagymát, borsot, tejet, és a tojásokat. Az egészet turmixoljuk. Az így kapott pépet állandóan kevergetve összef...
2010-09-13 17:40:24
Karalábé tojással
Karalábé tojással
Hozzávalók:
80 dkg karalábé
4 db tojás
2 dl kefir
2 dkg margarin

fehér bors
petrezselyem
Elkészítés:
A kockára vágott zsenge karalábét puhára főzzük, és margarinnal bekent teflonedénybe terítjük, megszórjuk borssal, finomra vágott petrezselyemmel, és a sóval ízesített kefirrel elkevert tojást ráöntjük. Sütőbe...
2010-09-13 17:39:58
Finom zöldségegyveleg
Finom zöldségegyveleg
Hozzávalók:
25 dkg zöldbab
20 dkg cukkíni
10 dkg piros húsú paprika
40 dkg burgonya
3 ek. étolaj
1 dl joghurt
5 dkg vöröshagyma

bors
édesítőszer
Elkészítés:
A darabokra vágott zöldbabot forrásban lévő sós vízben előfőzzük, a cukkínit 1 centis szeletekre, a kimagozott paprikát 3 cm hosszú cs...
2010-09-13 17:39:32
Joghurtos gomba
Joghurtos gomba
Hozzávalók:
40 dkg gomba
2 dl joghurt
10 dkg vöröshagyma
1.5 dkg liszt
2 ek. étolaj
1 cs. petrezselyem
3 gerezd fokhagyma
1 tk. pirospaprika
1 mk. bors

Elkészítés:
A megtisztított gombát vékony, nagy szeletekre vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, és rátesszük a finomra aprított vöröshagymát, majd m...
2010-09-13 17:39:05
1 2 3 .......7821 7822 ...10252 10253 10254 .11732 11733 ....15642 15643 15644 
Címkék: káposztát legyaluljuk, többi zöldséget, szardíniát összetörjük, apró kockára, uborkát hosszában, töltelékhez keverjük, töltelékkel megtörjü, kikent tűzálló, réteg káposztát, sütőben takaréklángon, túrót áttörjük, egyikbe paradicsompürét, másikba parajpürét, harmadikat sárgán, zúzott fokhagymát, egészet turmixoljuk, kockára vágott, sóval ízesített, darabokra vágott, kimagozott paprikát, megtisztított gombát, olajat felforrósítjuk, finomra aprított, zöldségegyveleg, paradicsompürét, petrezselyemmel, energiaszegény, összedolgozzuk, mángoldlevelet, felforrósítjuk, paradicsompüré, tojássárgákkal, megtisztított, takaréklángon, teflonedénybe, felkarikázzuk, tojássárgája, vöröshagymát, szardiniával, petrezselyem, átmelegítjük, pirospaprika, meglocsoljuk, töltelékkel, vöröshagyma, ételízesítő, édesítőszer, összetörjük, összeálljon, kettévágjuk, margarinnal, túrógaluska, töltelékhez, legyaluljuk, pulykasonka, turmixoljuk, serpenyőben, kelkáposzta, szardíniát, hozzáadjuk, fokhagymát, elkészítés, megszórjuk, hozzávalók,
© 2013 TVN.HU Kft.