Belépés
November közepén ülésezik a diaszpóratanács és a Magyar Állandó Értekezlet
... EP-választáson való szavazásának lehetőségét megteremtő javaslat tárgyalását.
Az államtitkár beszámolt a kárpátaljai szociális programcsomagról, megerősítve, hogy az idei 1,37 milliárd forintos keretet 3 milliárdra emelik jövőre.
A következő tematikus évről a Máért dönt majd, de "maradnak" a családok támogatásánál. A keret jövőre is várhatóan 1 milliárd forint lesz - m...
2018-10-29 12:11:23
Lavrov: másfél hónapon belül válhat hivatalossá az INF-szerződés amerikai felmondása
... megkötött INF-szerződésből amerikai való kilépésről, amit nagyon hamarosan hivatalosan is be fognak jelenteni.
"Ha mindez anyagi valósággá válik, akkor nem marad majd semmilyen jogi keret a fegyverkezési verseny visszafogására" - fogalmazott a miniszter.
Lavrov elmondta, hogy Oroszország kénytelen lesz válaszolni a szerződés felmondására, de ezt "nem költséges módszerek...
2018-10-25 19:12:38
RÁTONYI RÓBERT- anekdota
... szerepelt:
Csak akkor forr
a vérem amikor
az ágyú ropog valahol:
bumm! bumm!
Ügyes kis dal, mulatságos a dal - darabon belül. De Rátonyi úgy érezte, hogy szóban, keret-és esemény háttér nélkül- nem csattan, nem robban, nem lesz siker.
Rátonyi napokig törte a fejét valami háttérfokozó ötleten.
Egy este egy varieté-színpadon látott dolog ...
2018-10-17 09:06:17
Nagy István: technológiai korszerűsítésre és új felfogásra van szükség az agráriumban
... jövedelmet tudnak majd realizálni - tette hozzá.
Nagy István kitért arra, hogy nyitva áll még az ökológiai vagy biogazdálkodással foglalkozók számára meghirdetett 12 milliárd forint összegű keret. Pályázható továbbá az élelmiszeripari beruházások segítését célzó mintegy 40 milliárd forint összeggel megnyitott keret, akárcsak a szőlő- és borágazat fejlesztésére szánt mintegy ...
2018-09-14 18:42:33
Erste Liga - Bizakodva várja a rajtot a DEAC jégkorongcsapata
... Debreceni Egyetem kancellárja hangsúlyozta: a felsőoktatási intézmény számára nem idegen a sportág, hiszen a második világháború előtt már volt az egyetemnek jégkorong-szakosztálya. Kiemelte: a keretnek csaknem az egyharmada egyetemista, hatan a gazdaságtudományi karon tanulnak, egy játékos pedig a mezőgazdaság-tudományi kar hallgatója.
Papp László polgármester elmondta: a v...
2018-09-07 14:34:06
Budapest és Betlehem közötti testvérvárosi megállapodást írt alá Tarlós István
... és rövid sétán bemutatta az oda menekült palesztinok és leszármazottaik lakónegyedét.
Ezután a város főterén, a Jászol téren lévő békeközpontban népes közönség előtt, rövid ünnepség keretében Anton Szalman betlehemi főpolgármester és Tarlós István aláírta a testvérvárosi együttműködésről szóló megállapodást.
Anton Szalman főpolgármester az MTI-nek elmondta, hogy bár még...
2018-09-03 15:41:57
Koji László: az építőipari cégek technológiai korszerűsítését szolgáló pályázat vélhetően szeptemberben ismét m
... értelmében a kormány 20 milliárd forint, vissza nem térítendő állami támogatást ad az építőipari vállalkozásoknak, a szektor kapacitás bővítésére, hatékonyságának növelésére. A támogatási keret úgy alakult, hogy a vállalkozók számára 2018-ban 8 milliárd forint, 2019-ben és 2020-ban pedig 6-6 milliárd forint áll rendelkezésre.
A szakszövetség elnöke szólt arról is, hogy az els...
2018-08-29 18:43:57
Kilenc év alatt megháromszorozódott a fehérvári jégkorong akadémia játékosainak száma
... élménye volt a feljutás kiharcolása. Reményét fejezte ki, hogy a jövőben Magyarország nemcsak feljutni, hanem stabilizálni is tudja a helyét a legjobbak között.
Kovács Csaba a válogatott keret tagjai közötti barátságot és összetartást nevezte a világbajnoki győzelem kulcsának. Emlékeztetett arra, hogy évekkel később Krakkóban is sikerült a feljutás, de 2008-ban senki sem várt...
2018-08-26 15:25:37
Tizenhat olimpiai bajnok ugrik medencébe a keddi vízilabda All Star Gálán
... kedden este világraszóló vízilabda show-t láthat majd a közönség" - jegyezte meg Kiss.
Kásás Tamás elismerte, hogy a Millennium Masters felkészülése során egyszer sem fordult elő, hogy a keret minden tagja el tudjon menni a közös edzésre. Ugyanakkor előnynek érzi, hogy a világválogatott ebben a felállásban még sosem játszott.
"Látványosság szempontjából kiváló mérkőzés l...
2018-07-30 18:11:18
Real Madrid házon belül oldják meg Ronaldo pótlását
... a klub új nagy sztárja, azaz a ,,franchise player".
A kihívás persze nem könnyű, ebben az évszázadban először fordul elő, hogy nincs aranylabdás futballista a királyiak keretében.
Az elmúlt hetekben több nagy sztár nevét is szóba hozták a Real Madriddal, de vagy megszerezhetetlen célpontokról van szó (Neymar, Mbappé) vagy annyit kérnek érte, amennyit a...
2018-07-28 18:17:49
1 2 3 ..............48 49 .......73 74 .......96 97 98 
Címkék: Magyar Állandó Értekezlet, RÁTONYI RÓBERT-, Nagy István, Erste Liga, Tarlós István, Koji László, Star Gálán, Real Madrid, Debreceni Egyetem, Papp László, Anton Szalman, Kovács Csaba, Kásás Tamás, Millennium Masters, Real Madriddal, építőipari cégek, fehérvári jégkorong, keddi vízilabda, államtitkár beszámolt, kárpátaljai szociális, következő tematikus, családok támogatásánál, keret jövőre, fegyverkezési verseny, szerződés felmondására, vérem amikor, ágyú ropog, fejét valami, varieté-színpadon látott, ökológiai vagy, élelmiszeripari beruházások, felsőoktatási intézmény, második világháború, keretnek csaknem, egyharmada egyetemista, gazdaságtudományi karon, játékos pedig, város főterén, testvérvárosi együttműködésről, építőipari vállalkozásoknak, szektor kapacitás, támogatási keret, vállalkozók számára, szakszövetség elnöke, feljutás kiharcolása, jövőben Magyarország, legjobbak között, válogatott keret, világbajnoki győzelem, keret minden, közös edzésre, világválogatott ebben, kihívás persze,
© 2013 TVN.HU Kft.