Belépés
Beszéd

Sok mindent nem mondunk ki az életünk során, és sokszor nem a legjobb dolgok hangzanak el. Csak annyit tehetünk, hogy tanulunk a szeretteink hibáiból, és megpróbáljuk jobban csinálni a dolgokat.

Kerri Maher
...
2023-09-16 21:39:59
A harmadik szövetségi halálos ítéletet hajtották végre a héten az Egyesült Államokban
... államban. Honken az iowai kábítószermaffia vezetője volt. A vádirat szerint egy amfetaminszállítmány átvételének öt szemtanúját gyilkolta meg.
Az ítélet végrehajtását tudató közleményében Kerri Kupec, az igazságügyi tárca szóvivője leszögezte: "csaknem három évtizeddel azt követően, hogy hidegvérrel véget vetett öt ember, köztük két kislány életének, csupán azért, hogy önmag...
2020-07-18 07:04:03
Amerikai lap: Barr külföldi segítséget kért a CIA és az FBI 2016-os tevékenységének vizsgálatához
... tárca vizsgálataihoz.
A Fehér Ház szóvivője nem kívánta kommentálni a The Washington Post értesüléseit, és az újságírókat az igazságügyi minisztériumhoz irányította. A tárca szóvivője, Kerri Kupec közölte: Durham "többféle forrásból gyűjt információkat, köztük egy sor külföldi országtól is". A szóvivő hozzáfűzte, hogy William Barr kérésére az elnök felvette a kapcsolatot más ...
2019-10-01 07:04:00
A kongresszus demokrata párti politikusai bírálják William Barr igazságügyi minisztert
... mivel kapcsolatbannemmondott volna igazat. "Senki nem áll a törvények felett. Sem az Egyesült Államok elnöke, sem az igazságügyi miniszter" - hangoztatta csütörtöki sajtókonferenciáján.
Kerri Kupec, az igazságügyi minisztérium szóvivőnője "megalapozatlan támadásnak" és "meggondolatlan, felelőtlen, és hamis" állításnak minősítette Pelosi megjegyzéseit.
Szerdán a szenátus...
2019-05-02 19:33:10
A házassága romokban, ő meg teljesen kétségbe esett, de
... regényét még 25 könyv követte. Az írói pálya sem fenékig tejföl, hiszen sok utazással, író-olvasó találkozókkal, könyvbemutatókkal jár. És pontosan emiatt romlott meg Richard és felesége, Kerri között a házasság. A következőkben Richard írja le ennek a nehéz időszaknak a krónikáját, és a titkot, ami megmentette a házasságát. Íme!


A nagy lányom, Jenna, nemrég azt ...
2017-07-08 17:45:08
Rio 2016 - Strandröplabda: dobogósok, éremtáblázat
... Lupo (Olaszország)3. Alexander Brouwer és Robert Meeuwsen (Hollandia)
nők:1. Laura Ludwig, Kira Walkenhorst (Németország)2. Bárbara Seixas de Freitas, Ágatha Bednarczuk (Brazília)3. Kerri Walsh, April Ross (Egyesült Államok)
A strandröplabda éremtáblázata a riói olimpián:arany ezüst bronzBrazília


1
1
-Németország
...
2016-08-22 08:32:11
Rio 2016 - Német arany a női strandröplabdázóknál
... Európa-bajnok német kettős a világbajnok Bárbara Seixas de Freitas, Ágatha Bednarczuk brazil duót győzte le két játszmában a szerdai döntőben.
A bronzérmet a londoni olimpián győztes amerikai Kerri Walsh és új párja, April Ross alkotta kettős szerezte meg szetthátrányból fordítva.
Eredmények:
nők, olimpiai bajnok:
--------------------
Laura Ludwig, Kira Wa...
2016-08-18 07:06:32
Rio 2016 - Az Európa-bajnok duó is bejutott a férfi strandröplabdázók döntőjében
... lesz a csütörtöki fináléban.
A nőknél a hazai közönség előtt szereplő világbajnok Bárbara Seixas de Freitas, Ágatha Bednarczuk páros 2-0-ra verte a londoni olimpián győztes amerikai Kerri Walsh Jennings és új párja, April Ross alkotta kettőst.
A brazilok ellenfele az Európa-bajnok német Laura Ludwig, Kira Walkenhorst páros lesz a szerdai döntőben.
Eredmények, elődön...
2016-08-17 08:51:04
Rio 2016 - Mindkét brazil strandröplabda-páros elődöntős a nőknél
... a brazilok léptek tovább.
Az Európa-bajnok német Laura Ludwig, Kira Walkenhorst kettős a kanadai Heather Bansley, Sarah Pavan duót győzte le két szettben. A londoni olimpián győztes Kerri Walsh Jennings - és új párja, April Ross - is továbblépett a negyeddöntőből, miután két szettben legyőzte a Taliqua Clancy, Louise Bawden ausztrál egységet.
Az elődöntőket kedden rendez...
2016-08-15 08:41:31
Sztárok fiatalkori szerepben és most - 1. (15 kép).
... FeldmanJosh BrolinKerri Green

...
2013-04-15 22:40:58
1 2 3 
Címkék: Egyesült Államokban, William Barr, Kerri Maher, Kerri Kupec, Fehér Ház, Washington Post, Egyesült Államok, Alexander Brouwer, Robert Meeuwsen, Laura Ludwig, Kira Walkenhorst, Bárbara Seixas, Ágatha Bednarczuk, Kerri Walsh, April Ross, Kira Wa, Kerri Walsh Jennings, Heather Bansley, Sarah Pavan, Taliqua Clancy, Louise Bawden, Josh Brolin, Kerri Green, harmadik szövetségi, kongresszus demokrata, házassága romokban, férfi strandröplabdázók, életünk során, legjobb dolgok, szeretteink hibáiból, iowai kábítószermaffia, vádirat szerint, ítélet végrehajtását, igazságügyi tárca, igazságügyi minisztériumhoz, tárca szóvivője, szóvivő hozzáfűzte, elnök felvette, törvények felett, igazságügyi miniszter, igazságügyi minisztérium, írói pálya, következőkben Richard, nehéz időszaknak, nagy lányom, strandröplabda éremtáblázata, riói olimpián, világbajnok Bárbara, szerdai döntőben, londoni olimpián, csütörtöki fináléban, hazai közönség, brazilok ellenfele, brazilok léptek, kanadai Heather, elődöntőket kedden, kábítószermaffia,
© 2013 TVN.HU Kft.